![]() |
Pa onak. H.G. Wellsov klasik, odlično ekraniziran. Bez potrebe za nekim kvazi remakeovima.
Vrijeme ne može niti jedan film pregaziti. To je izmišljotina. Svaki film je isto dobar kao onog trenutka kad je i izašao. :P Kao da netko kaže da je Metropolis vrijeme pregazilo! |
Citiraj:
Film nema posebno dobru glumu, reziju ili scenarij. Imao je nekada specijalne efekte (za koje je dobio i oscara), ali oni su element koji blijedi. A u ono vrijeme sasvim sigurno zanimljiva tema putovanja kroz vrijeme nakon Povratka u buducnost doima se kao Ivica i Marica naspram Harry Pottera. Naravno svatko ima pravo na svoje misljenje, rijec je o subjektivnoj kategoriji pogotovo ako ima sentimentalnu vrijednost za gledatelja. |
Citiraj:
|
Untouchable aka Intouchables
Skoro ne pogledah ovako dobar i opustajuc film , briga jednog crnca za 100%tnog invalida u sredistu pariza.Odlican spoj komedije i drame 9/10 |
Pogledao u 6 dana svih 6 komada Star Wars (IV, V i VI nove verzije sa blueray-a). Zadovoljan sam, filmovi su mi onako opuštajući nakon posla ručak i po jedan Star Wars.
Iznenadio sam se kada sam vidio da su na samom kraju epizode VI promjenili u zadnjoj sceni duh Anakina u ovog novog glumca koji je glumio u II i III epizodi. Nije loše. |
Citiraj:
A inače smatram da je Zamjena Shaw-a sa Christiansenom u Return of the Jedi prava glupost, totalno glupo sa strane Shawa |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali ne vidim po cemu bi Time Machine bio bolji od BtF-a. Bolja gluma, scenarij, rezija, zabavniji je? Ili je rijec samo o tome da je stariji i da je bio medju prvim takvim filmovima pa mu treba odati pocast? |
The Adventures of Tintin. Preporuka. Jako dobar crtić + odlično animiran. ;)
|
Citiraj:
Baziran na istinitoj priči o Doug "The Thug (The Hammer)" Smithu. A Sean je još na nižoj mentalnoj razini nego u Piti :D |
Danas pogledali: Pirati s Kariba-Nepoznate plime.
Jack Sparrow ili ti ga Johnny Depp, mogla bi ga gledat danonoćno :D |
In the Land of Blood and Honey. Čisto solidan film. Ocjena nije realna. Valjda je svima jasno zakaj je tak niska. ;)
The Rum Diary. IMHO loš film. Ne znam jesam li lošiji film s Deppom gledao. :) |
Pogledao Huga. Film jest srceparajući, ali je brate spoooor za pop**dit. Da je od 2h koliko traje maknuo 30min, ne bi se ni osjetilo.
Pogledao i Puss in Boots. Nisam zadovoljan - humor baš i nije nešto. Rango je za njega remek djelo. |
Machine Gun Preacher 8/10 . Gerard Butler odličan. Očekivao sam kliše akcić , međutim ovaj biografski film je puno više. (i uobičajno , tko se ne slaže nek gleda depilirane vukodlake i metroseksualne vampire)
|
ja baš nekako looking forward na rum dnevnik... bum videl na kaj liči.
|
|
Citiraj:
Ni meni ni njoj se ne sviđa film. :) |
The Rum Diary je OK filmek! Nije odličan, ali je baš OK. Konačno OK film od Deppa nakon toliko vremena :P
Jedino kaj bi da su rađe adaptirali Hell's Angels: The Strange and Terrible Saga of the Outlaw Motorcycle Gangs umjesto njega. |
Citiraj:
Predlazem da nastavis gledat... :beer: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zašto? Jer se na Balkanu još uvijek nisu smirile strasti:) |
Pa tko uopće gleda samo prosječnu ocjenu pokraj ovog
http://www.imdb.com/title/tt1714209/ratings iz čeg se nekad zna bar malo više iščitati ovisno o temi/žanru filma! Još kad bi se moglo staviti da se zanemare ocjene od 1 i 10 te da imaš ljestvicu od 1-8 to bi bilo puno bolje! |
...daj mi recite jel parada stvarno dobar film za pogledati?
|
Citiraj:
|
Parada je odlican film, to obavezno pogledaj!
|
Pogledao Underworld Awakening. Ako niste pogledali neki od prethodnika, trebat ćete pohvatati konce. Sve u svemu, ok za ubit vrijeme.
Definitivno najjači razlog za gledanje filma je :nuts: Katica. |
Ako je bilo neka se briše, tko voli crtane (a tko ih ne bi volio) jedan odlični film.
Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie (2010) http://www.imdb.com/title/tt1679332/ |
Evo jednog FANTASTICNOG FILMA, volim kada je kraj neizvestan i kada je HOROR ujedno i MISTERIJA :)
Red Riding Hood - Crvenkapa |
Citiraj:
____________________ The Evi Dead I (1981) i The Evil Dead II (1987) - horor, meni jedan od najdražiš. A Serbian Film (2010) - meni je :D, dobar :D. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:11. |