![]() |
Ali cisto da znate realdebrid je objavio da je su im francuzi rekli da moraju ukloniti sav prijavljen ilegalni sadrzaj.
Realdebrid je vrlo siva zona i tesko je to legalno definirati, ti ko osoba ne smijes dijeliti ilegalno sadrzaj, dok provider mora izbrisati sve ilegalno u najbrzem mogucem roku. Stremio je superlegalan Realdebrid je siva zona, ko film na youtubeu, sad jel on legalno il ilegalno tu.... Torrentio je vjerojatno ilegalan Torrentio sa RD je kompliciran |
To sa brisanjem je bilo aktualno tjedan dana. Sve je ostalo isto. Nisam primijetio da su nešto brisali...
Kod RealDebruda ti ništa ne dijeliš, sadržaj je na njihov serverima. |
Citiraj:
|
A Plex serveri jesu?
Tko je uopće rekao da je to legalno! |
Rd se placa? Ne vidim cijene
|
Citiraj:
Plex softwer sam po sebi - je. Ako ti ripas sa CD-a/Blueray-a koj si ti kupio imas pravo si na taj nacin kreirat kopiju sadrzaja koji smijes streamat na svojim uredajima. Ali ne istu i distributirati dalje. Isto tako - ako se rijesis originalnog sadrzaja moras se i digitalnih kopija rijesit. Placen piratluk je i dalje piratluk i samim time ilegala. Samo je jos gori jer ga placas (poanta piratluka je da "posudis" kopiju necega a da ne platis nekome nesto). :kafa: |
Citiraj:
15 dana 3€ 30 dana 4€ 90 dana 9€ 180 dana 16€ I pitanje od mene za stručnjake. Imam instaliran Stremio na firesticku duže vrijeme ali ga ne koristim jer učitavanja poprilično traju. I znači Real Debrid bi to trebao riješiti i učitavanje bi trebalo bit momentalno ili? |
Citiraj:
Sent from my 23043RP34G using Tapatalk |
Već par mjeseci koristim ovu kombinaciju... Vrhunska stvar, otkazao sve ostalo osim netflixa i to zbog djece. Da ima neki addon koji traži crtiće sinkane na hrv i to bi odje8ao. Od mene samo preporuke.
|
Moze netko dati malo vise infoa prije nego instaliran na LGija. Znaci Strremio je legalan ali ovisno o addonovima moze biti i nelegalan? Da li mogu samo instalirati Stremio bez ikakvih addona pa tako gledati ili je to zapravo engine u kojem se vrti sve drugo sto se hendla preko tih addonova?
Tu je malo zeznuta situacija sa ileganim sadrzajem pa da vidim sto i kako prije instalacije. Thx!! |
Citiraj:
I radi savršeno, nisam naletio na jednu jedinu grešku zadnjih par tjedana. |
A titlovi, kakve su kvalitete?
Ja sam iskusio da dosta titlova na opensubtitles je neki automatski prevoditelj (ima tih siteova koji za 10-15 sec prevedu Eng titl u HR i slicno) pa brka padeze/musko/zensko i neke slozenije recenice prevodi doslovno (glupo)... |
Citiraj:
Ako titlovi.com imaju, gledam, ako ne, ništa. https://titlovi.com/clanci/9457/stre...okon-dostupan/ 22 sekunde posla. |
Odnedavno je dostupan i titlovi.com servis, pa sto ima tamo ima i u Stremiu.
|
Ok, ovo na prvu s Real Debridom radi super, testirat ćemo dalje.
Nego, a kakva je situacija ako je isti account logiran na par mjesta? Tipa sad sam uzeo mjesec dana za probu, kaj će bit ako dam frendu podatke od stremia i onda obadvojica gledamo preko istog accounta? |
Nemoj brkati Stremio i RD. Stremio mozes imati gdje god zelis, afaik nema ogranicenja.
RD ToS: https://real-debrid.com/terms The User's account is for personal use only. Only the individual who holds the account is allowed to connect on it. Connections to the User's account are recorded so that we can detect account sharing. The User agrees to keep his login secret, We won't offer technical support for account hacking. Osobno imam Stremio na vise uredjaja u kuci i koristim ga na TV-u i kompu, iza istog IP-a i to radi bez problema. Na mobu van kuce ga rijedje koristim, ali u to vrijeme doma nitko ne koristi Stremio/RD pa je svejedno. |
Stremio možete koristi i bez RD. Tada zapravo služi kao Torrent client i ovisi o seederima. Ako uzmete RD, tada je ponuda daleko bolja i sve je brže jer RD kešira sadržaj na svojim serverima.
RD koriste ljudi i u npr Njemačkoj jer sve ide kriptirano preko njihovih servera, dok kako znamo torrenti ne prolaze tamo bez kazni... |
Citiraj:
Ionako vise vremena izgubim sto cu gledati, nego sto gledam...da nema preporuka na forumu, malo sto bih pogledao. Sent from my 23043RP34G using Tapatalk |
Citiraj:
Internet ako imaš preko 40mbit/s, nemaš brige. Ako čak i loada, uzmeš neki film od 5GB, ne od 55GB. Ja sam trenutno u fazi slaganja optike, imam HT-ov 60/10 internet, gledam sve u HDR10, nema loadanja. |
Citiraj:
|
Potpuno ste promašili temu threada i otišli u tešku ilegalu.
|
Citiraj:
|
slozio to po tim uputama, platio za 6 mjeseci i radi s HR titlovima kada se doda plugin za njih
hvala na uputama! |
Netflix
Citiraj:
Ovdje imaš detaljne upute: https://www.reddit.com/r/StremioAddons/s/HZgZbwVYZu Razlika između RD i bez njega je da s RD nema bufferinga, odmah se učita. Bez RD ima buffering od 10-20 sekundi prije pokretanja filma/serije. Bar kod mene na optici, ako je slabiji net onda ne vjerojatno nešto duži buffering. Ostalo sve isto, titlovi i ostalo. |
Stremio je program kao i Kodi, što imaš gore instalirano imaš, addonove i to, to možeš šta želiš, ne moraš imati RD, ali RD je najjači i najbolji, ukratko.
Ali temu smo baš naspamali nepotrebnim stvarima. |
Neka se prebace postovi u Stremio temi...
|
Otvorilo mi se jedno mjesto za Netflix pa ako netko želi...pm
|
Zar sharing još uvijek prolazi?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Fala, doviđenja, skinuo s torrenta. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Netflix
Ne nalazim bas streamio temu, imam par pitanjca u vezi titlova, moze neki link da ne spamamo Netflix? Moze delete ako sam pitao na pogresnom mjestu :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:19. |