PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Star Trek i ostale SF serije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8564)

rendula 25.06.2004. 22:38

Enterprise serija je bila drek, ali je T'Pol zakon (mada nije ko 7of9). I koga briga ak ima umjetna usta:D

MadBoY 25.06.2004. 23:22

Koga briga za usne ;)

link

Bl@de 26.06.2004. 00:26

ova danasnja epizoda je mogla biti tak dobra da je nisu zajebali sa onim klincima, naivnoscu napada na onaj brod i totalno predvidljivim krajem.

da su samo neke stvari promjenili bila bi mrak mrakova.

vga killer 26.06.2004. 00:41

1 privitaka
Ja bi radije T'Pol neg 7of9.

@ rendula-ma nekaj se zblokalo i ja stišćem ko lud i evo kaj se desilo.

Sky 26.06.2004. 01:40

Gledam sad ovu epizodu sa Valiantom i Red Squadom. Ako je to najbolje što Starfleet može ponuditi... :p
Ali najžešće mi je koliko je izravnih pogodaka i vremena trebalo da se Valiant raspadne. Galaxy class se raspada nakon jednog do dva torpeda, a ovaj je izdržao jedno 5 minuta konstantne paljbe, od čega 70 % vremena bez štitova i napajanja (trebali su uzeti Enermax ili Anteca:D). I ono sa escape podovima, sve unište osim onoga u kojem su glumci iz stalne postave. What are the odds of that happening?:)

ćiber_manija 26.06.2004. 01:59

Ja sam upravo pogledo i epizoda je O.K samo kaj su umali šifre na neranjivost,i te kapsule su sve uništene osim one gdje su glavni glumci preživi napad ,vjerovatnost da se to dogodi je 1:1000000

ßellerophon 26.06.2004. 09:21

da prave ista realnije seriju ne bi imali glavne glumce
nego bi svaku epizodu gledali nove likove na drugom mjestu koji bi zavrsili kao kenny na kraju.... i tako...

MadBoY 26.06.2004. 11:12

Ma pustite vi DS9. Imate na Jimmy-u (SkyItalia paket) Lijepo Star Trek: Classica. Sinoc je bas bila super epizoda :D.
A ima tamo i Enterprise i Voyager i TNG :).

ZMAJ 26.06.2004. 12:30

...

Citiraj:

Originally posted by Sky
Gledam sad ovu epizodu sa Valiantom i Red Squadom. Ako je to najbolje što Starfleet može ponuditi... :p
Ali najžešće mi je koliko je izravnih pogodaka i vremena trebalo da se Valiant raspadne. Galaxy class se raspada nakon jednog do dva torpeda, a ovaj je izdržao jedno 5 minuta konstantne paljbe, od čega 70 % vremena bez štitova i napajanja (trebali su uzeti Enermax ili Anteca:D). I ono sa escape podovima, sve unište osim onoga u kojem su glumci iz stalne postave. What are the odds of that happening?:)

lol da. I svi umru osim jakea i noga...
dobro i ona cura se prikrpala...

vga killer 26.06.2004. 12:36

Re: ...

Citiraj:

Originally posted by ZMAJ
dobro i ona cura se prikrpala...
Ovo je vjerojatno drugi put u cijeloj povijesti ST-a da sporedni lik ne umre. :clap:

rendula 26.06.2004. 13:06

Re: Re: ...

Citiraj:

Originally posted by vga killer
Ovo je vjerojatno drugi put u cijeloj povijesti ST-a da sporedni lik ne umre. :clap:
Da, oni inače služe samo za krepavanje:D

Visage 26.06.2004. 14:50

1 privitaka
Citiraj:

Ja bi radije T'Pol neg 7of9.

@ rendula-ma nekaj se zblokalo i ja stišćem ko lud i evo kaj se desilo.

Ma Kes, ali buduci da je ovdje afinitet prema kvalitetama koje
imaju za osiguravanje umnozavanje populacije onda je odgovor :

Visage 26.06.2004. 21:05

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
Trebali su napraviti više epizoda sa istraživanjem gama kvadrata , a ne one epizode sa vedekima i njihovim seksualnim problemima ( major Kir )

Sve ti nama fino pricas, ali, meni jos nije jasno prvo kako si ti uspio
odoliti : http://www.krige-page.com/borgqueen001.jpg

Nakon toga kako si je uspio jos i prevariti : http://www.krige-page.com/Borgdata.jpg

Mutna je to bila igra ;)

IceFisherman 26.06.2004. 22:31

Citiraj:

Originally posted by Visage
Sve ti nama fino pricas, ali, meni jos nije jasno prvo kako si ti uspio
odoliti : http://www.krige-page.com/borgqueen001.jpg

Nakon toga kako si je uspio jos i prevariti : http://www.krige-page.com/Borgdata.jpg

Mutna je to bila igra ;)

Ma tom je bil party za jenu noč. Iskoristil sam ju ko k**** u onda ju pustil tj. saznal sam da je zatrudnjela pa sam ju onda fundal jer nije htela abortus:rolleyes: Inače ne izgleda ona tak , nego to joj je samo radna uniforma . :D E da , 10000000000000000 asimiliranih vrsta , znači 100000000000000000000000000000 poza , načina itd itd sexa

IceFisherman 26.06.2004. 22:33

Nadam se da ste gledali današnju epizodu! Quark je opet bil glavni , samo kaj je ovaj put bil žena :D

Jedino kaj me največ živcira je kad room kriči Mooooooooooooogie , i ispušta takav pištavi zvuk da 5 min nič ne čujem.

ZMAJ 26.06.2004. 22:42

...

omg stara mu je bila obucena!!
koji uzas!!

:D

vga killer 26.06.2004. 23:37

Da je Quark prostitutka, pobral bi brdo mušterija ovak obučen. LOL

tihomir 27.06.2004. 13:28

Citiraj:

Da je Quark prostitutka, pobral bi brdo mušterija ovak obučen. LOL
Najbolji dio je bio dijalog sa onom dabo-djevojkom na kraju.:D :D :D

ćiber_manija 27.06.2004. 15:01

Ja sam zaspal taman kad je falilo pol sata do početka epizode,jučer sam bil čul do 6 ujutro i poslije sat vremena spal i ostalo vrijeme sam čul!

Visage 27.06.2004. 20:28

Citiraj:

Ma tom je bil party za jenu noč. Iskoristil sam ju ko k**** u onda ju pustil tj. saznal sam da je zatrudnjela pa sam ju onda fundal jer nije htela abortus:rolleyes: Inače ne izgleda ona tak , nego to joj je samo radna uniforma . :D E da , 10000000000000000 asimiliranih vrsta , znači 100000000000000000000000000000 poza , načina itd itd sexa

Da si je barem zamolio da asimilira nasu repku, zajedno sa Baricem :)

Bl@de 28.06.2004. 23:06

malo sam citao radnju ds9 na netu, i kaj, zapravo ulogu proroka i izaslanika saznajemo tek u zadnjem nastavku i zapravo je kljuc?

IceFisherman 29.06.2004. 14:16

Al su jučer bili dosadni :rolleyes: , falaBogu kaj jos samo 2 ili 3 epizode do kraja ove sezone i onda sljedi 7 sezona , a to znači puno puno :rambo: : CoolRamb : DualWiel : Drone : : Machineg : axeman : : quake : : quake2 : : suicide : giljotin : sniper : : wtf : : boxers : : flyingey

Bl@de 29.06.2004. 16:17

DA ova jecer je bila za bljuvanje.

no kaj se tice 7 sezone pa i nije bas tako. procital sam ih sve i opet bu bilo dosta bljuvanja i sl sranja.

Visage 30.06.2004. 00:45

Dajte mi recite kako je sad onaj Klingonac iz Picardove ekipe
dofukario ovdje ?

Ima li neko konzistentno objasnjenje u seriji ili iz neba u rebra?

Spominju li se u toj seriji proslost serijala, kao u Voyager-u?

IceFisherman 30.06.2004. 00:48

Citiraj:

Originally posted by Visage
Dajte mi recite kako je sad onaj Klingonac iz Picardove ekipe
dofukario ovdje ?

Ima li neko konzistentno objasnjenje u seriji ili iz neba u rebra?

Spominju li se u toj seriji proslost serijala, kao u Voyager-u?

Pozvali su ga sim jer je najbolji taktički časnik ili tak nekaj ( makar bi bilo bolje da su pozvali Datu :rolleyes: ) Spominje se prošlost seriala.

Bl@de 30.06.2004. 01:37

E kad smo kod glumaca. imam totalnu blokadu. di je glumio prije o'brian nego je dosao na DS9. Brijem si u TNg ali tamo ce inzinjer bil geordi:confused:

Visage 30.06.2004. 01:39

Citiraj:

Pozvali su ga sim jer je najbolji taktički časnik ili tak nekaj ( makar bi bilo bolje da su pozvali Datu :rolleyes: ) Spominje se prošlost seriala.
Sad sam se sjetio, fenomenalna epizoda, skolski prikaz dobrog
pisanja price. Nema ni jedne explozije ili efekta, a epizoda mami paznju kao da se radi o naj-galaktickoj borbi ikad.

Cista dramatrugija (u lagananim dozama)

Seven of Nine je skidala kompletnu mrezu podataka u svoju neuro
implant mrezu (koju je doktor bas bio pojacao) kako je to ipak bilo
prevec podataka cak i za njemu glavicu....pocela je od obima podataka stvarati bezbroj teorija zavjera.

