![]() |
Ok, budem onda rekao starcima da se isprse sa 300kn i uzmu modem kak se spada :D ako oće dobro, ako ne ne.
No, ja nemam IPTV, al dobro, praktički je 20/2 tako da se ne žalim ni najmanje. Moglo je biti i manje a u zakonskim granicama tak da mučim :D |
Isprsi se ti kao dobar sin. ;)
|
A dobro, realno, njima i ne treba previse. Eventualno imenik i slicne funkcije, ili ako ces ti administrirat router iz daljine ak im nesto podje po krivu itd.
|
Ma kakva daljina, živimo u istoj ulici :)
Velim, jedino bitno je WiFi, da nema lošiji odašiljač od D-Linka koji imaju. Koliko vidim, ovaj ZTE nema antenicu, dok ovaj D-Link ima. E sad jedno pitanje ovako više općenitno. Jel taj D-Linkov router od Optime ja mogu nekako iskoristiti ili je za otpis? |
Zanima me da li je tko skoro tražio uslugu prelaska na H1 i što se dobije kao novi korisnik , preko telefona mi različito kažu hbo total 3mj i sportski paket ,a sada na prijedlogu ugovora piše sportklub i hbo total , ako može točnija informacija ?
Pitao sam i koji router ide za trio uslugu i rečeno mi je fritz ali na ugovoru to ne piše pa po tome dobit mogu što oni opet odluče. |
Ja sam pitao za potpis novog ugovora bas nedavno radi ovih novih tv kanala i ovo sam dobio izmedju ostalog u pismenom odgovoru
"Ukoliko ugovorite uslugu TV-a možete dobiti SportKlub paket na 24 mjeseca i HBO total na 6 mjeseci za 1 kn mjesečno." A fritza sigurno dobijas za vdsl, ostalo je lutrija pretpostavljam. |
Ajde da potvrdim obavio sam ponovno telefonski razgovor i za stare korisnike koji produže dobivaju 6mj hbo i sportklub24 , a novi samo hbo 3mj i sportklub24 (fritz bi trebao ići za trio uslugu dobio sam par potvrda telefonski tako da nemogu baš 100% reći jer na papiru ne navode što ide), tako da je u principu to .
Nisam ništa pametnije našao tako da Optima ode u zaborav a H1 dolazi. |
Izgleda da ću i ja na H1,sa ovim novim paketima.
Još ih moram nazvati da provjerim ide li ova ponuda za Sportklub na 24 mjeseca za 1 kn i za Telefon+Internet+TV pakete jer mi je to jedino dostupno zbog HT infrastrukture. Ako ide,onda definitivno prelazim,još ako i fritz dobijem odlično. No sumnjam jer u cjeniku piše da je cijena nadogradnje na fritza 300kn. Uglavnom kako ste zadovoljni vi koji isto imate samo HT infrastrukturu,te popravljaju li smetnje relativno brzo |
Za sad super zadovoljan s "popravljanjima". Jednom otiso stb, dosli sutra promjenit.
|
Meni danas taman zamijenili TV uređaj, i to već sljedeći dan nakon prijave. EPG nije radio kako treba.
A izgleda da su dodatni programi u osnovnom paketu dostupni samo novim korisnicima, not cool |
Na koji broj ste zvali u vezi produženje/novih ugovora.
