![]() |
Enterprise serija je bila drek, ali je T'Pol zakon (mada nije ko 7of9). I koga briga ak ima umjetna usta:D
|
|
ova danasnja epizoda je mogla biti tak dobra da je nisu zajebali sa onim klincima, naivnoscu napada na onaj brod i totalno predvidljivim krajem.
da su samo neke stvari promjenili bila bi mrak mrakova. |
1 privitaka
Ja bi radije T'Pol neg 7of9.
@ rendula-ma nekaj se zblokalo i ja stišćem ko lud i evo kaj se desilo. |
Gledam sad ovu epizodu sa Valiantom i Red Squadom. Ako je to najbolje što Starfleet može ponuditi... :p
Ali najžešće mi je koliko je izravnih pogodaka i vremena trebalo da se Valiant raspadne. Galaxy class se raspada nakon jednog do dva torpeda, a ovaj je izdržao jedno 5 minuta konstantne paljbe, od čega 70 % vremena bez štitova i napajanja (trebali su uzeti Enermax ili Anteca:D). I ono sa escape podovima, sve unište osim onoga u kojem su glumci iz stalne postave. What are the odds of that happening?:) |
Ja sam upravo pogledo i epizoda je O.K samo kaj su umali šifre na neranjivost,i te kapsule su sve uništene osim one gdje su glavni glumci preživi napad ,vjerovatnost da se to dogodi je 1:1000000
|
da prave ista realnije seriju ne bi imali glavne glumce
nego bi svaku epizodu gledali nove likove na drugom mjestu koji bi zavrsili kao kenny na kraju.... i tako... |
Ma pustite vi DS9. Imate na Jimmy-u (SkyItalia paket) Lijepo Star Trek: Classica. Sinoc je bas bila super epizoda :D.
A ima tamo i Enterprise i Voyager i TNG :). |
...
Citiraj:
dobro i ona cura se prikrpala... |
Re: ...
Citiraj:
|
Re: Re: ...
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
imaju za osiguravanje umnozavanje populacije onda je odgovor : |
Citiraj:
Sve ti nama fino pricas, ali, meni jos nije jasno prvo kako si ti uspio odoliti : http://www.krige-page.com/borgqueen001.jpg Nakon toga kako si je uspio jos i prevariti : http://www.krige-page.com/Borgdata.jpg Mutna je to bila igra ;) |
Citiraj:
|
Nadam se da ste gledali današnju epizodu! Quark je opet bil glavni , samo kaj je ovaj put bil žena :D
Jedino kaj me največ živcira je kad room kriči Mooooooooooooogie , i ispušta takav pištavi zvuk da 5 min nič ne čujem. |
...
omg stara mu je bila obucena!!
koji uzas!! :D |
Da je Quark prostitutka, pobral bi brdo mušterija ovak obučen. LOL
|
Citiraj:
|
Ja sam zaspal taman kad je falilo pol sata do početka epizode,jučer sam bil čul do 6 ujutro i poslije sat vremena spal i ostalo vrijeme sam čul!
|
Citiraj:
Da si je barem zamolio da asimilira nasu repku, zajedno sa Baricem :) |
malo sam citao radnju ds9 na netu, i kaj, zapravo ulogu proroka i izaslanika saznajemo tek u zadnjem nastavku i zapravo je kljuc?
|
Al su jučer bili dosadni :rolleyes: , falaBogu kaj jos samo 2 ili 3 epizode do kraja ove sezone i onda sljedi 7 sezona , a to znači puno puno :rambo: : CoolRamb : DualWiel : Drone : : Machineg : axeman : : quake : : quake2 : : suicide : giljotin : sniper : : wtf : : boxers : : flyingey
|
DA ova jecer je bila za bljuvanje.
no kaj se tice 7 sezone pa i nije bas tako. procital sam ih sve i opet bu bilo dosta bljuvanja i sl sranja. |
Dajte mi recite kako je sad onaj Klingonac iz Picardove ekipe
dofukario ovdje ? Ima li neko konzistentno objasnjenje u seriji ili iz neba u rebra? Spominju li se u toj seriji proslost serijala, kao u Voyager-u? |
Citiraj:
|
E kad smo kod glumaca. imam totalnu blokadu. di je glumio prije o'brian nego je dosao na DS9. Brijem si u TNg ali tamo ce inzinjer bil geordi:confused:
|
Citiraj:
pisanja price. Nema ni jedne explozije ili efekta, a epizoda mami paznju kao da se radi o naj-galaktickoj borbi ikad. Cista dramatrugija (u lagananim dozama) Seven of Nine je skidala kompletnu mrezu podataka u svoju neuro implant mrezu (koju je doktor bas bio pojacao) kako je to ipak bilo prevec podataka cak i za njemu glavicu....pocela je od obima podataka stvarati bezbroj teorija zavjera. Prvo je pozvala kapetanicu. Seven of Nine (krupni plan-lice) Kapetanica (krupni plan-lice) i tako u izmjenama svakog clana posade. Kapetanicu je uvjerila da je Chakotay izdajica. Chakotay-a da je kapetanica izdajica, fenomenlano ! Pred kraj Kapetanica i Chakotay se sretnu a svako ima pljucu u djepu za svaki slucaj. Primjer vrhunskog pisanja Voyager-a :) Mislim da treba baciti topic : Najbolje Epizode Voyager-a |
Citiraj:
@ današnja epizoda - srač , mogli su otprti nekakvu crvotočinu ili kvantno flaksno neonsko modulirati telerporter da telerportira kroz kvantno fotonske itd itd barijere i spasiti onu žensku a ne da je tak završilo kak je |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
epazi ovo ali fakat jefora kak sam to zaboravil.
eto taman je zavrsio TNG i ono bas me zanimalo kaj ce biti u njemu. kad ono prvi nastavak svi novi glumci i uleti o'brian. ja ono rekoh mrak dosao je ovdje i onda blokada. velim cek pa kak mi je on tak poznat a nemrem se sjetiti. znal sam da ima veze sa TNG ali jednostavno je bila blokada i nemres se sjetit da oces. i kaj je najbolje nisam se moglel sjetiti do sad:( :mad: . ali eto enigma je konacno rijesena. |
staris... : lol2 :
|
Da, mora da je to.:(
|
Najbolje epizode Voyagera su bile one sa Hirogencima.
Inače dotični su imali najbolje dizajniran interijer brodova... Ako se tko sjeća znat će. |
Citiraj:
|
da, definitivno. ali ne one poslje s onim holodeckovima nego one prije kad su bili ono... čisti lovci i dolazili niotkuda po 2 komada. onaj lov na species 8472 je bio odličan.
jesu oni u jednom nastavku zarobili tuvoka i sedmu i dofurali na svoj šip ili su to bili neki drugi? |
Citiraj:
|
Današnja epizoda
baj baj Đadzia http://www.forum.hr/images/smilies/Pop.gif baj baj šesta sezono weljkam sedma i posljednja sezono Edit: zakaj je tuj IMG code ugašen ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:27. |