![]() |
Kontam ja ić možda,javim ti kaj moji vele pa bumo možda mjesto imali...nije zicer al nije ni kraj tunela :D
|
Citiraj:
S Troubletom pripremi jetru na gotovs - nisu žderonje u pitanju :p |
Citiraj:
Vrijedilo bi poginuti mlad! :D Ajd javi. ;) |
Citiraj:
|
Liverpool se dobro drži, a arsenal trpa. :p Neloše. :)
Za juve..no comment. :D I evo juvea na 3:2 :D Utrpali si grci jedan i pogba za 3:2 |
Op op, okreće to Juve ipak :roller:
|
ROTFL :D
Anderlech izjednačio. :D Utrpali su im tri komada u drugom poluvremenu. :D |
3-2 pobjeda Juvea, tooooooo:goood:
Još da je na kraju Vidal zabio penal, bio bi hendikep. :D:D Arsenal dobio 3 komada, moram pogledati sažetke. |
Arsenal :roller:
Koja je to sprdnja od kluba :lol2: |
Jel Chelsea sutra kompletan?
|
Sam sebi ima godinu i pol rekao da se vise ne kladim na arsenal. Veceras sam prekrsio to obecanje i naravno, jedini par koji me srusio. Jadnog li kluba majko mila, pa valjda ni dinamozg ne bi 3:0 protiv andrelechta prokockao :)
|
Juventus drugi u skupini A.
Sad sam tek primjetio da je jarunski varan prognozirao pobjedu, bravo varane. :D Subašić dobio prvi gol u 82.minuti, u četvrtoj utakmici. |
Citiraj:
igrao na lokomotivu prijelaz sa 15€, dobio, i umjesto da kao inače dignem pare - budala odlučio poduplati na sinoćnje tekme... treba li reći da je Arsenal svemu kriv :zdero2: |
troublehuligans:D jeste otišli na tekmu cfca?
|
Ako jesu pretpostavljam da trenutno nitko od njih nije sposoban pisat (traže samo mjesta za utažit žeđ i olakšat primarne nagone :p)
|
Ja sam u ZG. :D :p
|
Manchester očito gubi svog predstavnika u LP :roller:
|
Maribor :D E moj cfc...
|
Mali Zahovič skoro zakucao za 2-0.
Dobra utakmica u Mariboru. City, strašno. United bi trebalo raspustiti, kad izgube od takvog kluba.:hitthewal: |
Citiraj:
|
Ovom Shittyu se samo treba smijat :roller:
Prvak engleske ispada u grupi :lol2: |
Samo da se najebem majke Chelseaju nekih 900 puta, i idem spavat.
|
potop i masakr..Van Gaal, pedala i zabrana ulaska.na stadion
|
Citiraj:
Jos je i hazard penal fulao..ma milina. Idioti. Maribor...e..maribor!! |
Citiraj:
Nije ni čudo da se taj stav prenese i na trenera i na momčad,pogotovo kad ih nit navijači nit mediji ne napadaju nakon ovakvih partija u evropi. |
Citiraj:
|
Onda to vrijedi i za Italiju. I njihovi predstavnici imaju kitobolju za LP. Izgleda da samo špance i švabe zanima LP :D
|
Juveta da...ostali ionak nisu najredovitiji u tom natjecanju. Jedino Milan....ak uspije nekim čudom pobjeći sa sredine ljestvice i preko dva mjeseca kvalifikacija dočepati ce CL...onda je i osvoji :D
|
Citiraj:
Uglavnom ništ?! Lova, prestiz, to nije ništ |
Citiraj:
Još malo pa će sve doći na svoje.Da nije panj Smalling ujebo,možda bi bila druga priča.Igra nije bila loša... |
Citiraj:
|
Citiraj:
U svakom slučaju, bar se Čelski može pohvaliti kao prvi klub iz Londona koji je osvojio LP :D |
Što se ove godine neće dogoditi ako će i dalje igrati kao jučer protiv maribora. Rekao bi da je to bio probali murinjov eksperiment. :(
|
Citiraj:
|
LOL :D Jel ja to dobro vidim? Dolazi Salzburg nalemat livada ligu u Maksimir?
Opet feeešta :goood: i puno $ i €:goood: |
Citiraj:
To i je tajna bogatuna, imaju lovu, ali ju i dalje deru gdi stignu :D |
Nigdje prijenosa?
Na drugom neka kretenarija o kuhanju... :fuming: |
|
POČELO JE 0:1 ajmo, da prođu svi hendikepi, livada liga nikad ne razočara, since 2011 :goood::roller:
|
Klasika :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:43. |