![]() |
instruktora na rtl-u prati tko? meni je trenutno vrh hrvacke produkcije, stvarno se mogu nasmijati...
|
gledo sam danas malo :D
najace je kad je ovaj reko (bar ono sto sam mal gledo :P): "Dobro su me nahranili, dali su mi sira, i soka..." (neznam tocno kak ide) i onda su mi rekli da moram raditi haha jadan lopate vidio nije... BTW jel itko poceo pratiti "novu" nikitu :D |
pogledao sezonu Modern Family, dobro slozena serija. Glava obitelji glumac koji je bio glumio Al Bundya tako da je serije u globalu gledljiva s ponekim dobrim forama iz života svakodnevne obitelji.
|
Ovaj tjedan počinje nova jesenska sezona pa će se puno toga pratit ...
|
Citiraj:
|
....
|
Ja trenutno gledam Andromedu,i to 2. sezonu,prije koji dan sam završio sam 1. sezonom.Sve u svemu,oduševila me serija.
|
Citiraj:
inace , sasvim slucajno sam dosao na ovaj topic i odmah bingo , ovaj Sherlock britanski me odmah zaintegrirao.Steta sto su samo tri epizode. procitao sam inace sve knjige vezane uz istog - vrlo zanimljivo stivo. Ima dosta prica tj mogucih epizda ako ce ih ekranizirati. Sto se mojih preporuka tice - definitivno two and a half man.svakidan si pogledam bar jednu. |
Citiraj:
ali evo stize nam Chuck, Mentalist, Modern Familly, NCIS, NCIS LA, Fringe itd itd bit ce dobrih stvari za gledati :p BTW "tetica nikitica i beretka" :p :goood: |
White Collar super serija, tnx McG
|
Upravo nabavio svih 6 sezona serije 'Curb Your Enthusiasm', tj. 'Bez oduševljenja, molim'.
Premoćna komedija. |
Citiraj:
Pogleda Firefly prije par godina i nikad je necu prizalit... Sad gledan Castle, 2 sezona - serija je dobra ka i sve sta ima Filliona. FOX mi je najomrazenija televizijska kuca: uz Firefly nikad in necu zaboravit sta su i The Lone Gunmen ukinili, gadovi. |
Citiraj:
Ja sam u iscekivanju osme, a do tada kratim vrijeme sa The Office US. A ovaj tjedan: House, Chuck, HIMYM, TBBT, TAAHM...:D |
....
|
Uf, ovo mora biti moćno...
Prohibicija je neiscrpna tematika, a još kad ovakva ekipa radi na tome... |
Mad Men - 4 sezona ... ovo je uz Breaking Bad najbolja serija koju sam gledao u zadnjih 5 god. Također odgledao nedavno True Blood novu sezonu, V, FlashForward, The Gates upravo gledam, ali sve je to nekako sapunično previše. Također, mini serije The Pacific i Generation Kill ... predosadno.
|
@ McG
Jel znaš možda zašto britanci snimaju serije u tak malo epizoda, vidim nova sezona Luthera će imat 4 epizode??? Toliko se trude za seriju i da ju onda u 4 nedjelje prikažu... |
....
|
Sinoc pocela 4 sezona Chuck-a, a prekosutra pocinje The Big Bang Theory ;D
|
Danas je zapoceo i The Event!
TRAILER Glavni lik je Sean Walker (Jason Ritter) koji se, nakon nestanka zaručnice, nehotice nalazi u središtu jedne od najvećih zavjera u povijesti SAD-a. Zavjeri koja bi mogla promijeniti budućnost čovječanstva, o kojoj nema pojma ni novoizabrani predsjednik Martinez (Blair Underwood). Ian Anthony Dale i Željko Ivanek također glume u ovom trileru koji obećaje napetu serijaliziranu radnju. Ističe se jer… kombinacija vrlo dobre glumačke postave i kontinuirane radnje – nama dosta. (c) serijala.com :D |
Meni je odlična serija Rubicon, mada nije za svakoga...
|
Stvarno da nema McG-a promakle bi mi dobre serije :) šteta što nema više dodavanja zvjezica ili čeg već članovima foruma za trud :) :beer:
|
Potpis na to Litho. Ali da ima zvjezdica od njegovih se više nebi vidjeli ni postovi :)
|
isto kao i kod Fleksa, tako da ... :D
|
Citiraj:
"WHERE THE FUCK IS JACK BAUER" ali ovo se ceka "Boardwalk Empire" :p EDIT: dali netko zna dali ce hustle imat 7 sezonu, serija je odlicna, i otkrio sam je kad je vec bila u 4 sezoni, no nekak sporo dolaze, i bas kao sto su spomenuli gore u sezoni 6 epizoda po 60min i kraj, to me ubija u pojam :D evo jos jedna nova Hawaii Five "where you trying to go, where, where" haha :D Chase |
Zna li tko kad počinju South Park i Simpsoni i hoće li biti još Futurame?
|
HIMYM i Dr. House krenuli sa novim sezonama, evo nam napokon dobrog štiva :)
Modern Family; zgodna komedijica sa ostarjelim Al Bandy-jem i Sophiom Vergar u ulozi kolumbijke :nuts: Prva sezona je zavrsila, a danas krece druga. |
30 Rock,toplo preporučam
|
Citiraj:
|
The Event, moram reci nakon pogledanog pilot-a, da mi se serija jako svidja. Ponovo imamo jednog "jack bauera" ili mi se to samo cini :D. Isto tako dosta mi vuce na The 4400
|
Čeka se release prve epizode četvrte sezone Big Bang Theorya :)
Počinje večeras :) |
Pogledao juče i prekjuče miniseriju The Deep sa Višnjićem, zadovoljan utrošenim vremenom. I odražava stanje i odnos malih i velikih :)
|
Počeo četvrti Big Bang Theory, odlično otvaranje :D
|
Da, odlična prva epizoda nove sezone Big Bang Theorya :)
|
Pocelo je dosta toga:
Fringe, Private Practice, Big Bang Theory, zenine omiljene 90210, Gosip Girl |
Breaking Bad, strasno dobra serija...
|
The Event i Boardwalk Empire,odlične serije :) preporuke..
|
Pogledao sam Firefly stvarno nije loša serija šteta što su ju otkazali
Od novih epizoda vidim da su izašli House, The big bang theory i NCIS ... jedva čekam da ih pogledam kada uhvatim vremena |
Supernatural i Dexter također.
|
Smallville posljednja sezona
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:06. |