![]() |
sam jedno pitanje - koliko si siguran da je BT tehnologija? To je Miracast. Ja sam mislio da je to wifi.
|
Xiaomi jede govna sa tim screen share. Imamo komada u kući i svaki sere. Samsung se svi spajaju normalno
Sony android tv |
istina....svi se spajaju (hua i sam) ali poco nikakao....probao i na mibox pa neće....
|
Moj poco f2 pro se spaja na Hisense TV sasvim uredno preko Anycasta. Samo anycast radi preko wifi, a ne preko bluetootha. Moraju i TV i mob biti na istoj wifi mrezi da bi radilo.
|
Citiraj:
|
Probao spojit laptop i ide ko od šale. Mob nece da ga ubiješ :D
Edit: radi! :D Postoji opcija listen mode koji se uključi i na tv-u i na mobu i radi. Nadam se da ce nekome pomoci :) |
Vec si rijesio, pa brisem odgovor :)
|
Kakav Listen mode? Daj link neki
|
|
Tnx
Ja to na mi 9 lite nemam. Na 10t pro ima . Nisam skužio |
Jeli postoji koji gcam za Mi Note 10? Onaj sa 108mp. Originalna kamera ne fokusira dobro
|
ne fokusira ni GCAM, to je do senzora, zato sam se i riješija tog mobitela.
Najbolji mi je bija ovaj: gcam: https://1-dontsharethislink.celsoaze...nyx05-v2.6.apk config: https://www.celsoazevedo.com/files/a...nyx05-v2.5.xml |
Citiraj:
|
Hahahaha :D
|
Mi 10t pro sa tim senzorom super fokusira
|
Citiraj:
|
Uzeo sam Mi 11 lite 5G i imam problem sa battery drain,naime napunim 100% ,odspojim i za 10 minuta standy izgubi 3%.
Imam samo AOD na 10s i to je to, potrošači pišu sustav Android i zaslon i sad kako naći krivca,ne bi htio factory reset.. Poslano sa mog M2101K9G koristeći Tapatalk |
Kako se sad radi podijeljeni ekran (tj. dva prozora istovremeno)? To su nešto promjenili...
Druga stvar koja me smeta je što sam prihvatio neke "rotirajuće pozadine" za screensaver (zaključan ekran), u nadi da ću moći birati koje želim, na kraju mi se vrte neki dječije i girly screensavere. I ne mogu se toga rješiti, kako da to skinem? |
Citiraj:
Za podjelu ekrana, kad ides ugasiti otvorene aplikacije drziz stisnuto na jedan od prozora i odabers drugu ikonu po redu, dvije crtice ikona. A za ove pozadine, Postavke, Zaklj. zaslon, Rotirajuce pozadine. Zna i ponekad baciti neku obavijest, pa ugasis pod Postavke, Aplikacije, Upravljanje aplikacijama, tri tockice desni kut pa Prikazi sve aplikacije. Nadi Rotirajuca pozadina, pa Obavijesti i ugasi ih. |
Citiraj:
mislim ga uzeti, inače je ok? |
Citiraj:
Thnx za rotirajuće pozadine, to je to, ja sam išao na slike pozadine ili počeni zaslon umjesto zaključan zaslon |
poz. starci kupili oboje mi11 lite 5g na akciji pa im sad moram to "sredit".
jel radite debloat i jel ima neka lista sta je sve safe za skinut? root i ostalo ne dolazi u obzir zbog garancije. btw jel ima kod nas za uzet kozne futrole, znaci klasicna kozna crna slide in/out futrola (pouch), ne one sto se otvaraju i sta ti ja znam. ne nalazi nigdje. samo baja i ali, a cekanje da stigne po mjesec dana :-(. BTW u xiaomi shopu je mi11 lite 5g 6/128 (zeleni/crni) na 1999kn. :chears: |
@geronimo_2, skini Xiaomi ADB/Fastboot Tools. Ima samo sigurne stvari za debloat.
|
skinuo vec to, al nisam probao.
probam. hvala. |
Moze li netko tko ima probleme s proximity senzorom isprobat ovaj tool?
https://play.google.com/store/apps/d...itysensorreset Meni je rijesio jedan problem senzora na note 8 pro nakon zamjene displaya pa mozda pomogne i nekome koga zivcira taj senzor? |
Probat cu ga sutra na jednom Huawei-u na kojem taj senzor ne radi, iako mislim da je to do hardvera, al ne kosta me nista isprobat...
Edit: nula bodova. |
Citiraj:
|
Oprezno s ovim alatom, mocan je i moze dovesti do situacije da trebas factory reset. Pazi sto disableas/brises. Snadi se na internetu sto smijes a sto ne.
Sent from my GM1917 using Tapatalk |
factory reset nije bed sad kad je nov i nema nis u sebi, samo da nije brick. uninstall bi samo "znane" gluposti daklem nebum skido nesto sto neznam sta je i dal je nesto drugo dependant. bum istrazival svaki process vidim :zdero2:.
:chears: |
hm, updejto oba moba na miui 12.5.x i sad vidim po XDA dosta se zale na doticni na mi11 lite 5g.
jel imate problema sa battery drain? dali factory reset vraca i miui verziju koja je bila, ako bude potrebe za tim? :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:12. |