PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   World of Tanks (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=187912)

Nybelung 17.05.2015. 14:20

Cata zašto tražiš domaći klan? Znaš malo engleskoga?

Cataphract 17.05.2015. 14:27

Prvo pitanje je odlično i sasvim na mjestu. Mogu ti reći da si mi dao povoda za razmišljanje. Domaći i "domaći" klanovi u svakoj igri do sada su redovno podbacivali. Što se engleskog tiče, C2.

Cataphract 17.05.2015. 14:28

Citiraj:

Autor MeanBoss (Post 2780052)
O bože boga ti...ajd sad na neku drugu temu, ovdje si natukao postova ... Uvaženi gospodine iz constantinopolisa...

Edit:I profesija ti je odlična... Iskrena i iskorištena do maximuma...

Toliki si mi strah u kosti utjerao da sam iz profila obrisao Skype name. :care: :care: :care:

darkydark 17.05.2015. 15:07

@ Cataphract

Nauci koristiti Edit ili multiquote.

Nybelung 17.05.2015. 15:18

Od "domaćih" klanova koji ne igraju CW jedino bi razmislio o [RAKIA]. Ostali su previše loši.
Stranih ima dosta, ali koliki ti je overall/recent WN8?

Cataphract 17.05.2015. 16:14

Citiraj:

Autor darkydark (Post 2780075)
@ Cataphract

Nauci koristiti Edit ili multiquote.

Daj se odluči.

P.S. Hrvatski dijakritički znakovi su ti prijatelji. nemoras odg :fiju:

Cataphract 17.05.2015. 16:17

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 2780079)
Od "domaćih" klanova koji ne igraju CW jedino bi razmislio o [RAKIA]. Ostali su previše loši.
Stranih ima dosta, ali koliki ti je overall/recent WN8?

Most recent kaže 1084.
Ali ovaj vikend je u kurcu. MM me mrzi još od petka navečer i win rate mi je, do sada, pao za 1.2%. :care: Nevjerojatno kakve timove dobijam.

darkydark 17.05.2015. 16:57

Citiraj:

Autor Cataphract (Post 2780121)
Daj se odluči.

P.S. Hrvatski dijakritički znakovi su ti prijatelji. nemoras odg :fiju:

Koje god odaberes bu bolje. Ovo je prijateljski savijet cisto da forum zgleda preglednije, a odma i tvoj nastup djeluje ozbiljnije.

Nisam najpismenija osoba, nit se tak trudim predstaviti. Ironija je dok grammar nazi ide ispravljat druge, a sam se zariba :-)
Citiraj:

Autor Cataphract (Post 2780123)
Most recent kaže 1084.
Ali ovaj vikend je u kurcu. MM me mrzi još od petka navečer i win rate mi je, do sada, pao za 1.2%. :care: Nevjerojatno kakve timove dobijam.

S takvim statsima se nejde tak otvoreno solit pamet ekipi. Pogotovo ak ne igras klanske, onda jos ulazis u otvoren konflikt i potpuno si nedokazan. Skroz krivi pristup.

Ovo sad ide neovisno o tebi cat.
Nije mi jasno to cviljenje da je vikend kriv :-) koda da vam se ne desavaju partije di sami prdnete u rosu u prvoj minuti ili sami zbog svoje gluposti zaginete. Ja znam da hrpu put znam riskirati i pun sam sebe i ko zadnji debil crknem, a znam da mogu bolje i definitivno utjecat na partiju.

Cataphract 17.05.2015. 17:16

Citiraj:

Autor darkydark (Post 2780132)
Koje god odaberes bu bolje. Ovo je prijateljski savijet cisto da forum zgleda preglednije, a odma i tvoj nastup djeluje ozbiljnije.

Nisam najpismenija osoba, nit se tak trudim predstaviti. Ironija je dok grammar nazi ide ispravljat druge, a sam se zariba :-)

A gdje sam se zaribao? :chears:

Citiraj:

S takvim statsima se nejde tak otvoreno solit pamet ekipi. Pogotovo ak ne igras klanske, onda jos ulazis u otvoren konflikt i potpuno si nedokazan. Skroz krivi pristup.

Hvala na brizi, ali radije si ovakve savjete zadrži za sebe. Ili za nekoga kome nije jasno da, osim brojki, i druge stvari odlučuju bitku.