Na novom web siteu nema nigdje nikakvog telefona |
0800 0505
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam odhebao tscum zbog slične situacije. Godinama sam plaćao masnu pretplatu za telefon, flat net i maxtv sa doplatom za sport paket, da bi 'gospoda' se sjetila napraviti rošadu po paketima i izdvojiti sk prime ili kako se već zvao, iz sportskog paketa.:stoopid: Dakle, ono, plaćaš sportski paket više nego košta cijeli maxtv, i nemaš sve sportske programe u kvazi sportskom paketu. Kulturno nazovem, dobijem odheb, pošaljem prigovor, dobijem obrazloženje da sam ja svojim potpisom ugovora pristao na sve eventualne izmjene sadržaja koje plaćam za korištenje kod njih. E reko ne budete više ovcu šišali. Sad imam već godinu i pol H1 trio bit, dakle opet imam i telefon, i flat net, i to 10 mbit-a a ne 4 ko kod tlopova, te h1tv, koje plaćam 120kn manje svaki mjesec, a sport gledam preko streamova. Ja sam svoju matematiku lako našao:D |
Ja sam isto bio na Skamu, ali samo zato jer su mi jedini bili dostupni. A H1 se prvi pojavio kao alternativa. Što se tiče kvalitete usluge, nisam imao problema ni sa jednima, s tim da je H1 osjetno jeftiniji. Kod Skama me užasno živcirala politika Arene, sa stavljanjem najjačih utakmica na kanale koji su samo u sportskom paketu, SK je tu puno pošteniji. A i sami princip da imaju ekskluzivu na Arenu i domaći nogomet mi je fuj. Rađe ću na streamove.
Šta se tiče TV-a na H1 mi je jedino falio 24Kitchen, žena je praktički jedino to i gledala :) Ali ne toliko da bih samo zbog toga uzeo prošireni paket, jer ga se nije moglo odabrat ni među ona 4 dodatna, ni posebno nadoplatit. I baš se poveselio kad sam vidio da je konačno u osnovnom paketu, samo da bi saznao da je za nove korisnike. Ma nek se gone :D |
Citiraj:
Mora bit nekakog reda, a red je u ugovoru koji si potpisao. To sto si potpisao to imas, ako hoces novo, moras potpisat novi ugovor. To je tako jednostavno neznam sto ti je cudno. Citiraj:
|
Mora bit nekakvog reda? Lol. Wtf, da je osnovni TV paket isti za sve bio bi kaos?
Vidiš, baš ću pogledat točno što stoji u ugovoru. Ako piše da plaćam osnovni paket, a ne navodi se točan broj kanala, to bi značilo da imam pravo i na nove programe, šta ne? :) |
Citiraj:
Kao sto sam rekao, s novim ugovorom i programima meni se recimo povecava cijena za 20kn. Ti mislis da je ok da oni meni onda povecaju cijenu automatski i postave me na novi "osnovni paket"? Ili bi ti to arbitrazno uzeo sto ti pase, pa da se osnovni paket moze mijenjat, a cijene ne? :P Citiraj:
|
Evo i ja sam jučer potpisao ugovor sa H1.
Daleko je jeftinije od HT-a na kojemu sam bio preko 10 godina. Sportklub na 24 mjeseca za 1kn je veliki plus |
Sada se nadam da će prijelaz biti brz i bezbolan,te da će kvaliteta usluge biti na visokoj razini.
Najviše se nadam da ću nekako dobiti i Fritzboxa,jer su do sada svi ruteri koje sam imao bili živi užas. |
Zove me majka danas i veli da je stigo neki paket od H1, da dođem vidit.
Dođem i vidim :D http://www.pohrani.com/t/3K/2b/4Eght...4217416280.jpg Hell yeeeees :D ipak nije došo ZETEE flower edition :D Radi se o ovoj novoj usluzi Surftel 5mbit za 139kn/mj. |
Joj daj ajde molim te! Imaš vezu neku 100%. Ti ne dobivaš PDV na mobitele iz Kine i jedini u HR dobiješ Fritza za obični ADSL. Malo je to sumnjivo. Mora da si u SDP-u:lol2:. Nema šta ima dobru ajrodinamiku ovaj Fritz. Za mjesec dana prelazim i ja na H1 pa ajde sredi i meni nešto. Samo nemoj reći da ne možeš:goood:.
|
Ne mogu :p
Ne, ozbiljno, nisam nikakve veze potezao, čak nisam ni zamolio Fritza niti pitao koji se ruter dobije. :) ali baš sam se razveselio kad sam vidio plavu kutiju :D 05.11. je uključenje, poprilično rano su poslali opremu. Naravno, zahvalio sam se u ime roditelja SZK-u. :D cura se nasmijala i rekla "ma nema problema, drago nam je da ste sretni" :) Sretno tebi sa modemom. |
Svaka čast,imaš sreće što je.
