![]() |
Evo još jednog ROM-a, ovaj put od Talijana. Temelji se na CM7.2, ima ICS temu. Koliko sam skužio, i dalje stoji problem sa zvukom:
http://www.mediafire.com/?lzzgyr1evxnf6rn Ima fora tranzicijske efekte između prozora i svega. Na HTCManiji su izašla još dva ROM-a, Spanish Super Power temeljen na klasičnom 2.3.5 ROM-u. Ništa revolucionarnog. I superSonicGenoV3 koji se temelji na Kineskom ROM-u 2.3.5 (onom koji dopušta OC-anje). Izašao je i jedan 2.3.4 Talijanski ROM - Lucky Ultra Sonic v0.5. Isto ništa revolucionarno. BTW, svi oni imaju power opcije u notification bar-u, a ja kad ih stavim - nemam. Također, kad se napravi data wipe na našem Tele2 ROM-u kojega je stavio a.war, isto se izgubi to. Lagano ne kužim s čime je to povezano. |
Citiraj:
Nemam trenutno vremena da ga isprobam možda preko vikenda |
Citiraj:
Prije sam imao Kineza. CM radi definitivno brže u puno stvari. Samo meni Benruov nije htio MMS poslat nit primiti... Zvuk na slušalici tokom razgovora je i dalje tiši nego kod original ROM-ova. |
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.myppc.it/web/community/vi...p?f=189&t=6832 |
Citiraj:
Hvala Vuco:chears: |
Dečko ima na ROM-u iste probleme kao i Benru na svojem prvom CM7.2. Tako da se ne bi čudio da su slični što se toga tiče. Ima jači kernel u pogledu OC-a jer su koraci manji ako se ne varam. ROM radi fino, baš su super animacije između prozora napravljene. Zvuk kao da je malo bolji (glasniji), ali opet - na Huawei originalu sam morao smanjivati zvuk kad pričam s nekime, sad mi fali da ga za crticu dvije pojačam.
|
sad
Evo sad gledam, povucen u8650, vise ga ne prodaju :D
A ja svog taman dao curi i reko sljedeci tjedan idem po novog :S Jel ima itko kakv inside info? Hoce ih biti jos i jeli ovo samo privremeno da ih nemaju? Jeli slicno tako nesto bilo prije par mjeseci? Da su nestali pa su ih opet vratili? |
pozdrav svima
uzeo ja sonica prosli tjedan - prvi smartphone ikada i sad se malo igram i istrazujem i kako mi se nece jos rootat i stavljat custom romove (onak, tek se navikavam na android, pa bolje da ne zeznem nes), zanima me dal je moguce nekak na ovom tele2 romu koji je gore osposobit flash player da radi? |
Citiraj:
Ak te bas zanima mogu ti dat broj od huawei croatia..u zg..oni sve znaju za razliku od tele2 Bila je ista situacija prije pa ga nije bilo oko mjesec dana zbog isteka zaliha pa vjerujem da je to posrijedi |
Citiraj:
Probat cu ovog superSonicGenoV3 da vidim kakav je. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ima, al ne za sonica. treba pronaci modificiranu verziju (nesluzbenu) za armv6 procesore, ima ih po netu, samo treba potraziti... ja sam ih isprobao davno... rade na dolphinu i stock browseru, u operi ne... al sve je to jako sporo i na kraju jedva upotrebljivo... jedino ako treba pogledati neku stranicu u flashu, a nema drugog nacina.. to je moje misljenje... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://wiki.cyanogenmod.com/wiki/Cya...rface_settings Toggle Mobiledata' [checkbox] |
Citiraj:
|
Citiraj:
A sad dali to radi ne znam, ja svog uvijek koristim na minimumu i to mi je čist ok. |
Citiraj:
i još da te pitam,kako staviti na talijanu postavke,one kao u benruovom,i da li se na njega treba stavljati skripta ili ne hvala ti |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
jel može link za supersonic patch?
i kako se instalira! |
http://www.htcmania.com/showthread.php?t=306335
Prebaciš na root sd kartice zip datoteku, odeš u recovery i od tamo ga instaliraš i to je to... |
Pozdrav ekipi, evo da se i ja priključim. Imam ovećih problema sa ovim malim Sonicom. Kupio ga ženi... Imam androide godinama, tako reć od početka, pa što se toga tiče nisam baš n00b, da počnem s tim.
