![]() |
Čuo sam da se trgovanja moraju javljat OGovima? to istina?
|
Treba samo kad uzmeš novi acc, prijavit da stari igrac ne igra vise sa njim..
|
ljudi, u uniju1 ima 6500 igraca
ne znam kak u drugima, ali mi ovo malo zvuci :D Citiraj:
jel mozete vjerovat da zato jel sam POSLAO DVIJE PORUKE U JEDOJ TEMI, BANNAN SAM NA 5 DANA???? [CENSORED]********************************************* ********************************* sry na capslocku, ogame forum me zivcira :D sto se tice go-ova, daje svoju rijec da je ogulinac dobar covjek i nemojte protiv njega nista govorit! a extremist je druga prica... :D |
Ja ni nejdem na ogame forum...
Bezveze.... Cuo sam da su u onom empireu sami pederi, jel to istina? |
|
CK, daj mi radije koji milijun deuta od onih tvojih 10 mil :)
|
sta ti nije dosta onih 2 milijuna koje sam ti poslao :D
pih,ta danasnja mladez nikada im nije dosta :) |
Evo da se i ja javim.
Malo mi je bed, nisam zaj3bao sebe vec susjeda ciji je account. No to sad nije bitno. Extremist, moram priznat da si me stvarno iznenadio ovom iznenadjujucom i sveobuhvatnom akcijom hvatanja ljudi koji su pokusali utopiti negdje account, da im ne propadne godina dana koju su potrosili da ga izgrade. Mozda bi bilo bolje da sam samo stavio izbrisati account i da godina dana koliko je utroseno u taj account ode u povijest, koju cu pricati unucima. (edit/cut) Pitam se tko ce meni platiti, za sve reklame koje sam vidio u ogame? Molio bih nekoga od GO da mi daju savjet sto treba napravit, kakvu odstetu i kome platiti da se makne ban sa accounta. Hvala |
reklame u ogameu' o cemu ti pricas... meni uvijek kada mi javi - "zelimo te podjstiti da se ogame snosi sa reklamama i samo je zbog toga besplatan" nesto u tom stilu - ja gledam pa koje reklame j.ebote.. i jednom ja rekao admuncheru neka malo ne filtrira promet kad ono - reklama :)
U uni8 ima dosta dobrih igraca.. bas dosta... u uni6 i 7 je svatko tko je malo aktivnije igrao bio u top 300 a ovdje ako igras dobro si u top 1000 :) Nego.. kada tu ima vec toliko go-ova - imate li vi pojma kada ce se srediti statistike saveza po poenima? Ovo je vec zabrinjavajuce... |
Citiraj:
|
Aurellie ne kaki i ne razapinji me bez ikakve osnove na forumu! imas PM...
|
E da, meni isto totalno nije jasno to sa poenima saveza. Evo primjer sto sam uocio: Trenutno nas ima 5 u savezu, ali tada nas je bilo 4. Od toga smo trojica bili na statistikama (medu prvih 1500). Savez je bio preko 1000. mjesta. I surfam galaksijom i vidim slabog igraca koji je sam u savezu (nije medu 1500), a ciji je savez bolje pozicioniran na statistikama (negdje izmedu 900 i 1000). Slicne stvari non stop vidim. Danas isto, gledam igrac sam u savezu, ne sjecam se vise je li bio u 1500, ali je bio losiji od mene i njegov savez u kojem je sam je bolji od naseg u kojem smo trenutno petorica. WTF? :confused:
|
Ma stvar je u tome sto statistike ne rade.. To jest normalno, ali recimo prvi tjedan unija a ne ovoliko dugo..
