![]() |
Sta pregazen, pa S7 je kao vino :)
|
Da mi tako krepa sam od sebe S7 mislim da bi suzu pustio...
|
Citiraj:
Отправлено через SM-G975F |
uspio sam napraviti factory reset... ali nakon toga dalje od samsung logo-a neide... samo tamo zapne i to je to....
jedino se osječa da se dosta grije.... a niš bum probao odnije u neki servis. koji preporuačte, a da nije previše skup :) |
Stigao update za S10e, G970FXXS7CTG1 / G970FODX7CTF1 / G970FXXS7CTF3
131 MB Security patch level: 1 July 2020 Nisam probao usb tethering, valjda ga nisu opet pokvarili :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kratko i jasno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Modificirani stock ROM + custom kernel, undervolt anulira grijanje i nema problema... :) |
Citiraj:
https://abload.de/thumb/maungvtkuk.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Ili jos bolje iris scanner koji otkljucava i sad kad nosimo maske... Ali ta tehnologija je vec passe :D
|
Jučer OTA update na S7, 1. srpnja security.:goood:
|
Citiraj:
Отправлено через SM-G975F |
Svaka čast za Samsung da tako dugo održava S7, stvarno sam impresioniran 😀
|
Citiraj:
|
Daju mi Galax 10 note Lite za neke smiješne pare, tipa 100 kn mjesečno na dvije godine.
Jel to čemu? Gledao sam recenzije na netu, i ljudi su načelno poprilično zadovoljni. |
Prepakirani i okrljasteni Note9. Ako nemas kako i jeftinije od ovoga nabaviti novi Note9, go for it.
|
Citiraj:
Prvi pick je bio Xiaomi, ali neće ga dobiti barem idućih mjesec dva po ovome što govore agenti, a trenutni Huawei je dao svoje, pa zato prebacivanje nazad na Zamzung. |
Citiraj:
|
Ne kažem da je loš, pogotovo ako ti računica odgovara. Mislim da mu je najveći problem bila cijena + činjenica da je maltene prepakirani note9 s lošijim speckama i tu je odmah izgubio dobar dio pozornosti.
|
Cijena 24 x 105 kn, novi Note 9 je oko 4500-5000...
Dvije godine će preživjeti, onda ionako ide novi Poslano sa mog RNE-L21 koristeći Tapatalk |
Vpn opcija kod s10/s20
Bok ekipa,
trenutno imam s7 te u izborniku settings-connections-more connection settings ima tab VPN u kojem imam kreirane konekcije za spajanje na mikrotik ipsec/xauth. S obzirom da s7 pocinje stvarati probleme u smislu zamrzavanja i vjerojatno ce nesto krepati nakon skoro 4 godine bezprijekornog rada odlucio sam krenuti u nabavu novog mobitela. Danas sam otisao u elipso/santa domenicu i vrteci kroz menu s10/s20 nisam pronasao mogucnost kreiranja vpn konekcija...odnosno na mjestu gdje se na mom s7 nalazi tab vpn toga kod novih modela nema. Gledajuci na youtube-u opcija vpn-a kod doticnih mobitela se nalazi na istom mjestu kao i na mom s7. Tako da nije mi jasno...kako to da na youtubeu ta opcija postoji, a na mobitelima koje sam danas imao u ruci nema. Kreiranje vpn konekcija mi je bitna i sve radi savrseno preko s7 pa bih da tako i ostane. Moze li netko tko ima noviju seriju samsunga s linije da.prprovjeri da li u connections meniju i pod more connections setting ima opciju vpn. Hvala unaprijed! |
Provjerim ti navečer na s10 kad se vratim u apartman.
Što se tiče smrzavanja su,stavi custom rom i undervolt neće više smrzavati. Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk |
S10+ ima. I moj note 10+ ima.
|
S10 i s10 lite imaju vpn na istom mjestu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0c32a3e9d0.jpg Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk |
Mozda izlozbeni uredjaji rade u nekom demo modu i nemaju dostupne sve funkcije
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:10. |