![]() |
Citiraj:
EDIT: Evo napokon odigaro Zaca, 8 minuta čekanja je bilo dobrih dva sata zapravo, ali ionako buljim u stream i MLG Dallas pa nema veze. Kao što sam i mislio, opako zabavan champ, koji na early levelima sa 3 skilla sam sebi izbije pola HP-a, a skupljanje onih blobova koji te healaju nije neka opcija jer padaju daleko i totalno random, tako da uzimaš brdo free dmg-a tijekom samog pokušaja skupljanja istih. Nisam ga igrap pre dugo, jer je test server u US, pa je i ping prekrasan, tako da nemam puno više iskustva za podijeliti. Navodno mu ide neki buff i malo će ga još tweakat. |
Malo sam čitao, Zac neće biti nikako op. Kod champova kojima su spellovi ovisni o HP-u, hp gube u brojkama, dok zac gubi u postocima.
Bez obzira da li on imao 1k hp-a ili 4k, on će za combo izgubiti oko 20%... Tu će se stvarati problem. |
Citiraj:
Imam grdi osjećaj da će Zac ostati samo dobar pokušaj zanimljivog i jakog champa. |
Tak će i biti.
|
Btw, napokon sam uzeo Thresha danas, Blitz na steroidima. :)
|
Citiraj:
|
Probao baš Quinn-a. Ništ posebno, niti ga nemogu smjestiti nikamo kao ulogu. Nije čisti adc. Nema nikakvi spell za harras ili farmanje, nema nikakav spel za malo veći aoe, a ulty je useless u laning fazi, kasnije je donekle ok u tf ali ništ spešl.
Uglavnom, dosta je ovisan o mani, jer mu svi spellovi jakoo puno koštaju, ima praktički 2 spella, combo q-e radi ok dmg ali nije to to. Za sad preskačem :D |
Quinn je kenjac, ne možeš iskerijat tim, evo neki dan igrao ADC-a (u čemu suckam), imam skor od 20/5, ali ja nemam dmg. U tf ja doslovce nemam dmg, a svi itemi su tu, znači BT/IE/PD/Botrk. Taj champ nije baš stronk, nice kit ali samo to.
Ova Zac će biti promašaj, već vidim, Munda spašava ulta, što će Zaca spašavati? Gledam kako mu HP-i idu dole nakon dva comba, frajer više nemre ući u nijedan trejd. Ne znam, ali meni ovo ne izgleda dobro. |
Citiraj:
Zac će i po meni biti ili prejebni champ ili drek :D Budemo vidli kad dođe, ali ovaj HP drop me zabrivanja... |
Baš gledam frajera, Zac ima dobar gank, ima taj cc, ali early je taj hp problem... premda ako se ne spama abilityje, čak mislim da je prilično viable. Mijenjam mišljenja svakih sat vremena o tom novom champu :)
Evo link |
Pogledao cijeli video, i poštujem njega ko playera jako, ali ako on nemože baš skillove pogoditi, a koliko vidim, missaš 1, i useless si, onda će biti zaheban champ...
Meni je tak tak.. Zanimljiv champ, zanimljiv passiv, nema escape osim da slowa ekipu... Vidjeti ćemo :) |
To o Zac-u pričaš ili?
Jer on ima escape. |
Citiraj:
|
Haha, to je itekako esc.
|
Citiraj:
|
o tom potom jel to escape ili ne, vidjet ćemo što i kako kad izađe...
|
Da li ću dočekati tog dariusa, dravena ili khazixa u free rotaciji??? Igram 4 mjeseca i još ništa... Imam feeling da se od tih 120 champova rotira njih 80...
|
Pa Darius je bio free nedavno, ali kha nije nesjećam se. Danas sam eskiviro jedan ranked pa se spojio na svoj drugi acc tamo sam lvl 5 i mislio bit će eazy win. I mogu reć da je bio ali ne tolko lagano koliko sam mislio. Dosta je ekipa informirano čini se ili ima brdo smurf acc-a. Ja nisam znao do lvl 25 za jungle hehe i last hitat sam počeo tek kad sam ranked krenuo igrat hehe a ovi ko da sve znaju. I kako je teško farmat se bez rune-aa to nisu istine koliko ubiti rune znače na početku. Par puta sam se zaletio i napao ko na pravom acc-u kad ono zajebi. Dmg ni blizu isti. :S
|
Igram dosta često s frendom koji je Gold 5 u premade (ja silver 1)...ne znam da li je netko tako probao ili se probao uzdići igrajući tako, ali pazite....ja u prosjeku od 10 mečeva u DUO s nj im dobijem u 6-7x plat igrača.
