![]() |
Citiraj:
to mi zvuci kao skroz ok, ja takvog dana isto budem na 4-5k na kraju dana za foru nosim ticwatch i mi band3 pa mjerim korake, jucer mi je band3 izracuno 400 vise, ali sam zaboravio prebaciti da mi nije na lijevoj ruci. na to pripazi da podesis pravu ruku |
Citiraj:
|
za mibad 4, ima opcija za 2 sata? kao dual zone? notification vise od 5 ili?
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk |
nema opciju 2 sata. sat koji ti je na mobu ti je i na bandu... to sam skuzio dok nisam mogo nac di se slaze dal hoces 24h ili am/pm. i onda skuzio da jednostavno kopira od mobitela kak je na njemu slozeno.
notificationa nisam imao dosad vise od 3 odjednom... EDIT: evo ide i 11 odjednom, al su sve npr od whatsappa. al vjerujem da moze i od vise aplikacija odjednom. |
Da li mos procitati svaku, ili samo ko na band3, pise 5 notifications i zaboravi
Daj nabaci sliku kako izgleda dugacka poruka kroz whatsapp, kako se vidi |
Citiraj:
Prirodan pokret ruke u hodu će registrirati kao korak, i to tek kreće brojati kad se napravi 10 takvih uzastopnih. Neće sigurno registrirati kad pomakneš ruku 3 cm jer si prešao autom preko neravnine, to su gluposti. Ili imaš neispravnu narukvicu ili ne znaš koliko zapravo dnevno napraviš koraka. |
Citiraj:
|
panasonic koje ti budalastine pises. evo sad cu uploadat screenshotove otkad sam sjeo u auto do kad sam dosao na posao. voznja oko 80 km.
http://prnt.sc/ojqfb5 http://prnt.sc/ojqfn9 sad ces jos reci da i onaj senzor koji pali ekran dok zakrenes ruku radi savrseno i nikad se ne pali sam prilikom okretanja volana :lol2: Citiraj:
mogu ih normalno citat. ma da ovi moji spamaju uglavnom slike i videe u grupi... dok bude cisti tekst, onda sliknem ;) |
Moj Bip isto to radi.
Sjedim na poslu 8 sati, a imam preko 700-800 koraka kada dođem doma. Ujutro kad se probudim, stavim ga na ruku, umijem se, pojedem nešto, operem zube i već sam na 400 koraka, a realno nisam ih 100 napravio. |
Ljudi, uzmite Gear S3 koji je sada smijesno jeftin bilo nov ili rabljen i necete imati niti jeddan od tih problema koji ste nabrojali u zadnjih par stranica.
Bio mi je lagano dosadio pa sam trazio neku alternativu, ali sad kad sve ovo citam sam poprilicno siguran da ostajem pri Tizenu i Gear S3, a mozda predjem i na Galaxy Watch cisto za promjenu. |
Ja sam Bip platio 300kn :D
Nađi mi S3 za tu lovu, uzmem 2 :D |
Citiraj:
Ako ti se ne sviđaju moji postovi onda stavi na ignore, a ne da mi soliš pamet. Citiraj:
Ja ne znam zašto tebi broji u autu, ne skidam mi band 4 s ruke i ne broji mi korake dok vozim auto. Ne znam zašto ti mene uvjeravaš u suprotno? Tvoj primjerak očito nije ispravan. Logično da senzor u bilo kojem gadgetu ne može biti 100% točan i da će tu i tamo dodati neki korak, ali to je možda 1-2% odstupanja, ne možeš ti reći da si napravio 1500 koraka, a on je zabilježio 4000. To znači da je uređaj neispravan. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom, htjedoh reci da ja ovome Gear S3 jos nisam nasao zamjerku, a trenutno kosta 166€ nov a rabljenih ima i po 120€, a jos uvijek redovno dobija update. |
@Gabre
normalno mozes citati sve notifikacije, pise 5 messages, i listas, scrollas. isprobao kratke i duge poruke, sve normalno. ma da mislim da ima jos nekih sitnica za popeglati softverski u tom meniju... |
Citiraj:
Ja sam jos uvijek na svom Sony SW3 preko 3g i nemogu nac zamjenu....batt je 1.5d ali se napuni za 20min tako da mi to nije prob + puni se prek obicnog micro USB cekamo dalje.... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Gesendet von meinem SM-G960F mit Tapatalk |
To za Mi Bandove da nikak ne mjere korake vam nije ništ novog.