JFTR, "solit" ću pamet svakome tko smatra da je full heavy tim dobra ideja i slične gluposti. Imao on rating 100 ili 10000. Najdraže partije su mi kada izgubim jer se unicumi bahate, a partija dobivena. /facepalm

Citiraj:

Ovo sad ide neovisno o tebi cat.
Nije mi jasno to cviljenje da je vikend kriv :-) koda da vam se ne desavaju partije di sami prdnete u rosu u prvoj minuti ili sami zbog svoje gluposti zaginete. Ja znam da hrpu put znam riskirati i pun sam sebe i ko zadnji debil crknem, a znam da mogu bolje i definitivno utjecat na partiju.

Nisam rekao da je vikend kriv, već da je ovaj vikend u kurcu. Ogromna razlika. Danas, na primjer, nisam vidio fight iznad 49% win chance. I apsolutno ništa ne pomaže; imao ja nula ili pet killova, svejedno će pola tima zajebat i zgubili smo. Najjača partija mi je predzadnja ujutro: 32%. U tih 27 sekundi koliko je trebalo da loadam artya, bilo je 0:4. Sljedeća nakon toga: 14%. Nakon toga sam se odlogirao i otišao na ručak. Popodne ista priča.

Hawker 17.05.2015. 18:38

Citiraj:

Autor Cataphract (Post 2780139)
A gdje sam se zaribao? :chears:

Hvala na brizi, ali radije si ovakve savjete zadrži za sebe. Ili za nekoga kome nije jasno da, osim brojki, i druge stvari odlučuju bitku.

JFTR, "solit" ću pamet svakome tko smatra da je full heavy tim dobra ideja i slične gluposti. Imao on rating 100 ili 10000. Najdraže partije su mi kada izgubim jer se unicumi bahate, a partija dobivena. /facepalm

Nisam rekao da je vikend kriv, već da je ovaj vikend u kurcu. Ogromna razlika. Danas, na primjer, nisam vidio fight iznad 49% win chance. I apsolutno ništa ne pomaže; imao ja nula ili pet killova, svejedno će pola tima zajebat i zgubili smo. Najjača partija mi je predzadnja ujutro: 32%. U tih 27 sekundi koliko je trebalo da loadam artya, bilo je 0:4. Sljedeća nakon toga: 14%. Nakon toga sam se odlogirao i otišao na ručak. Popodne ista priča.

koliko ja znam niko ti nije "solio pamet" o full heavy time nego o tome da tiger 2 nema sta trazit u team battle.

Sa davanjem krivog nicka si mi samo potvrdio o cemu se radi.

P.S. Niti taj nick koji si dao nije nista specijalno.

m4dm4n 17.05.2015. 19:13

Citiraj:

Autor darkydark;

Zato što za vikend broj takvih bitki eksponencijalno raste, ne možeš računati na ništa, scoutovi kempaju, heavy tenkovi glume mediume,TDovi spotaju, arty yolo rusha naprijed. Teško se igraju takve bitke. A vikend ih je prepun.

Cataphract 17.05.2015. 20:01

Citiraj:

Autor Hawker (Post 2780157)
koliko ja znam niko ti nije "solio pamet" o full heavy time nego o tome da tiger 2 nema sta trazit u team battle.

Fulao si i sa soljenjem pameti i s Tiger 2. Probaj pročitati ponovno.

Citiraj:

Sa davanjem krivog nicka si mi samo potvrdio o cemu se radi.

Nisi skužio iako sam napisao zašto sam dao dvoj drugi acc. Čitanje s razumijevanjem se svladava u trećem osnovne.

Citiraj:

P.S. Niti taj nick koji si dao nije nista specijalno.

Vidi iznad.

Citiraj:

Autor m4dm4n (Post 2780179)
Zato što za vikend broj takvih bitki eksponencijalno raste, ne možeš računati na ništa, scoutovi kempaju, heavy tenkovi glume mediume,TDovi spotaju, arty yolo rusha naprijed. Teško se igraju takve bitke. A vikend ih je prepun.

Znaš kakav je tim kada na St. Emilu skupim 1300 spotted damagea. :care: :care: :care:

JozicA 17.05.2015. 20:14

Citiraj:

Autor Cataphract (Post 2780193)
Znaš kakav je tim kada na St. Emilu skupim 1300 spotted damagea. :care: :care: :care:

Oce to ponekad, ja s MT-25 bio prvi po steti u tier 8 borbi... a rezultat
evo igra opet maknuta s kompa, vise od tjedan dana trenutno

A ono da se ponekad odigra kao debil... poznato mi... ono, ponekad sam sebe iznenadim kako igram kao siemka... znam sto i kako i opet napravim glupost nevidjenu...

Drift_King 17.05.2015. 20:26

Znas kakav je tim kad ide ovako lista.
JA 4k
2. 1k
3. 0.9k
4. 400
...
svi 0 :D

Jebeni poljski retardi.

Cataphract 17.05.2015. 20:46

Ja se jednostavno isključim kada naletim na takve mulce u timu. Jednostavno mi se ne da igrati u takvim mečevima i onda se zajebavam. Najdraže mi je kada na artiju dobijem 40% win chance. Odmah se parkiram pored kakve vode. Da se imam gdje utopiti kada pregaze ove mulce. Rijeka u Erlenbergu je dušu dala za uninstall.pl ekipu.

Drift_King 17.05.2015. 20:57

Citiraj:

Autor Cataphract (Post 2780208)
Ja se jednostavno isključim kada naletim na takve mulce u timu. Jednostavno mi se ne da igrati u takvim mečevima i onda se zajebavam. Najdraže mi je kada na artiju dobijem 40% win chance. Odmah se parkiram pored kakve vode. Da se imam gdje utopiti kada pregaze ove mulce. Rijeka u Erlenbergu je dušu dala za uninstall.pl ekipu.

Ja nisan, proban nabit DMG...

darkydark 17.05.2015. 21:23

Ja nemam stat tracking i igram svako ko da sam u dream teamu. Ti statsi me tolko demoraliziraju da nije normalno.

buljo 17.05.2015. 21:37

Mene jedino bode za oci kad sam jedini zeleni u timu :D
A za ostalo se ne zivciram previse, kak bu bu, odigram sto bolje i to je to.
Iako su rijetke partije da nisam u top 5 po dmg...

pinkskin 17.05.2015. 21:44

Ja zato nekoristim xvm, pa se sad zivciram samo tijekom borbe, prije borbe ne

Nybelung 17.05.2015. 21:56

@Cata
Makni XVM, očito ga ne znaš koristiti.
I ako ti je recent WN8 1k onda imaš mnogo većih problema od pronalaska klana. Takav rezultat znači da ni osnove igre nisi savladao. Nemoguće je dobro igrati, a imati WN8 morskog beskralježnjaka.

JozicA 18.05.2015. 00:38

Citiraj:

Autor Nybelung (Post 2780244)
Nemoguće je dobro igrati, a imati WN8 morskog beskralježnjaka.

S ovime se nebih slozio, jedan moj kolega igra odlicno, ali ima jako los WN8, a razlog je taj sto mu klinac igra po danu 4/5 partija, tata odigra samo 1/5 partija. Mozda sam puno i rekao.

Pa kad igramo zajedno u vodu obicno u chat prozoru nas spominju kao botove ili cheatere.

A za arty, i sam sam se znao utapati prije, od muke, ali zadnjih mjesec dana igranja sam znao fino u prve redove kad vidim da mi tim za nist. Sto prije zavrsiti je bolje po meni. Ali posto imam samo amx 13F od arty, s njom kao s mediumom igrati, 50-55 km/h nist cudno, narocito nizbrdo.

Nybelung 18.05.2015. 01:29

Citiraj:

Autor JozicA (Post 2780290)
S ovime se nebih slozio, jedan moj kolega igra odlicno, ali ima jako los WN8, a razlog je taj sto mu klinac igra po danu 4/5 partija, tata odigra samo 1/5 partija. Mozda sam puno i rekao.

Kako igra odlično kad u 4/5 igara igra kao bot?

Hawker 18.05.2015. 02:15

Sve Rommeli u teoriji,a u praksi 1000 wn8.:D

Za bit posten,neko moze nabijat statse sa koristenjem pogodnih tenkova u nizim tierima.
Al to se lako vidi ,ako je los u T10 tenkovima.

