![]() |
Citiraj:
Jedini mukotrpni dio bi mogo bit vraćanje po svog kolegu bogalja i odlazak u helić... jerbo dok ćeš se ti za***avat sa nekoliko neprijatelja, tvoj besmrtni prijatelj bogalj će ih imat poprilično oko sebe :lol2: Generalno kada uspoređujem COD4 i Crysis, u mnogočemu COD odnosi pobjedu, no ovakve Serious Sam misije gdje imaš 300 protivnika koji trče prema tebi me živciraju. Pogotovo na težim težinama kada jedan do dva metka znače smrt... a 300 puška upereno u tebe... U Crysisu se bar zna, ako nađeš dobar spot za snajper i imaš 20 ljudi u bazi, ako ih pobiješ 20 više ih nema. A ako u codu to napraviš shvatit ćeš da u baraci 4*4 metra zapravo ima nekoliko stotina protivnika... tek kada uđeš u baraku oni shvatiš da si upravo ubio zadnjega :lol2: |
odakle skinuti patch 1.1, a što je izišao i 1.2?
|
Citiraj:
|
aha, znači ovaj 1.2 uključuje u sebi i 1.1?
ma moram ponovno instalirati igru pošto je bio svratio Čiča Format, pa pitam... |
Pas mater ostao sam bez rankova, a dogurao sam do 36. RGH! neki način da se to vrne?? Ili bar skine samo rank do određenog ranka, nežlim skinut rank 55 jer onda nije zabavno.
|
u čovječe...ja popušio permanent ban od punkbustera.... WTF?
|
Lol
a gdje viditi svoj trenutni rank? |
Citiraj:
|
e pa varanje je zabranjeno :)
|
Puno ljudi igra sa istim cd-keyem koji nisu kupili nego :fiju:...
Onda neki "bistri" pojedinci varanju na multiplayer serverima i dobiju GUID ban. Time su bannani svi koji koriste isti cd-key na privatnim serverima koji koriste PunkBuster.. |
nije stvar u varanju u igri, već u Piratima s kariba koji kradu ključeve. ;)
|
jel mi netko može reći dal se može negdje skinuti do određenog levela ili samo lvl 55??
frustrira me kaj moram počet od početka a DVD na kojiem sam imao backupiran main mi je nečitljiv. |
Citiraj:
kolega...još uvijek je to neposredno.... |
Citiraj:
|
ma neću 55, do toga želim doći.
|
Citiraj:
|
Claymore... Zakon stvarka! Lele šta im radim...
|
samo jedno pitanjce, sorry ak je vec negdje bilo postavljeno, al fakat nemrem citat 40(!) strana threada... dobio sam neki punkbuster ban, uzgred receno fakat nemam pojma zbog cega, na nekom lijevom serveru i sad se nemrem konektat ni na jedan drugi?! fakat me pili to jer sam se taman uzivio!! grrrr kak da to maknem??????
|
najlakše tak da kupiš novi cd-key
|
ma skidali su aim bot a u biti je ispalo da je to program koji krade cd keyeve....
mrzim cheatere.... a pb jucer poludio gro ljudi se pokusavalo spojit a svi leteee. a onda se igro BOG i sam fisher bio u kill streaku mislim 52-7 ili 9 i bacilo ga hahahah:D |
nešto čitam na internetu svi dobivaju guid banove i ja dobio a ne varam
|
ljudi pa sta vi ne citate 10 postova unazad. jako puno ljudi koristi isti cd-key, i sada ako neki mamlaz u americi koji koristi taj cd-key ko i vi doma, i pobere ban radi chiteva, automatski ste ga pobrali i vi... kupit novu igru, origigi, i nema tih problema...
|
aj dobro, jel počeo tko prodavati tu na forumu cd-keyeve za igru?
|
I mene zanima :D za sada je najpovoljnije preko Steama (oko 250kn), inace 7/12 bi trebalo doci CD-key-eva iz tajvana pa cemo malo u kupnju :chears:
|
imam problem vezan za cod4. srusio mi se sistem i sad kad sam stavio novi sistem i instaliro cod4 i pokrenem mp i on mi ucita mapu sve i kad treba izabrat oruzje pise mi server disconnect. tako na svakom serveru a prije su mi radili ti serveri. verzija je 1,0v. do ceg je problem?
i sta se dobije snimanjem patcha 1,2V? |
Citiraj:
:(:banned: |
danas sam i ja dobio pb ban. promjenim cd key (originalni naravno...), ali više mi ne radi stari profil. sad da li ga mogu kako vratit u život budući da sam bio lvl 55 sa skoro svim challengima (fali nekih 5).
pozdrav, |
odgovor je: NE!
|
joj jedva cekam seriale
|
Jel tko zna kad dolaze CD kijevi za kupit?
|
Nabaviooooo. Prešao sam trening i u prvoj misiji ušao u brod i mora stat.:D Sutra nastavljam. Predobra grafika, povećao rezu, detalje nešto malo vise i ne steka.
|
dajte čitajte malo početkom 12 mjeseca bi se trebali pojaviti.
|
molim za vase cjenjeno misljenje!
zanima me dali cod 4 ima ikakv esanse da radi na ovoj konfi? amd athlon xp-m @ 2.4GHz: fsb 400 MHz 3 * ocz gold vx 512 mb = 1.5 GB rama@ 333Mhz ati radeon 9800 pro @410/720 ostalo je manje bitno Unaprjed vam hvala :fiju: cist somljam da bi mi to radilo jer nemem sse2??????? |
ima sanse ja mislim
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://content.screencast.com/media/..._0_0_image.png U zadnje vrijeme sve više ljudi ostavlja narudžbe na mom siteu, izgleda da igra postaje popularna.. Ali meni se ne igra previše.. Valjda to ima veze s tim što sam previše igrao Free For All na serveru za 32 igrača na mapi Shipment, to je nešto nenormalno.. Mapa je jako mala, Martyrdom & Airstrike everywhere, mucho spawnkilling - your worst nightmare :D BTW, tek sam na 40+ levelu, dobio sam 3x Frag ;) |
pa zaigrao sam ga na publicu kao sto je i namijenjen, za nista vise :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e a ljudi evo instaliro sam ga i imam probleme
molim vas misljenje pokrenem singleplayer i igram i kad izađem iz prvog hangara igra rikne javi erora sto to znaci? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:51. |