![]() |
I mene to zanima...
|
Sve je ok, RAK se igra sa konzolom. :)
Upitnici ce uskoro poprimiti oblik alfabeta. |
nemoj nam to radit rak,već sam pomislio da si se opet nešto naljutio i sve obriso.
|
Citiraj:
Sigurno neće biti ništa brisano. Server ostaje, manje-više, kakav je i bio, do samog kraja. |
Eto, sto sam ja rekao. :)
A vi odmah paniku radite...c c.... |
Citiraj:
|
Ma to moj bratić kroner, ne može više bez servera :D
|
Kada se uracunaju u obzir dobivene i izgubljene runde tablica poprima drukciji poredak :D
http://img126.imageshack.us/img126/9...lica8vr.th.gif |
Pijanduro. Kakva ti je to tablica.
VP i Wuestenratte imaju po 4 boda. Imam je doma gotovu, pa je popodne postam. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja cu ga sa snajperom pogodit : sniper : |
Imas pravo bemti, ja sam alkich. Malo mi se pomijesalo prvo kolo.
Escuse mua. |
Citiraj:
|
Ah....
Naviknut sam gadati sa dimnjaka iz koksare (mogao sam gadati do bodulije) Ali nebrini se ti marko jos imam crkveni toranj Sv. Andreja Od tamo cu ga skinut cim izviri sa svojom glavicom |
A onda bolje dođi to mene pa čaš ga lakše gađat,a doslovno možeš i hraknut do njega kolko je udaljen od mene :D
|
Tu nema umjetnosti kempanja
kod mojih killova moras imat snajper i gadati iz velike udaljenosti inace nisi cool : goood : |
a imam ja bolju ideju kada budu igrali protiv nas uhvatit ga dan prije i naroljat ga tako da nemre igrat;)
|
ajmo danas navečer nabacit, nisam duugo :(
samo mi dajte moj snip :p |
Khm, marko, lemur. jel vi zaboravljate da i ja znam sa snajpom, a barem ti marko znaš kolko oružja iman tu va potkrovlju :D se ča stari ima....
|
Citiraj:
S kojom cu ubit tvoju kempersku volju : lol2 : |
Prestanite muljat ako ja uzmem snajp bit ce pokolja ma di se god skrivali
|
Uf, toliko opasnih likova ovdje, i onda se neki čude zašto me je strah doć na server. Ajde nastavite, čiji je tata bio duže u vojsci..
|
@MM
: lol2 : sta samo onu nerijesenu imamo ?! Evo dosao sam vam ja :D :D :D i odmah nerijesena. Pozitivan pomak, slijedeca je nasa ;) : boxers : @atha drzi se :clap: |
Nakon citanja toliko spama covjeku koji put dode da izabere onu opciju delete thread...Uf koliko bi ovih 9000 postova rasteretilo bazu :D ali problem je u tome sto bi "neki" izgubili par tisuca postova :p
|
Citiraj:
moj stari je najjaci jel vas owna u codu :) jedino je pitao zule di si doma jel mu se ne svidas :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dobro je, to se mene ne tice uhhhhhh :D :D :D |
Citiraj:
Zanimljivo...:) |
Citiraj:
@Rak: Feldwebel Gunther Junior? Sehr schon, wunderbar! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:18. |