![]() |
narucio sam jednu cisto eto da ju imam.. Ploca je overkill i definitivno best buy za ni 100Eura.. Ne svidja mi se samo sto je jeb. microATX..
EDIT: ne vjerujem. Gene-z =1400kn, Gene-z/gen3=700kn.. Sigurno je greska i onaj tko ju je dobio za taj novac je jako sretan.. Nece se ponovit takva greska.. :) |
Citiraj:
Npr. što ima u biosu što nema obična? |
Tak sam ja nedavno trco u Microline, tj. I.Q. po Arese 2400 za 300 i nest kuna pa se prodavac sjetio da je to greska i da je cijena 800 i nest...
Maloprije sam gledao i samo jedna ploca je jos na stanju. Ima ROG bios par jako dobrih stavki koje olaksvaju zivot ektremnijim overclockerima ali nisu od neke koristi ostalima.. |
Citiraj:
|
Ranije kad sam kupovao svoju, gledao sam test http://www.pcekspert.com/articles/885-2.html
Tamo što vidim, bios je identičan kao i na deluxe. Ali za te novce, je odlična kombinacija. |
Ček 700 kn za Maximusicu jer ovo neki bananko na kraju ili su fakat stavili to kao pravu cijenu?
|
Meni su javili da ce sutra imati i da mogu onda doci po nju....pa cemo viditi oce biti 700kn :)
|
hehehee... dobio ja jos i 10% rabata.. :) nije greska, definitivno Asus spustio navedeni model..
|
Klepnuo i ja jednu.. aj što će po tržnici sad bit ploča na prodaji a cjeli PCE ima Genezu :D
|
Ja isto piknuo jednu jutros, bar se nadam. Čekam potvrdni mail.
Što sad sa ostalim Z68 pločama, koliko to cijeniti? Citiraj:
Baš to :D |
Budi pametan i čekaj da MSAN vrati cijenu Geneze pa ćemo lako procjene pucat :D
|
Asus sigurno nije spustio cijenu,vec je ili akcija jer je ostalo par komada, ili je greška.
Cisto sumnjam da ima na raspolaganju puno ploca, netko je gore napisao da se radi o 3 ploce na skladištu. Tko ima pristup njima kao veletrgovca, neka pogleda. (nino :D ) |
M4rkO će sigurno dobit svoju za ovu cijenu koja je. za vas ostale ne znam :D :D :D
|
Citiraj:
|
Kao djeca ste, kao da druge zanima što ti imaš vezu. Ploca više nema sudeci po ovom. - http://www.klikni.hr/maticna-ploca-a...00z-72692.aspx
|
Citiraj:
tj. bilo ih je podosta jer je bilo dosta propalih rezervacija. koliko vidim, ovdje je već otišlo barem 10 komada, tako da... vidit ćemo sutra. |
Link sa prošle strane na Portio više nije 700 kn, vec duplo više. http://www.portio.hr/index.php?page=...d=050300046581
Ako je "Asus tako htio", i ako nije greška, nabavi si 20 komada pa zarađuj. |
Citiraj:
|
Tesko da je ovo Asus htio i ne vjerujem da bi bili nesto presretni kad bi vidili da im je ploca toliko obezvrijedena. Takva snizenje se ne rade sa prozvodima koji se prodaju dobro po duplo vecoj cijeni. Nema logike a i vani je cijena oko 150 eura kaj sam malo vidio.
|
Nego da malo skrenemo sa dobrom cijenom. Sinoć sastavio i pokrenuo ASrock z68 extreme3 pro 3, prvo me iznenadilo, uđem u bios i miš totalo izokrenuto radio, ja vučem desno a strelica ide gore, sve izokrenuto bilo. Na pločio bio prvi bios, flešao trenutni i sve radi kako treba.
E sad, ova asrock, kad je upalim u roku od dvije sekunde se pojavi slika, pa bip i odmah bootanje, dok kod mene na Asus P8Z68 Deluxe, od trenutka dok ga upalim do "bip-a" proše dobrih 15-20 sekundi. Ima ovdje vlasnika asusovih ploča, koliko to kod vas traje? |
Citiraj:
Citiraj:
Na koliko je postavljen Setup Prompt Timeout? |
lol sad vidio, Extreme3 Gen 3. A ovo drugo timeout je stavljen na 1 sec.
|
Meni je taj problem rijesio zadnji bios 1.30.. A normalna stvar je da neka ploca brze boota, neka sporije i sumnjam da se to moze podesit!
|
Citiraj:
Ako ti je to problem što brzo prođe. Citiraj:
|
Citiraj:
luda prilika! |
Citiraj:
@Wolverine sorry, imam nekih problema sa mrezom i nisam vidio zadnje postove.. Moja greska.. |
Vjerovatno nečiji kiks zašto su cijene takve, kad skuže vratit će se to u "normalu".
|
vraćanje u normalu najviše će koristiti onima koji su je kupili da bi je prodali!
|
Dešava se, znam da sam tako par puta u VW ovlaštenom servisu kupio neke dijelove za smiješnu nerealno jeftinu cijenu. Kad sam slijedeći tjedan išao kupiti još vraćena normalna cijena. A cijena nije bvia 50% dolje nego negdje 1/7 normalne cijene.
|
Hoo ovo je jako zanimljivo, ako ovo potraje do sutra ubost ću si jednu čisto da stoji u ormaru dok se ne upgradeam :D
|
Molim malu pomoć. Susjedu iz ulice dogodilo se njesra(da sad ne objašnjavam). Nas par susjeda bi njegovim klincima pokloniti PC. Skupili smo većinu stvari osim procesora koji smo kupili (celeron G530). Nedostaje još matična pa bih molio savjet koja bi bila najjeftinija 1155 MB, a da služi svojoj svrsi. Zaista nismo pri lovi, a htjeli bi uzeti nešto što neće zezati. Ako neko ima iskustva sa ovim jeftinjacima od 300-400 kn molio bih da ih podijeli.
|
AS ROCK H61 M-S
|
Klikni.hr Vam salje paket xxxxxxxx .Isporuka ce se izvrsiti danas. Za promjene nazovite Sluzbu za korisnike na 01/3454 555. Vas Overseas Express.
Gilbert, ocito nije patka :p |
ja sam narucio 3 komada, za svaki slucaj :-)
|
Citiraj:
Edit: meni je 1 dosta. :) Edit2. Da nije neka pogreška sa unosom podataka, pa da dobijemu neku obicnu asusicu... :D |
Meni iz portia još ništa nije stiglo, tko zna i hoće li i kad.
A za ploče, tko zna, možda su neke refurbished :D |
Upiknuo si i ja asusicu u portiu, potvrdni email stigao,ceka se samo isporuka.:)
|
javite kad dodje - ako je sve normalno .... mogao bi jednu mjenjati za 2500k, a drugu za 560 Ti kad se cijene vrate u normalu :D
|
zvali me iz diskonta24, da mi ne mogu ploču isporučiti danas, nego do sredine slijedećeg tjedna (stiže im nova pošiljka), jer Msan je imao samo dvije na lageru koje su prodali nekom drugom, nadam se da ne muljaju!
još lik naglašava da je cijena ispravna da nije nikakva greška, naravno neće bit promjene za slijedeću pošiljku! |
Pozdrav, ja sam isto uskočio na bandwagon. Upravo dobio informaciju da je u Diskontu24 više nemaju na lageru, ali stiže početkom sljedećeg tjedna.
@mdrla: je, meni su rekli istu stvar :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:17. |