A jbga... nadam se da ce u ovom mjesecu proradit :) |
Citiraj:
|
EEE owakwo ljudi dajte se ukljuchite u sawez pceksperta Pc...ima nas zasada 11...kako se mogu slati kristali ,metali i tho...Jel se može drugima???fala
|
eo i ya igram...od jucher :D
planet metalworld u uni5.... a di ste vi? edit: 1:259:11 :) |
Ja sam u Uni 5 na 1:314:6 planeta Phobos :D
|
jel ima pcex savez uni7?
|
ovak...jel se mogu sklapat savezi izmedu univerzuma? :)
|
ja sam uni 8 ,ima pc sawez (11 clanowa),planet SWOOSH
|
I ja sam u tom savezu u Uni 8, nick mi je m4D_m4X!
|
eee ajde jel mi može tko malo pojasniti kako se može predati rude drugima ili netko meni???
|
: lol2 : Trebas transportere!
|
Pa cekaj cemu taj naziv? Ako je to PCE savez zar ne bi bilo logicno da je naziv saveza PC Ekspert?
Vidim max dobar si, u svakom slucaju bolji nego ja! :clap: P.S. jel ima netko od vas krstarice, kad sam vidio da neki imaju skoro sam pao : nuts : |
ma daj koja glupost ex daj izadi i udahni svijez zrak , pa istrunut ces kolko visi pred kompom
|
: roller : : lol2 : : roller : : lol2 :
|
eeee ljudi josh sam nowi pa se nemojte smijati...kojim je prjewoznim sredstwom moguce pokupiti ostatke rušewina u galaksiji...mislim na metale i kristale???
|
Smetlarskim kolicima a oni kažu da je to recikler.
|
UNI7
pogledajte Star Templars (.s.t.) savez je friski i trebamo igrace u usponu po cemo se razlikujemo? dobit ces puno vece ovlasti nego u drugim savezima, skurena skvadra.... + zastita (ak te neko bude tlacio dobit ce interplanetarnu u grlo) btw. imamo mjesec :P |
fleks, ako su u empireu pederi, onda se ti savrseno uklapas :D
a jel od ovih tko igra u 8. zainteresiran za saveznistvo sa savezom empire of the dark raider? |
Citiraj:
|
Ja konacno dobio svoj prvi moon!
u uni5.. Cekam to od kako igram ovu narkomansku igru :) Joj sto sam bio presretan.. ko malo dijete hehe A najbolja stvar sto sam 30 min prije napada bio online ali kako sam imao strku u uni8 i starci su mi odlazili na put popuno sam zaboravio da moram jos maknut flotu i iako je napadac znao da sam online ipak nije povukao napad (nije tip bas bistar ali eto, meni je pomogao :)) i nakon fajta ja mu zahvalim na mjesecu i tako mi pricamo kad on posalje opet napad.. lol cudan tip.. I tijekom dana jos 2 napada.. I ja mu se opet javim i on pita : "oces maknut flotu da znam".. mislim ja.. ne necu ostaviti cu ti je opet da mi napravis jos jedan mjesec majmune i to na planeti gdje mi je jutros napravio taj.. i kazem mu naravno da hocu i on svejedno pusti napad i tek minutu prije povuce.. cudan tip do bola.. |
Ja imam jak savez u uni8 - trenutno smo na 7 poziciji na statsima - 17 nas ima, ali ce par igraca dobiti fut ovih dana jer ne igraju bas aktivno...
Savez se zove Novi vaL i imamo 2 igraca u 100.. evo da se malo pohvalim kako picimo : http://board.ogame.com.hr/thread.php?postid=382037 ujutro u 01:30 sluzbeno poceo rat i odmah to jutro se dogodi ovo :) a evo ga i moj moon :) http://board.ogame.com.hr/thread.php?postid=382740 |
Citiraj:
|
a lol fajtovi u uni 5 sa gubicima 11M
pa u Uni6 moj oproštajni bio 40M ... igram od 1 unije, do 6. popeo se do 5. mjesta ... ali ova igra je gubljenje vremena. al jbg ... sad mala pauza pa se mozda vidimo uUni 10 |
sam uživajte, ja prije 2 tjedna prestao i sa zadnjim acc-om tj. sa uni5... možda dođem u uni10, ali ako bude u ljeto (kak su krenuli otvarat unije bude) onda ništa...
|
dajem acc u uni1 pa ko hoce nek mi se javi na pm
|
Citiraj:
Nisam mogao odoliti nakon svih onih prepucavanja sa GO. |
Citiraj:
daj ga meni |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:34. |