![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se tiče horze ne zezam ga nego, ono onako mi je bilo bolje i točka. |
Citiraj:
hmmm...budem dalje izvidio stvar pa javim. |
Citiraj:
|
Meni se čini da se FF a pogotovo nadogradnjama (sa 2 na 3 i na nove bete) zna malo pogubiti. Meni se također svašta događalo. Možda prvo probati kao što reče horza izbrisati cash a ako ne ide onda uninstall, brisanje ručno svega pa ponovno install... Zgodno je prije toga napraviti backup sa MozBackup-om (ima beta koja radi i sa betom FF3).
|
proba da ne bi bilo još database errora
|
Hmmm...
Youtube, spoiler, wiki wrap? Svaka vam dala. |
Citiraj:
|
Hvala! :beer: :beer:
|
Možda malo update-ati kolekciju smileova? http://www.imagesforme.com/out.php/i47949_frogsmile.gif
|
Citiraj:
|
Opet se pojavljuju oni brojevi i slova na početku stranice...
edit: sad se i na dnu stranice pojavljuju brojevi, odnosno samo jedna nula (ili to prije nisam primjetil) |
Citiraj:
|
Boss, I'm seeing numbers again too...
|
Citiraj:
|
FF 2.0.013 - isto vidim te 'kodove' gore lijevo, a brojku dole lijevo.
|
A evo ih, jupi!
|
Citiraj:
Izgleda da su u vašoj županiji žabe osjetno lošije kvalitete:p |
Fatal error: XCache variable data cache is not enabled, please set xcache.var_size in php.ini in /web/includes/forum-includes/includes/class_datastore_xcache.php on line 39
|
To sam i ja maloprije dobio nakon klika na "Nove poruke"...
http://www.imagesforme.com/out.php/t...lipboard01.png Firefox 2.0.0.9 |
sve je okej. malo tune-am opcode caching. i upgrade-ao sam forum upravo :)
|
Dobar ti je posel:D
Pogledaj sig od recimo AMD-jca..svi linkovi su u banani i ne samo njemu... |
Je li moguće?:D "Moj komp" napokon radi - u punom sjaju! BRAVO! :chears:
|
Kaj je u banani?
|
Ajd još jednom postaj:D
Linkovi se nisu ispravno prikazivali (K: Athlon 64 X2, Windsor My Opera Black Wallpaper Skupljam Glomazni Otpad) Sad je ok. |
2 pitanja:
|
Citiraj:
2. NOT :nono: 3. opet :nono: 4. Ne ne i ne :nono: Smo me zanima ovo kako se je poremetilo: http://img.w3dizajn.net/images/bugchrh_thumb.jpg |
Odgovor na oba pitanja:
1. radi jednako kao i jučer a i jučer je radio brzo 2. na žalost ne a baš su bili kul 3. vidjet' ću dali radi quic replay 4. tko ga je izgubio? 5. quick replay radi, edit radi (FF3 Beta 5). Edit radi super, zapravo sve radi super brzo, thx horza!:beer: 6. meni ne radi moj komp dok drugima radi, idem vidjeti što je. Nedostajale su neke stavke kad sam dodao proradio. 7. da li je moguće dodati smile u quick edit? |
Citiraj:
Moj komp radi, bez problema tnx Horza, uspio si to sredit E ti smajlići ali da se otvara" kartica" kao za font color! |
Citiraj:
|
E sad bi vi svašta :D
|
Citiraj:
Može Horza sigurno, on većinu zacrtanog ispuni.... Citiraj:
|
Citiraj:
|
Napokon pod moj komp imamo Napajanje i Monitor! Jupi!
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ovak bez smajlija u popu ipak na jedan način primoravamo ekipu da razvija svoje mentalne sposobnost, odnosno pamti točkice i crtice :D
No, valja razmisliti o tome pa budemo vidjeli. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |