![]() |
A imaš negdje taj Asterisk, ili možeš objasniti kako modificirati, i kako uopće Asterisk povezati sa FXS portom?
|
Pozdrav svima za poćetak!
Pokušavam vratiti original fw na ruter, napravio sam sve do tftp-a, i sad mi on prebaci fw ali ga neželi flashati. firewall i antivirus ugašeni, probao win 7 i xp. hvala! |
Prilikom instalacije drivera za printer mi fali hrpu package-a u trunku. ima li ih gdje(neki drugi url) ili se mogu skompjlirati za lantiq platformu novi package-i- moze neki tutorijal?
Hvala |
Ne radi mi firmware update,stavio bi DD wrt...advanced settings--administration--firmware update
ovo piše: Since your device is managed by central maintenance the local firmware update is not supported. Isključio sam adsl,izvukao žicu iz spllitera ali opet ne radi,šta sad da napravim? |
Napisano ti je kako to rijesiti barem 10 puta u ovoj temi, sadnji put nedavno...
|
a moj problem?
|
Ima li tko iskonov config(active_config file) za originalni firmware? Treba mi da onda router povuce sam podatke za voip sa ACS-a.
|
pozdrav ekipi.
trebam pomoć, kao i većina ovdje :D, prčkao sam po svom SX763 i malo probao open wrt pa malo dd-wrt i u jednom trenu sam nešto preko nećega snimio neznam ni sam šta i sada mi ne želi dati failsafe na 192.168.1.1 probao sam sve naćine resetiranja, držao tipku godinama, kada upalim router, svjetle mi lampice od napajanja, LAN1 te Wlan i Voip blinkaju. Ima li nade da se spasi router i na koji nacin. |
treba preko tftp-a ubaciti modificirani secondary
|
jel postoji neki guide za to ili da kopam tu kroz 39 stranica.
|
Citiraj:
znači da ima šanse za popravak,jel to t-com radi kad ti ga uzmu natrag? |
Ma ovo mi je viška uređaj, t-com ga nece ni uzeti ni dobiti, vec mi je odavno doma ovaj novi vijetnamac. al sam htio sloziti sx-a da malo wireless pojacam u kuci i okolici. vidim da mi nista drugo ne preostaje nego lemilica i UART
|
|
pregledao sam sve, i naišao sam na taj guide, sada čekam da mi stigne usb to ttl adapter, pa lemilica u ruke
|
Imam ja ttl adapter, cak dva tri doma, ako si ga narucio sa ebay-a nacekat ces se ;)
Javi se na pm ako ces pokrit troskove poste (npr tisak paketi) mogu ti ja posudit jedan... |
hvala na ponudi, nasao sam na njuškalu, dolazi iz splita za par dana :D
|
Citiraj:
fajl se treba zvati secondary_boot.img |
Citiraj:
Citiraj:
Jel to to ? Znaci samo umjesto runtime anexa treba poslati "secondary_boot.img" sa prve stranice tutoriala ? |
Pošto je brickan secondary bootloader a ne img, to je sad primary bootloader failsafe i treba instalirati tftp klijent ako si na win(kroz add and remove software), skinuti secondary sa tutoriala, namjestiti mrežnu kako je več rečeno na statičku ip, i onda izvršiti komandu tamo gdje se nalazi taj skinuti secondary:
tftp -i 192.168.2.1 put secondary_boot.img komande za tftp: http://www.microsoft.com/resources/d....mspx?mfr=true |
Hej, imam openWrt dignut i upogonio bi WAN. Ali samo ethernet WAN, bez ADSL-a i inih. I ne ide mi.
Moze mi netko izvuc sample network config za to. Moram prebacit jedan lan port da glumi wan port? Konfigurirao sam switch i prenamjenio portove ali ne slusa me. |
Ma vidi, vidi, restart i proradilo. Ode jos 3 sata mog zivota.
|
Citiraj:
|
Imam viška jedan 763 (od t-coma) i koristio bih ga za USB ftp, prebacio sam ga na annex A (na optimi sam) i imam admin pristup (valjda). Međutim ovaj ugrađeni USB FTP konfigurator mi nešto nije drag pa me zanima ako snimim ovaj WRT ili kako se već zove, hoću li imat veću kontrolu nad FTP funkcijom USB-a i je li uopće podržava FTP na USB?
