![]() |
Necronomicom... Uf, fakat je mobitel odron. Pukotine zbog dizajna i kvaliteta materijala su vrlo bitni. Đaba ti 16-core procesor unutra i 32 gb rama ako se mob raspada ili bi se rasuo u miljon komada pri padu. Ovako na ovlaš, rekao bi da je Điđo puno bolje i kompaktnije izrađen, a poprilično je jeftiniji.
|
Ove slike unutra (recimo macro) stvarno nisu loše, vani mi je teško procijeniti.
|
molio bih ako netko zna kako se na noa-ma uključi opcija da se može spajati na internet i kad nema wi-fija?
|
Nije žešći odron ali je krtina. Pošalji slike sa pukotinama na To2c da ih uvrste u prezenteciju na stranici od odrona.
|
Pitanje za vlasnike Mi3, je li moguće da ne podržava MHL ili Slimport? Kako ga spajate na TV?
|
Ne znam zašto, ali me jako interesira taj Mi3 za manje od 300 usd na To2c. Jedino mi je minus što nije dual SIM. No za te pare mi se čini jako dobra kupnja.
|
Sta je brko, podizes svoje pragove (i tolerancije i novaca) za kineze? :P
|
Da, malo mi je preskupo 300 dollara dati za kineski mob.
|
Citiraj:
Ali da, 1500 kn je velika lova za mobitel bez garancije. No da ga ima ovdje za kupiti za te novce sa garancijom, onda je to nešto drugo i tada bi ozbiljno razmislio o tome. Citiraj:
|
Možda vam je poznato, ali ako niste znali, već neko vrijeme postoji alat za vrlo jednostavnu izradu recoverya.
Tako da se ne morate previše bojati ako uzimate kineza za kojeg još nitko nije napravio CWM ili TWRP recovery. Probao sam maloprije napravit za v987 i trebalo mi je samo 5 minuta uz 3-4 mišja kliktaja :D |
Kakav je to recovery?
|
Citiraj:
|
|
Ne kinezići nego mobitel opskurnog proizvođača iz Kine :)
@ Ag008 Tač :D |
Star, Tengda, Cubot, Hero, Shang Tsung i ostali bez plave markice... jel možemo sada reći na kraju da su odroni ili ne :D ?
|
Normalno da su odroni.. Al treba uzet u obzir da ima ljudi koji uzimaju mob zbog osnovnih funkcija i boli ih čošak kaj piše na poleđini, dok košta manje nego šteka cigareta, a takvima nemreš reć da ne valja.. ;)
|
Jedno su kopije a drugo su odroni. Kopija može biti dobra, odron ne mora. Npr coolpad f1 nije kopija ali nije ni odron. Star S5 nije kopija ali je odron. GooPhone ima kopije koji su donekle ok mobiteli.
|
Ne znam je li ovdje već spominjan i unaprijed se ispričavam, ali evo još jedan zanimljiv model (ako su naravno istiniti podaci), THL 5000
|
Malo je previše skup. Sve isto, samo bez tako snažne baterije košta oko 180$.
Prednost mu je abterija od 5000mAh ali cijena od 300$ je baš paprena. |
Citiraj:
|
Bit će tutorijal za 10 minuta a ako netko hoće može staviti link :D
|
Hvala:)
|
Citiraj:
|
Možeš preko CWM-a, a detalje potraži na modacu. Ima i na hrvatskom ali ne smijem linkat :)
|
Mozda nije primjerena tema, ali od kuda naruciti Xiaomi powerbank? Na merimobiles je sold out.
Hvala |
Ibuygou
|
|
Ne znam, ja sam narucia na merimobiles jer je jedan kolega s foruma dobia original od tamo.
Rade pricekaj nego da popijes falsetu :) |
Ja imam "domaci" NOA 4400mAh i radi. Ima cak i svjetiljku uz USB i micro. Bateriju od 3k napuni jednom, vise nisam ni probaval. 149kn. Napuni i onaj krs od Vivax gratis tableta, ni ne znam kolka mu je baterija jer ga sad nemam kod sebe..
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:47. |