Pratite na MiFit appu pa ćete vidjet kak vam svaku vožnju autom klasificira kao hodanje/trčanje i XYZ koraka od toga :D |
Citiraj:
evo bas usporedio C2 i band3. C2 - 3100 koraka band3 - 4200 koraka :lol2: e sad ko je tocan, aj vraze znaj:roller: ali evo ako se sjetim kad sjednem u auto cu pogledat broj koraka i koliko ih bude kad dodjem doma |
Citiraj:
Tako sam i ja vidio za MB3. Meni je MiFit App bio uparen sa Google Fitom, i onda mi je google slao da sam napravio XY koraka u ovom i onom trenu, a ja išao autom do teretane xd |
eto, jesam reko :D
|
Citiraj:
|
jedna od ubercool opcija koje sam upravo isprobao:
u autu si mjuzu pustam preko mobitela (youtube videi skinuti), preko vlc media playera pa blututom na zvucnike. posto mi band 4 ima opciju za kontroliranje muzike, mislio sam da mozda nece podrzavati vlc, al radi besprijekorno... znaci pauza , play, volume gore dole, previous , next , sve radi... i jos na satu pise kaj svira... zakon :D |
jel mi može tko potvrdit da se nova amazfit aplikacije ne može mapa gledati u satelite modeu samo onaj neki mod di se ništa od relejfa ne vidi
|
Citiraj:
|
UŽAS! to mi je bila najbtinija stavka jer radi posla imam neke rute koje prolazim i izuzetno mi je bitno da to mogu analizirati putem mape.
razočaranje veliko. |
Stigao Mi Band 4 :)
Napisat ću usporedbu sa Mi Band 2. Prednosti : - dizajn - svaki rub lijepo zaobljen i samim time se neosjeti na ruci pa čak niti tijekom spavanja kad legnem potrbuške i bacim ruke pod sebe , također puno bolje odrađen zub/rub za narukvicu. Na dvici sam imao problema jer se nakon nekog vremena olabavila, pa je sat ispadao iz nje... - sportovi - na dvici nije bilo uopće , tako da je veliki plus , a na Paceu koji je 100$ nije bilo kategorije Exercise za gym/crossfit i slično i ova opcija me oduševila - izgled početnog zaslona - tip sam kojem brzo dosadi jedno te isto gledati, tako da odlična stvar - obavijesti - odmah iz kutije rade sve koje želim , dok na dvici sam imao problema recimo sa Telegramom i Tapatalkom - HR monitor - puno puno bolji, na dvici si morao stegnuti skoro full narukvicu. I kad bi odradio 3 mjerenja za redom , razlike i do 20 otkucaja -.- Nedostatci : - menu - ovo swipanje gore dolje mi neodgovara i skroz je nepraktično , da je lijevo desno možda bi bilo bolje...naviknut ću s vremenom ali to je trenutna zamjerka. Kad prođe neko vrijeme vjerovatno će se skupit nedostataka pa ću ažurirati... I da, svi koji se odlučite za kupnju. NE BACAJTE VIŠE NOVACA NA GLOBAL VERSION, uzmite CN Version jer sat povuče jezik od uređaja. Iz kutije ga izvadio kineski hijeroglifi , čim se povezao na uređaj se prebacio na Eng Sent from my iP XS Max |
Sretan sam ovom observacijom. Moj je na putu, također čajniz version.
Čak sam i pitao Hong Gong Goldwaya koja je razlika između Globalke i CN. Kaže "language on the box and global has some more languages". Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
ja uzeo global, ko ga jebe, i ovak je jeftin sat :lol2: ja sam si vec zagrebao prvu crticu na satu prilikom selidbe namjestaja... bravo ja. :goood: kad bi gore islo ono safirno staklo kaj ide na malo bolje satove, to bi bio vrh. |
8 dolara (50 kn) je bila razlika (200 vs 250 kn).
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Poštovano pučanstvo ,
sve ste lipo objasnili o band 4 a mene interesira još jedna stvar nigdi nisam moga nać dimenzije Mi band4 jerbo kupujem za ženu a ona ima tanko zapešće ruke pa me zanima kolika je dužina samog uređaja narukvice ono do remena a širina i debljina nije bitna ( to žene lažu da nije) Da nebi to jako stršilo van pa će bit ružno vidit a ne znam koliko je onda i funkcionalno . I dali se remen može dovoljno podesit za tanku i usku ruku da ne klepeće oko ruke . Najlipša vam dala i hvala. |
staviš na plastičnu vezicu i bok :)
|
Nekih 45 mm je ekran ako te to zanima.
Nemoj se opterećivat time, to je jako mali uređaj i narukvica se može podesit za najtanje ruke. |
Citiraj:
kakvu uzicu crni sine pa nije to đukac.... |
Da li je netko primjetio ili je to samo meni?
Kada stavim neki drugi watchface da band ne reagira nakon ugašenog ekrana tako brzo na slajdanje, nego je usporenije. A kad vratim neki od 3 defaultna na satu slajdanje ide fino brzo. |
Jučer sam updateal Amazfit aplikaciju, sad mi se normalno synca sa stravom.
|
Malo je bolja 3.2 ali i dalje steka dok synca i usability stare je bio bolji.
|
Trebala bi mi preporuka za smart watch, najvise me zanima dizajn, baterija i da normalno funkcioniraju notifikacije i te osnovne stvari. Meni je zapeo za oko Fossil GEN 4 Explorist ali kolko sam uspio pohvatat baterija je koma, tako da nesto slicnog izgleda a da je upotrebljivo. Neki od samsunga, huawei, ili nesto trece. Do 2000kn recimo. Hvala unaprijed.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:25. |