Svako malo, na mobu se recimo odjednom ugasi wifi, nestane sd-card, ne radi mobile internet, zablokira, usred noći se resetira.... Odmah nakon toga Restart i sve 5 opet. E sad, to je sve bilo čim sam ga dobio, original Tele2 rom jel. To me počelo zbilja nervirat, pa večeras napravim Root i CWM, ostavim ga na originalnom debrandiranom romu = nakon 10 minuta podešavanja, puca wifi i nestaje sd. Upravo krenio stavljan Goranov rom reko idem s njim probat, ali mi stoji kreiranje particija već ono 20minuta. 8gb je kartica, bilo dosta podataka na njoj, koliko bi to trebalo trajati? Neke ideje, savjeti, preporuke, znanja o tome šta mu može biti... Itko? Hvala unaprijed! |
Nije ti ispravan mobitel. Definitivno. Niti na jednom ROM-u nisam imao nikakvih problema osim gore nabrojanih za pojedine ROM-ove (točnije, za Cyanogenmod ROM-omove).
|
Citiraj:
|
Stavio novi Goranov, particionirao drugu sd karticu, zasad dobro je, ništa se ne dešava, al testirat ću još, wifi se zna ugasit-upalit ali odmah radi, sd se ne gubi, noćas baš svašta instalirao a nije bilo restarta ili gubitka sd-a.
btw Gorane, odličan rom zasad, sve 5, tu i tamo neki FC na početku ali sve radi super za sada. Nadam se da će i ostat tako. |
Citiraj:
Ja bi ti savjetovao ak te počne zezati goranov, da skineš official update.zip, staviš clockwork (koji već imaš) i ak te počne zezati, odeš wipe svega baš svega (mounts and storage tamo sve obrišeš), u advanced wipe dalvik cache, i onda install update.zip i onda pogledaš. Makar ja sumnjam ko i drugi da ti je neispravan mobitel jer ovo se nebi trebalo događati niti na jednom romu. Usput naletio sam na velcom mod rom na ruskoj stranici http://translate.googleusercontent.c...Il6G16wZVOsHoA pa ako nekog zanima. |
Citiraj:
Jedino sam odmah ovaj goranov stavljao nakon tog official, a nisam probao onog kineza sa prve stranice. |
Citiraj:
Ovdje su svi custom romovi za u8650, zadnja verzija je 2.3.5 mislim http://android.modaco.com/topic/350367-huawei-u8650/ |
Citiraj:
Iako evo danas na poslu testirao onaj prvi sd, format, surface test i nema grešaka, iako možda si ne pašu iz nekog razlog, vidjet ću oće se sada događati sa tvojim romom i novom sd... :goood: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel zna tko kako zgasiti pin na tele2? Ide mi na živce
|
Trebaš USB čitač SIM kartic i to u par klikova makneš. Ili odeš do nekog mob servisa da ti ga maknu, ne bi trebalo biti skupo.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala |
Što bi se reklo na zdravo hrvatski, so far so good. Ništa ne šteka zasad sa novom sd karticom, nema reseta, pucanja mreže, prebacivanja postavki samih od sebe.
Jedino što primjetim da wifi kao da se restarta ponekad, napiše mob na sekundu onu poruku za data i vrati se na wifi odmah sam zatim. Po dosadašnjim mobitelima i androidom, romovima, kernelima itd. to bi moglo bit i do softvera, Gorane šta ti kažeš? |
Evo ako koga zanima jucer sam napravija nekoliko testova brzine (antutu) romova:
velcom mod 1.8.4 (2.3.4) (600 MHz) 102 199 17 291 483 125 95 168 1480 velcom mod 1.8.4 (2.3.4) (710 MHz) 124 235 21 291 513 165 102 170 1621 CM7.2-ICS (2.3.7) (600 MHz) 116 203 152 290 490 145 87 165 1648 CM7.2-ICS (2.3.7) (710 MHz) 130 236 179 290 519 145 87 168 1754 GGR Sonic Next Gen (2.3.5) (780MHz) 102 199 17 289 477 130 61 143 1418 supersonicgenoV3 (2.3.5) (600MHz) 103 201 18 288 482 125 86 169 1462 supersonicgenoV3 (2.3.5) (710MHz) 122 234 21 292 524 160 84 167 1604 Yoigo (2.3.5) (600 MHz) 104 198 17 290 475 130 67 156 1437 Mislim da Goran dobro govori, wipe iz recoverya ne izbrise sve (mislim da ima veze sa instalacijskom scriptom roma). Vuco je reka #1162 da bi svi tribali imat power opcije u notification bar (romovi) ali se i meni desilo da samo Cyan ima?? Medutim ovaj rus ima drukciju skriptu instalacije i nakon njega imam power opcije. Ako napravim recovery mog starog tele2 roma takoder imam power opcije. Tribalo bi pogledat pod kernel version jeli se minja svaki put kad se stavi novi rom (mislim da sam vidija na jednom romu da su ostale iste oznake iz prijasnjeg roma-mozda je isti kernel nisam siguran). Wipe data, cache i dalvik naravno uvik radim (clockwork 5.0.2.6) |
Citiraj:
Triba bi se druzit sa tvojim romom par dana da bi moga dat misljenje. Sad sam na ovom ruskom koji mi se cini dosta brz. Moram instalirat set aplikacija koje koristim pa cu onda vidit koliko dobro radi. Gorane po kojem si romu radija svoj GGRNG? |
Citiraj:
Daj mi reci kakav je to launcher gore? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:19. |