A ima ljubicastih sto jedva natuku 2000dpg u T10 tenku. Odma znas da su stat padderi.:D

darkydark 18.05.2015. 06:46

Vidis, ja recimo nemam di igrat t10 tenkove. Tu i tam ih prepeljam da ne zahrdjaju, alui najcesce sam tier nize, jer u biti samo otkljucavam stalno nove tenkove :D

Thoroughbred B 18.05.2015. 09:22

Citiraj:

Autor Hawker (Post 2780304)
Sve Rommeli u teoriji,a u praksi 1000 wn8.:D

Za bit posten,neko moze nabijat statse sa koristenjem pogodnih tenkova u nizim tierima.
Al to se lako vidi ,ako je los u T10 tenkovima.

A ima ljubicastih sto jedva natuku 2000dpg u T10 tenku. Odma znas da su stat padderi.:D

Ne mora značit..ima mac ljudi koji ne furaju T10 u randomu bas...već 90% borbi im je CW,što gadno ruši statse...pogledaj samo moj avg damage na svim tier 10 osim foch 155,obj 268,stb 1...te sam igrao nesto randoma...ostale desetke igrao mozda 10% randoma...pogledaj i avg damage u obj 261 arty 1000dmg :D

U garaži imam T62,obj 140,E100 i neznam koju jos desetku...s 0 borbi...

2 su razloga zasto ne igram desetke...prvi je grindam uvijek nesto novo,drugi arty...

Hawker 18.05.2015. 09:23

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 2780346)
Ne mora značit..ima mac ljudi koji ne furaju T10 u randomu bas...već 90% borbi im je CW,što gadno ruši statse...pogledaj samo moj avg damage na svim tier 10 osim foch 155,obj 268,stb 1...te sam igrao nesto randoma...ostale desetke igrao mozda 10% randoma...pogledaj i avg damage u obj 261 arty 1000dmg :D

U garaži imam T62,obj 140,E100 i neznam koju jos desetku...s 0 borbi...

2 su razloga zasto ne igram desetke...prvi je grindam uvijek nesto novo,drugi arty...

Ma govorim za ekipu koja igra T10 puno.
Jasno da se ne odnosi na one koji ih ne igraju ili malo igraju.

Thoroughbred B 18.05.2015. 09:38

Citiraj:

Autor Hawker (Post 2780348)
Ma govorim za ekipu koja igra T10 puno.
Jasno da se ne odnosi na one koji ih ne igraju ili malo igraju.

Je je...al kad vidis 500-600 borbi u tier 10 i 2000 avg damage odmah mislis njub,znam nekolicinu...imaju po 20k+ borbi,samo cw i team furaju:D

Ja sam potpuno izgubio volju za igru...neznam u zadnjih 7 dana mozda 5 borbi:fiju:

Hawker 18.05.2015. 09:44

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 2780356)
Je je...al kad vidis 500-600 borbi u tier 10 i 2000 avg damage odmah mislis njub,znam nekolicinu...imaju po 20k+ borbi,samo cw i team furaju:D

Ja sam potpuno izgubio volju za igru...neznam u zadnjih 7 dana mozda 5 borbi:fiju:

Uvijek postoje izuzeci,ali rijetki su.

Ja nisam mjesec dana upalio igru.:D

buljo 18.05.2015. 09:56

Pfff ja najvise volim desetke ganjat. Imam par osmica kaj grindam i samo poberem x2, svaka partija su bili u desetkama, i kaj ja mogu sa tim napravit tamo? Nis :D
Onda uzmem desetku i rjesim partiju :D
Da mm svakih nekoliko partija odluci bacit sa 2 tiera vise onda bi bilo ok, ovak nemres upast da si top tier i to mi ispije mozak.

Thoroughbred B 18.05.2015. 10:16

Ma odigram i ja...ali bas rijetko...potrefi me skoro uvijek s 3+ tier 10 artya a to mi se neda uopće,alergičan sam na arty...odmah izgubim volju čim ih vidim.

+ platoon igram samo s 2-3 frenda iz RL,čisto da se čujemo i popričamo jer su svi odselili itd...a oni nemaju bas velike tiere...

Čim bude neki arty nerf,čim to srede s guštom ću se bacit na desetke,koliko puta su me oneshotali u mediumu...to me tako nervira i onda radije odem nesto grindat...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19.