Hvala |
Hvala ekipi, uspio sam oživiti, tj. povratiti svoj SX nazad. Zivio DD-WRT :D
|
Dali ima netko za prodati ovaj serijski adapter pa da i ja svom Gigasetu vratim život :lol2:
|
vracanje na stock fw kod annex a
Ukoliko je netko dok je imao stock fw, prebacio s annexa B na annex A, onda mora kod vračanja na stock fw koristiti runtime.img sa ovog linka, a ne onaj gore navedeni.
|
kako da spojim ovaj rj11 u rj45?
ima netko shemu, i dali postoji neka potvrda da je stavljen annex a? hvala! |
RJ11 je unutar RJ45, moraš jače unutra stisnuti i malo namjestiti.
|
Citiraj:
|
Pozz. Imam sx763 sa openwrt-om sa ove stranice http://oldmenatplay.no-ip.org/downloads.html (r36814). Ja bi htio njega natjerati da radi sa dvb-t usb stickom (konkretno af9015) u kombinaciji sa mumudvb. Dali je to moguće? Kako to izvesti? Svaka pomoć je dobrodošla. Hvala.
|
Ovaj OpenWRT je uz dužno poštovanje sranje (imo) izgleda kao da je 1991 a neće ni da se spoji na internet, očito mu je to sporedna funkcija pa nije bitna haha
Kad smo kod toga zna li netko zašto sx763 koji se vrti na OpenWRT (link s stranice Old Men at Play tj http://93.139.69.3:6865/downloads.html - obična verzija bez voipa) ne želi ni čuti za internet? Mreža je optima, prebačeno na annex a, vci 35, mtu je nešto 1492 ili koliko već..sad negdje čitam da bi za optimu išlo 1462? svašta..probam i to..) user name i password sve ok, ali nemrda :))) sve mrtvo. Ako netko dobije ideju nek se izjasni, ako ne bacim ovo sranje od sx763 u škovace i vratim se na orginal optima modem tplink ili koji već, zakon je, jedina mu mana šta nema usb..zato sam i išao na ovo probvat... |
Citiraj:
probao dd-wrt, stock firm prebacen na annex a.. ali nista mozes probati optimi poslati da ti vrati na annex a ako su ti stavili m pa onda probati ali meni nije pomoglo.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Stavi dd-wrt. Dali dd-wrt podržava multi pvc? ako da kako? hvala na odgovoru! |
Jel ima netko volje mi pomoci kako da 763 sa ddwrt slozim kao ruter? Htio bi ga koristiti na amisu a trebam imati onaj njihov u bridge modu zbog telefona. Pretpostavljam da treba konfigurirati jedan lan port kao wan ali neznam tocne sve detalje kako da ti napravim.
Probao sam ovo ali neznam kako dalje. nvram set vlan0ports="2 3 4 5t" nvram set vlan1ports="1 5t" nvram commit reboot Nakon toga u setp>networking>WAN Port Assignment odaberem eth0 i on se spoji na internet ali vise mogu preko LAN portova pristupiti routeru. Mogu samo preko wifi i tamo vidim da mu je dodjeljen WAN IP. Moze pomoc gdje grijesim? Hvala |
Citiraj:
|
Pozdrav svima, imam jednu malu novost za sve vlasnike koji imaju Enkom A1521 i na ISKON-u su(nisam do sada nasao na forumima pa evo da podjelim)
Posto sam probavao doci do VOIP username-a i password-a ali nisam uspio jer pass nije bio kao za net napravio sam iduce Otvorio terminal (ssh) ssh Administrator@192.168.5.1 uneses password (defaultni je Administrator) ako nije mjenjano dobije se CLI i ako upisete "help" dobijete hrpu komandi, od njih najzanimljivija je dumpcfg i iz hrpe xml-a nadjes iduce HTML:
<SIP> |
Vručina me tjera da napravim ono što sam odgađao....trebam na ddwrt instalirati neki torrent klijent pa vas molim da mi pomognete što i kako instalirati.
|
Citiraj:
Pitanjce: daje li usb na sx763 dovoljno struje za 2,5" HDD? |
Pošto s tražilicom nenalazim ništa prekorisno, kako podesim na dd-wrt-u da imam jedan wan port i tri lana?
tnx Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:21. |