![]() |
1080ti na high i 1440p daje stabilnih 45 fpsa
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
veni ,vidi, uninstall
|
Taman kad splasne ovaj đumbus sa grafama i kad uleti neka RTX3000 grafa, taman budu još malo popeglali igru da ju mogu ponovno igrati :)
|
Što dalje ova priča ide to se više čini da je stvarno sve skupa odigrano samo da se nađe izgovor za stanje u kakvom su isporučili Cyberpunk 2077. Ničim izazavni, zadesi ih ransomware, ne žele platiti, jer se drže principa i OK, pošteno, ali nemaju backup svega zahvaćenog, a sad kad developeri trebaju funkcionalni interni VPN da poprave kaj treba i izdaju novi patch - e jebiga, ne radi nam VPN, jer je ransomware skršil sve po spisku i to je to - ako ko pita, mi bi rado popravili kaj moramo, ali eto kad nas VPN pristup koči u tome.:)
|
Pa sami sebi produzili deadline, ajde...
|
Ma izgovori su im smješni....baš me zanima kako će se dizati hajp za njihovu slijedeću igru...ako je bude uopće...
Mislim da bi trebali sada unajmit Raju za marketing, da im on najavljuje patcheve za CP 2077. :D |
Citiraj:
Lik osigura kuću protiv požara za veliku lovu. Dva tjedna nakon toga mu kuća izgori. Lik dobiva ogromnu svotu od osiguranja. Naša država: "kvar u plinskim instalacijama". Sve poveznice s ovom igrom su slučajne. |
Pa da, točno to je Drug Brko navel i evo sad se slična igra raspliće u pozadini.:)
Citiraj:
|
Ima bit da sam ja jednini koje je iga top. Ok ima gličeva ali ne toliko da me spriječi da igram.
Priča mi je super, misije isto. Jedino glupo napravljeno je crafting. Ako staviš mod u Ikonic nemožeš ga izvadit i ako uništiš iconic bye bye |
Nisi ako ti pase i dobra ti je o cemu je problem? Odigra sam je do kraja sasvim ok igra nista ekstra ,prica je ok ali su ponudeni krajevi meni totalno bzvz ,gemplej,grafika,crafting je u skladu sa onim sta gledam zadnjih koliko sad godina u triple A igrama same old shit.
Igru je ubio hajp samih developera/izdavaca pa zatim ponajvise ekipa koja misli da ce im igra zamjenit stvaran zivot i na kraju ovi sta odigraju 20 min ili pak skoce na yt pa tamo odvrte 10 minuta gempleja i onda kopi pestaju misljenje ostalog krda. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Meni je Mafia 3 imala večih problema pa je po recenzijama bila ok |
Citiraj:
|
Najgore od svega je to da zakulisna priča sa svim popratnim problemima generira više interesa od same igre, tj. vraćamo se na višegodišnji hype i najave u stilu novog ukazanja Isusa Krista po pitanju grafike, opcija, otvorenog svijeta i sl..:)
|
Citiraj:
|
Meni je isto igra jako dobra, ali da mi je smjesno kako su skenjali konzole i kakvu sad sve dramu rade sami devovi je....usrali, najhajpali i sad se pokusavaju vadit.
Igra nije smjela u ovom stadiju vani. A da je dobra i da ima poetncijala, ima. ;) |
Citiraj:
|
|
imam gtx1060 i na 2560x1440 rezoluciji uz low graphic settingse dobivam 20-30fps, jel to normalno, treba jaca graficka?
|
Da
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
bome lose, ispod 60 ne igram, cekamo mining groznicu da prode
|
Kupio sam Cyberpunk, da li da počnem odmah igrati ili da čekam patch 1.2 ?
|
nikako ne sada a bome ni sa 1.2, obavezno pričekat 1.5
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A ovaj najavljeni patch - ako je to to što će on donesti, boga mi Alfredo, čekat ćeš ti cyberpunk 2077 sa dvoznamenkastim patchom + decimale. |
Ja sam imao samo jedan Bug u jednoj misiji, ali je bilo dosta gliceva.
Detalji su mi na High i vrtio oko 50fps iako mi u dirveru stoji 68fps :) |
Ja sam je prošao dan prije službenog izlaska, znači vanilla vanille.
Na staroj krami na 1080p i "srednjim" detaljima na cca 50 FPS-a. Grafičkih bugova nisam imao, barem ne nekaj groundbreaking da pika u oko. Nijedna misija mi se nije zbugala. Famozni T-pose i slične pizdarije vidio samo na youtube. Bez obzira na dobra iskustva, želim isprobati max/max, raytracing i detalji, a trenutno nemam na čemu. Na jesen će valjda se skulirati cijene i nadopuniti police, pa da ja piknem 3080 i upogonim 2077 ponovno. |
Čekaj, prošao si igru prije nego je izašla?
Neki early access? |
Ili je recenzent....ili pre-alpha tester. :D
|
Pre release verzija za recenziju.
Nisam ja recenzent, ali zato kumstvo bolje nego Bandićevo. |
https://mobile.twitter.com/ZawAndy/s...projekt-red%2F
Ode glavni gameplay dizajner edit: Nije baš tako kako sam napisao prvi put: Malo sam čitao po internetima i ovo zapravo nije nikakav gubitak za CDPR. Taj frajer je jedan od 4 lead gameplay dizajnera i imao je "samo" trojicu ljudi pod sobom - ukratko - nije bio neki na nekom "višem nivou" ili neka faca bez koje studio ne može. Tako da ono, zvuči gore nego što je a razlog odlaska je, pretpostavlja se, razno razne prijetnje debila raznim članovima studija... Ono, šou... |
Ima se što za čitat
https://www.cyberpunk.net/en/news/37...t1BViGW8gdk4TM |
33 gb jbt...igra u patchu ili wtf
|
iako nisam očekivo niš posebno MP, ovo je govnarsko jer je netko baš zbog toga možda kupio, meh kakvo smeće
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...55&oe=60882E34 |
Ma samo kopaju si samo rupu, ništa drugo.
|
Citiraj:
Massive New CoD Warzone Update 1.34 Being Rolled Out; Weighs in at 133GB on PC Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja sam siguran da bar netko je
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:08. |