![]() |
|
Citiraj:
Uplift vocal trance |
|
Jedan dečko iz ZG, amater inače... |
|
|
|
Pošto nejdem vanka...ima da uzivam u mjuzi :D
|
|
O sveci božji držite mi ruke, raščehnul ga bum
|
|
Bio ko tu na Ultri prošle godine ili ide ove a da ima kakve savjete i korisne informacije, kako se cijene kreću unutar Poljuda i slično?
|
Citiraj:
|
Jebeš votku na edm-u :nono:, negdje sam vidio da su prošle godine flaše vode i pive išle za 20kn pa se nadam da budu i sad tako. Ako znaš ljude koji budu tamo radili pitaj za ovo dvoje ako nije problem, tek toliko da si novčano odprilike isplaniram šta kako.
|
A bih na ultru..al nula bodov..
Gdjw u Zg moglu slusat trance mjuzu? Vamo sve neku narodnjacki klubovi |
bio ko u stersu u petak, fakat se kuži da je rist za klasu bolji, bar u žanru, još si roka po rolandovom space echo generatoru pa to zvuči nekak ovak ko na 1:18:00 etc. koja likčina set četri čuke sam tak
https://soundcloud.com/mma-mixed-mun...ich-2014-04-11 |
Citiraj:
Pitat cu ovoga momka sta vodi jedan stand, pa ti javin ;) |
Citiraj:
Ali goa/psy/dark/full on se svira po Zagrebu dosta ove godine, bit ce i open air festival za 2 tjedna!:chears: |
Citiraj:
nist ove godine od icega nema se love |
Ma neam ni ja pa sam bio na svakom trensu u Zg i okolici ;), upadi đabe/20 kn i nemaš kaj.
Jbg., festivalska karta je 250 kn brijem... |
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=nXh6Ql0ooiQ |
glupo mi stavljat na trznicu pa evo ako nekog interesira
prodajen 2 karte za Ultru, trodnevne, za 500kn/kom... primopredaja u Splitu,bilo di/bilo kad, kesh na ruke Edit : prodano van foruma |
AU!!
|
Citiraj:
|
meni onaj 145+ bpma više baš ne paše.. ovo drma bolje...
|
ko oce u split na zurku imam 2 karte netom kupljene.....hitno
|
Citiraj:
|
Znaci set ubija.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Par ljudi me upitalo kao zasto nisan na ultri (znaju da slusan ove "treskavice") i bacin ja oko na track listu AvB od 3x pisama, 3 dobre, sve ostalo ajme. Eventualno još Carola, Cox i sl, ali nisan gleda track liste da vidin jesu li usrali. Definitivno necu na ultru :roller: |
Baja zaostaješ u vremenu, a muzika napreduje... :fiju:
Šalim se... Da imaš pravo i imaš, ali Ultra je ipak mainstream event koji skupi jako, jako puno ljudi te se zbog toga mora puštat bigroom festivalske stvari koje slušaju 90% trenutnih uživatelja EDM-a. Ako na Ultru gledamo s takvim opisom (znači komercijala nije minus), čisto solidnim festivalskim setovima i količinom zabave i kaosa koji se unutra dešava imho Ultra je jebeni trodnevni izlazak. |
Ubija. EDIT Nakon filma, stvar mi nikako ne izlazi iz glave. AKo neko ima ovakvih slicnih bolesnih stvari neka trpa linkove. :nuts: |
Ubija!
:kafa: |
|
Otkrivan čari reddita :)
|
|
Citiraj:
Nije bas tolko dark al mozda ti odgovara: Edit: il mozda ovo |
Malo slusa Kearnage 050, pa jedna s playliste :)
EDIT (tapa ne vidi linkove :( ) Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
***@Kasko,e-one*** Obavezno ovo poslušati. **E sad...kad bi vam se dalo drulat po komentarima drugog videa** Naš uvaženi kolega iz ove teme otkriva ljudima tracklistu - sve od a do ž, u "bocu" kak bi se reklo :D. Ja ga neću imenovat sad, nabasao sam slučajno na njegov nick na jubitou. Zvonilo mi je u uhu, stavio u pce tražilicu, našao identičan nick i raspalio po PM-u :beer: :D :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:15. |