![]() |
STALKER e-shop :D iz Ukrajine :D žena nije mogla skužiti odakle meni pismo na čirilici :D
|
Citiraj:
ili makar da se jedan od likova u S.T.A.L.K.E.R. 2 zove po tebi :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako ga se do tad ne bude moglo zaigrati, bolje da odustanu, mod se čeka 3 yebene godine :D |
ma obećali su oni LA još u ljeto 2010 pa kita marjanova :( Dez0wave je počel kenjavit u zadnje vrijeme, ko fol nema vremena, sada kad je mod 98% gotov...
|
|
I eto vraga, rekao sam si da necu do kraja semestra pokretat stalkera, i danas ga pokrenem i opet se ne mogu skinut s njega :D
Igrao sam ga sa Complete modom 2009 ovaj puta, i stao negdje na sredini igre i sada nemam volje nastavit od tu, nego bi ispocetka jer nije to to vise kada jednom ne igras duze vrijeme. Pa dva pitanja, ili tri :D Reinstalirao bi igru, ali ovaj puta bi steam verziju instalirao, pa da li modovi rade normalno sa steam verzijom ili? Drugo pitanje, ima kojih dobrih modova unazad pola godine? I treće, jel ovo neki update na C09 ili je sve isto? Edit: 2012 je isto kao i 2009, 2012 se ocekuje ove godine, wuhuhu :D Edit2: Modovi rade normalno sa steam verzijom :D Edit3: Onda mi odg na drugo pitanje :D |
Pozdrav. Planiram zaigrati dotičnu igru po prvi put(igrao sam Clear Sky) pa me zanima da li je bolje zaigrati prvo sa modovima radi boljeg "doživljaja" ili bez?
|
Citiraj:
|
Hvala druže na odgovoru, evo upravo sam ju pokrenuo s modom sve super nikakvih problema. A sad krenuti igrati nešto što sam odgađao dosta dugo....:D
|
Citiraj:
|
Zaboravio sam pitati pa ću sada: ima li kakvih bugova na koje me možete upozoriti? Čitao sam malo temu i tu i tamo se spominju sada nisam siguran da li za ovu verziju igre. Ili jednostavno često save-am? A što se tiče slobodnog vremena za igranje, trenutno ga imam ali znam za stalkera da je zarazan + takav tip igre obožavam. Bit će veselo...:goood:
|
Ja nisam imao volje nastaviti do CNPP, tamo mi je igra izgledala 5% STALKER i 95% COD- run bitch ruuuun. Metci lete svugdje, helikopter mi leti nad glavom & shit, nije mi to to...Sad sam reinstalirao windowse i nisam spremio savegameove tako da ce igra vjerojatno pricekat do ljeta :)
Vjerojatno krecem COP po 3. put s nekim big ass modom... |
Citiraj:
Btw, kviksejv je za picke :D Zna se koliko se puta i kad sejva. Jednom na kraju svakog sessiona :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ovo za sejvanje sam mislio da ukoliko ima potencijalnih bugova da se mogu vratiti i zaobići ih ali po vašim riječima nema ih što je odlična vijest. Ma kakav Quicksave jel to nešto za jesti?:lol2:
|
eto toliko se hvalio frendovima kako igram i prelazim stalker sa sluskama po noci,ali istina je igram po danu i kad je netko kod kuce...
ostavio sam 50-tak sati na sve stalkere,dodjem do jednog dijela i nikada nijedan nisam presao... sramota,sta reci... sada valja krenuti od pocetka :) |
Ma šala, sejvaj koliko ti srce želi :D a čuj, ne mora biti bug, igra se može srušiti zbog drivera ili nečeg drugog, ko će ga znat. nebi bilo loše da vodiš reda o igri. kad ćeš igrati 3-4-32 put, onda ćeš koristiti samo Autosave od igre :D
Citiraj:
|
Citiraj:
OOOOO da :D Koliko se samo to puta dogodilo :D Pa na poslu kombiniraš di češ naći bolji armor ili pušku kad dođeš kući :D Good old times :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Gleda sam taj dokumentarac i ekstra je!
Preporučam još jedan koji objašnjava šta se tu točno desilo, kako se sanirala eksplozija i što se dešavalo sa stanovnicima Pripyata. Dosta je tužan i mene je dirnuo, a nije me lako dirnuti. :D |
Citiraj:
idem na kojih sat - dva odigrat STALKERa :D (oko 21:00) 7:20, oh, crap za 25 minuta počinje nastava :lol2: |
Citiraj:
|
... 10 mjesec, pocetak faksa... 5 mjesec, kraj faksa, 1-2 kolegija kolokvirana... 9 mjesec, 8 ispita u tjedan i pol...
Necemo u detalje :D |
Citiraj:
|
Ova ekipa je pala samo upotrebom noža :D Valjda bio bug ili tako nešto jer su samo do mene dolazili a "nisu" me vidjeli. Ono točno pred mene. Koja sreća me poslužila za nešto trejdanja.
http://img207.imageshack.us/img207/3...1833l02.th.jpg Uploaded with ImageShack.us EDIT: Malo sam razmišljao i mislim da nije bug nego da ima veze što sam nosio odjeću od bandita(ispravite me ako griješim) a pali borci su jel...banditi.:lol2: Hammer nisu bili frendly vjeruj mi. :D |
Citiraj:
|
Imam pitanje u vezi Ekologa. S kim su si oni "dobri"? Malo sam ih proučavao znam otprilike s kim ratuju ali nikako da se dokopam informacije njihovima saveznika.
|
Citiraj:
Konkretno, u ovoj igri, kao što si primjetio, sa Mercovima si nisu dobri, kao ni sa Banditima. U biti, oni ne ratuju sa nikime, oni istražuju. A jedini saveznik za kojeg ćeš išta doznati je bio Ghost, inače tvoj dobar drugar ;) |
Malo samo čitao po netu i pisalo je to što si ti rekao vezano za saveznike("sa svima su si ok") no imao sam jedan susret s Freedom-om i ja očekivao čajanku kad ono umjesto čajanke olov party :D pa mi je čudno bilo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
to ti je i najpametnije. Beneficija nemaš nikakvih kao ekolog. Najbolje je pičiti kao Loner neutralac. A kasnije recimo možeš se učlaniti u Monolith. Ja sam to znao napraviti kada sam više manje sve obavio i spremao se na put u Pripyat i CNPP. Dobro se naoružaš, popraviš oklope i opskrbiš se sa zavojima i medkitovima i rećeš barkeepu da oćeš u monolith. Preporučujem noć za to. Onda odma tutanj van iz Bara, kokneš 3-4 stalkera po putu i ona 3 dutyjevca na izlazu i kreneš prema Army warehouse. Kad dođeš tamo, onda se popneš na brdo lijevo i pod okriljem noći šmugneš sa strane sela onoga uz ogradu i prođeš kraj onih Freedomovaca na barikadi. U Red Forestu i na početku pripyata možeš+ imati malo veselja sa vojskom i drugima, ali ako to prođeš, kad uđeš u CNPP, prođeš sve bez ispaljenog metka :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
znači najgori dio igre zapravo može biti i 'šetnja'? :D ja taman eskortira kruglova u mjerenju, ali suit bogami ide ovaj put sa mnom...sad moram napravit save ispred npp da mogu i do wish grantera i alternate endinga :p |
SPAS 12 sam maznul banditu :D Nažalost nije nadograđen ali svejedno mi dobro posluži.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:14. |