Jučer igrali protiv momčadi 1x plat 5, 1x gold 3, 2x gold 4, 1x gold 5 a kod nas bilo: 2x silver 1, 1x gold 3, 2x gold 5 i to dosta puta, pogotovo više dok igram qualifications.. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a nakon toga kad će doći, pitaj boga Draven je isto bio free odavna već |
Citiraj:
|
Citiraj:
svaka vrsta champa ima jednog u rotaciji svakog tjedna (Jedan tank, assassin, mage, support etc.) http://leagueoflegends.wikia.com/wik...eason_Three%29 |
Sve sam ja to pročitao već odavno.. Ali kažem, igram od kraja 11 mjeseca, i iskreno neznam da li sam vidio dariusa, dravena i khazixa... I nije istina da ima uvijek jedan tank, jedan supp etc, jer prošlu rotaciju nije bilo tanka a bili su npr. 3 mage-a, tjedan prije toga 3 fightera a bez assassina etc..
Vidim da kha spada u assassin, darius u fighter a draven u carry... Nadam se da će ih ubaciti, već je vrijeme :) |
Citiraj:
Draven 6. ili 7. kha 10. ako se ne varam, bili su svi, bez brige što se tiće champion poolova iz kojih se bira, trebaš znati da svaki champ ima više atributa npr. Darius - Fighter, Melee Draven - Carry, Ranged Kha'Zix - Assassin, Jungler, Melee, Stealth |
Aha.. Znači može se desiti da po godinu dana nema champova? Jer 120 champova, 10 u rotaciji, znači 12 rotacija.. treba nekih 4 mjeseca da se svi rotiraju. Ja sam već neke ak se ne varam i po 3 put vidio, neke još ni jednom... Znači nije im baš neki algoritam, a? :D
|
Citiraj:
|
Shvatio sam, hvala na objašnjenju, mislio sam da postoji neki algoritam i da se jedna rotacija od 10 champova tek ponovi za novih 10 rotacija, ili nešto slično.. Ali očito se ekipa od 450-4800ip rotira dosta, dok ovi of 6300 mnoogo manje :)
Ali hvala puno na objašnjenju ;) EDIT: Uzeo sam Nidalee napokon. Kak se ona igra? AP, AD ili neki hybrid? Hvala unaprijed |
Citiraj:
Dakle sav dmg ti je spear, jer ako uđer sa cougar formom u fight mrtav si odmah skoro, samo ga korsitiš za chase i čišćenje fighta. Ona je poke champ i zapravo dobiva sve tower siegeove, jer ti je jedan spear na full range sa dobrim itemima 90% HP-a doslovno svakog AD-a i AP-a. AD brusier top opcija Tank, radiš frozen guintlet, warmogs, BOTRK, frozen mallet, itd. i split pushas all day. Kad se dovedeš u situaciju da možeš sa svakim ići jedan na jedan onda ideš na oduran split push cijelo vrijeme, a zapamti da te sa jakom nidalee nitko nemože uhvatiti, nešto kao AD singed si. Kao support mi ne valja, ništa ne donosi timu. |
Ali je Bruiser Nida dobila nerf hammerom po glavi i to jako :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
evo ti build koji ja obično peglam: 1. Krenem s onim Faerie champ + hp i mp pots 2. Odmah radiš Tears...jer cougar forma ti ga puni 3. Boots lv 1, i idi odmah na rabaddon tu negdje napravi lv2 sorc boots možeš onda void, a onda po želji lich bane, zhonya...s time da prije nego ti se napuni tear ili kada se napuni slobodno ga pretvori u archangel koji se mijenja u seraphim poke poke poke, to je to, samo poke prije teamfighta, ti imaš mogućnost da u 30sec ih spustiš sve na 40-50%... u lejnu gledaj kako igra, ako ga možeš gađati , bacaj one trapove pa neka stane na njih..koristi ih kao i wardove, ali ne mjestu gdje ima veliki prostor radije kupi ward (znači, kupovanje wardova id alje)...u tribush i na kutovima busha stavi te trapove i to je to neka guls doda što još treba naravno, ja sam mid s njom...ili moj legendarni support koji ima spiku "uzmite ward kada imate 75g viška :D" |
Ja ću igrati više manje ap top s njom.. čul sam se s gulsom, imam guide s njim za vikend :)
Hvala x-plosiv, puno si pomogao ;) Čujemo se još ;) |
Sutra možda probam opet u kvalifikacije za gold, trenutačno sam na 91 i praktički igram striktno lux
http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history zadnje dvije igrao protiv kassadina i zeda...moram početi mejai opet graditi na njoj, jako zahvalan item za nju..i teleport must have. |
Dajem LOL account za SC2: HOTS, netko zainteresiran? Nemogu više, pobjedila me igra!
|
Sredio si danas Paypal napokon :)
|
Citiraj:
Odoše pare nizašto :roller: |
Kud bi otišle?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:46. |