Prvo je pozvala kapetanicu. Seven of Nine (krupni plan-lice) Kapetanica (krupni plan-lice) i tako u izmjenama svakog clana posade. Kapetanicu je uvjerila da je Chakotay izdajica.

Chakotay-a da je kapetanica izdajica, fenomenlano !

Pred kraj Kapetanica i Chakotay se sretnu a svako ima pljucu u djepu za svaki slucaj. Primjer vrhunskog pisanja Voyager-a :)

Mislim da treba baciti topic : Najbolje Epizode Voyager-a

IceFisherman 30.06.2004. 01:41

Citiraj:

Originally posted by Bl@de
E kad smo kod glumaca. imam totalnu blokadu. di je glumio prije o'brian nego je dosao na DS9. Brijem si u TNg ali tamo ce inzinjer bil geordi:confused:
Pa on je bil glavni od telerportera u enterprajsu ( tj. TNG-u )

@ današnja epizoda - srač , mogli su otprti nekakvu crvotočinu ili kvantno flaksno neonsko modulirati telerporter da telerportira kroz kvantno fotonske itd itd barijere i spasiti onu žensku a ne da je tak završilo kak je

Sky 30.06.2004. 01:41

Citiraj:

Da, bio je tehničar na transporteru. Beam me up, O'Brien!:D

Sky 30.06.2004. 01:46

Citiraj:

@ današnja epizoda - srač , mogli su otprti nekakvu crvotočinu ili kvantno flaksno neonsko modulirati telerporter da telerportira kroz kvantno fotonske itd itd barijere i spasiti onu žensku a ne da je tak završilo kak je
Slažem se, da je bio Picard/Sisko/Katica na Lisinom mjestu, uspjeli bi se spasiti. Kao onda kad je Neelix umro i nakon pol ćuke mu je 7of9 ubrizgala nanobote i on je oživio. Ali vraćanje iz mrtvih nije za sporedne glumce:D

Bl@de 30.06.2004. 11:30

Citiraj:

Pa on je bil glavni od telerportera u enterprajsu ( tj. TNG-u )

e da! neznam kak sam to mogle zaboraviti.

IceFisherman 30.06.2004. 11:50

Citiraj:

e da! neznam kak sam to mogle zaboraviti.
za kaznu "skoči" kroz airljock

Bl@de 30.06.2004. 12:48

epazi ovo ali fakat jefora kak sam to zaboravil.

eto taman je zavrsio TNG i ono bas me zanimalo kaj ce biti u njemu. kad ono prvi nastavak svi novi glumci i uleti o'brian. ja ono rekoh mrak dosao je ovdje i onda blokada. velim cek pa kak mi je on tak poznat a nemrem se sjetiti. znal sam da ima veze sa TNG ali jednostavno je bila blokada i nemres se sjetit da oces. i kaj je najbolje nisam se moglel sjetiti do sad:( :mad: . ali eto enigma je konacno rijesena.

ßellerophon 30.06.2004. 13:01

staris... : lol2 :

Bl@de 30.06.2004. 14:25

Da, mora da je to.:(

tihomir 30.06.2004. 20:21

Najbolje epizode Voyagera su bile one sa Hirogencima.
Inače dotični su imali najbolje dizajniran interijer brodova... Ako se tko sjeća znat će.

rendula 30.06.2004. 20:23

Citiraj:

Originally posted by tihomir
Najbolje epizode Voyagera su bile one sa Hidrogencima.
Inače dotični su imali najbolje dizajniran interijer brodova... Ako se tko sjeća znat će.

Hirogenci su bili zakon, jedna od najboljih epizoda s njima mi je ona dvodjelna u holodeku.

horza 30.06.2004. 22:29

da, definitivno. ali ne one poslje s onim holodeckovima nego one prije kad su bili ono... čisti lovci i dolazili niotkuda po 2 komada. onaj lov na species 8472 je bio odličan.
jesu oni u jednom nastavku zarobili tuvoka i sedmu i dofurali na svoj šip ili su to bili neki drugi?

IceFisherman 30.06.2004. 22:56

Citiraj:

Originally posted by Horza

jesu oni u jednom nastavku zarobili tuvoka i sedmu i dofurali na svoj šip ili su to bili neki drugi?

Je , to su Tuvoka i 7-9 zarobili , kolko se ja sjecam , i onda joj je hirogenac rekel nekaj u stilu , imaš tak krhki vrat mogel bi ga slomiti sa jednom rukom , ili tak nekaj ......

IceFisherman 30.06.2004. 22:58

Današnja epizoda

baj baj Đadzia http://www.forum.hr/images/smilies/Pop.gif
baj baj šesta sezono

weljkam sedma i posljednja sezono

Edit: zakaj je tuj IMG code ugašen ?

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:27.