Ako si samo za ADSL dobio Fritza,onda bi ga i ja za trio uslugu trebao dobiti. Nego kada je ugovor potpisan? |
Pa da, ADSL. Surfnet 5mbit + tel 139kn.
Usluga je naručena 04.10 telefonski, a papiri potpisani i poslani 14.10. I ponavljam, nije moja usluga, od roditelja je :) kod mene je VDSL od 02.10 ;) |
Aha,uglavnom sada ih još moraš naučiti koristiti Fritza.
Ja sam u četvrtak u njihovom centru odmah potpisao ugovor. Pa sada čekam opremu i uključenje,te bolju uslugu za manje novca od HT-a |
Sugeriraš da ti dam Fritza ako ti dobiješ cvjetka ili? :)
Dogovorićemo se :) |
Ma kakvi nisam ja takav.
Sto bude bude. Osim ako nije vrlo povoljna ponuda |
Cvjetka :))))))))))))))))))))))
|
Stigao danas fritz i najavljeno uključenje na onom papiru sa korisničkim podacima da će aktivirat uslugu 10.11 , pitanje da li se to vama koji ste prošli kroz ovaj dio priče uključenje išlo koji dan ranije ?
|
Meni. Ja sam dobio opremu 29.09 a uključenje je išlo sa 01.10. ali samo je telefon radio. Sve je proradilo 02.10.
|
TV + TEL + NET 4 + 10mbita = 249,00 kn. Vrlo zanimljivo, i sa 1000 minuta i 500 dosta povoljih prema inozemstvu i tak dalje... CLIP za 25 kn je malo sulud, al nije da ga baš trebam.
S obzirom da je H1 IPTV prijemnik DLNA kompatibilan, to znači i da je na istom subnetu kao i kućna mreža? Dakle mogao bih koristiti wireless ili powerline adapter da ga stavim bilo gdje u kući, bez komplikacija i dvije mreže i bla? I zna li netko jesu li svi kanali raspoloživi na H1TV GO? Prije nisu bili svi ali nakon redizajna stranice i novog paketa nigdje nije istaknuto |
Ja sam si uzeo taj paket,ali sa prikazom broja i sve ukupno ti je to 264kn.
Prikaz broja je 15kn. Da UPNP podržava,te jednostavno preko UPNP servera omogućiš pristup određenom sadržaju i možeš preko STB-a tome pristupiti |
Aha, malo sam se preračunao. Matematika za osnovnu školu :D
U međuvremenu sam našao u uputstvu nešto što sam previdio: Citiraj:
|
Jel itko zna da li postoji centrala od H1 u blizini placa na trešnjevci. Uzeo bih vdsl a nemam mogućnosti provjeriti paricu pa da se bar po udaljenosti od centrale mogu ravnat.
|
Baš sam završio razgovor i već 5.11 će me prebaciti na H1.
S obzirom da sam ugovor potpisao 23.10 vrlo je brzo |
Isprintao ugovore, potpisao i poslao. Baš me zanima koliko će trajati ta procedura... :)
|
Od dana slanja potpisanih ugovora do poziva trenutnog telekoma da potvrdiš prelazak je od 5 do 8 radnih dana. Od tog razgovora do dolaska paketa sa routerom je cca 3 do 6 radnih dana. Od zaprimanja routera do uključenja usluge je rok od 3 do 10 dana.
Govorim po iskustvu svom, od roditelja i od nekoliko susjeda koji su se isto odlučili preštelati na H1. Čisto da se znaš ravnati po tim okvirima. U mom slučaju procedura je bila mislim da 19 dana od potpisivanja i slanja do oključenja. A kod roditelja će biti cca 25 dana. |
Vidiš,HT uopće ne zove da potvrdiš prelazak.
Najbrže je u H1 centru sve riješiti,uštediš si dosta dana Kod mene je malo čudna situacija,SZK mi je rekao da je prebacivanje u slijedeću srijedu tj. 5.11,a još nisam dobio opremu. Koliko sam vidio svi su uglavnom dosta ranije dobili opremu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:25. |