![]() |
Citiraj:
|
Ja zadnjih 3-4 tjedna igram bez premiuma, zapeo na jednoj misiji pa ne kapaju pare i u minusu sam 2 milje :)
Kaj mogu kad volim medium desetke :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Samih 10k golda na WOTEU je 270kn, bez premiuma i bez dodatnih 1250. To je po meni ok ponuda za 20-25€. |
Jel tko isprobao?
Ja isto imam jgt 8.8 sa kinguin-a, samo čini mi se da je pisalo kako ide jednom po accountu? |
Ide dvaput - potvrdjujem. Samo igram jt88 ko da tenkove nisam nikad igrao :-)
|
Citiraj:
Chat ban 5 dana, taman kad san se poceo zagrijavat. Evo danas igran WZ-111, 2k DPG, wn8 ~2600. Skroz drugi stil nego prije. Naravno zbrokva me arty -900 i ne mogu ga poslat u konc logor. Pas mater. :fuming: |
http://wotreplays.com/site/1903842
eo mjesto za spotanje na westfildu 4206dmg, moze se i s druge strane treba prvi doc, inace lose sam odigro |
za jgtiger 8.8 može ići sveukupno 3 puta.
|
Evo, i ja potvrđujem makar 2 put da se može ključ kupiti, drugi put se dobiju goldi. A čak piše na stranici da može 4 puta na EU proći. Pa eto, živi bili pa vidjeli.
Sad sam jedino u dilemi kaj kupiti IS-6, AMX CDC, FCM, STA-2, ili neki kineski (iako mi oni baš ne igraju ulogu). Vrlo rado bih limited MM iskoristio dok mogu pa u biti u uži krug ulaze FCM i IS-6. Sama zarada mi nije bitna jer imam već par T8 premiumčeka, nego mi je fun faktor bitniji. Pretpostavljam IS-6? |
Pa ovisi i o tome što već imaš. FCM sigurno nije dosadan tenk, a i zarađuje više od IS-6. Jedino je premekan, zbog čega malo ispašta win rate.
|
Citiraj:
|
FV304 ace
Nakon usr... dana na nekih 33% za kraj pade ace i sa ovom malom zvijeri :) Definitivno jedan od najzabavnijih strojeva u igri... |
jedna od boljih partija s 13 90 ... malo sam bio afk na početku..mob mi zvonio ! :D
http://wotreplays.com/site/1911680#r...boss-amx_13_90 |
|
Frend dobio ban na 3 dana jer im jebo majku :D :D
Sad se nateže s njima preko maila :D :D Počeli su očito malo po chatu drljat i ko kenja dobi bananu :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se tiče FCM-a, nikako još nisan odradio avg kako triba. Zastao san na 1600 dmg, i to je to... Premekan, i neprecizan (za svoju mekanost). Vadi se na PJETLOVE :D |
stigo mail od wg-a
Dear WG_suks_cocks, Your user name has been successfully changed on all Wargaming.net websites. It may take up to two weeks to change your name in the game (server restart required). :D |
Ne baš pametno potrošenih 10 € :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Zaključaju ti račun dok (besplatno) ne odabereš neki drugi nick. Barem je tako do jučer bilo. :D
|
Onda je dobra fora :D
|
I časno odigrana zadnja bitka sa Centom, FV istražen. Naravno, ni njega ne kupujem, no čekat tu novosti oko zamjene tog tenka. :)
Šteta samo što je poraz. Btw, ovaj HESH ja nikak ne kužim, čemu to. :) http://wotreplays.eu/site/1914399#sa...nturion_mk_7_1 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Da li je moguće i zašto se objekti u daljini (tenkovi) miču kao da imas 2 fpsa. Uzasno mo to zivcira, ciljam, i onda lik bude 3 m dalje jer kao da ne ide frame po frame nego priskace :smoke: |
jesu li još nekome otišle performanse u k s novim updateom?
EDIT : Nevermind...zaboravio sam laptop uštekati u struju :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:35. |