![]() |
kod mene sve ok nakon updatea.. nista se nije sj.
|
Evo ja sam nabavio jučer igru, i za sad sve 5, nakon pro streeta, igrivost je dosta bolja, grafika možda i nije tolko, tj. imam super grafiku koja manje trza nego u pro streetu... za sad sam samo single race probao, pa nemogu puno pričati...
|
ima li zainteresiranih za igranje prkeo hamachija, ako je uopće moguće igrat preko hamachija?
ako ima zainteresiranih, stavite se na listu 1. Buger |
2.moja malenkost
|
Ja sa isto za bacit, ali bi onda morao instalirat igru na ovaj komp!
|
1. buger
2. bez_panike 3. Keyser Söze |
Citiraj:
http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/2/baja001.png |
ajd kada nas se skupi jedno 6-7 pa da razbacimo, samo da dogovorimo, koje patcheve (tj. verzije igre i hamachija) ćemo koristiti
ja imam igru bez patcheva, ali ako treba stavit patcheve, nema problema, stavit ću ime mreže: GRID PCE password: grid |
ja sam isto za ali tek nakon nove godine hehe
zivili |
Citiraj:
|
ja sam updateao na v1.2...
|
evo i ja sam za
|
1. buger
2. bez_panike 3. Keyser Söze 4. Baja 001 5.papčić |
Citiraj:
|
https://secure.logmein.com/products/hamachi/list.asp
igraš preko neta, a igra prepoznaje kao da igraš preko LANa, žišku? |
I decki, jeste za, da danas jednu partiju nabacimo
zahrđo jesam posto samo driftam, ali valjda je nesto ulazenja u zavoje ostalo u prstima |
ja sam za tamo poslije 21h
|
ja sam za poslije 23h :D
|
Ajde i ja ću malo zaigrat. ušao sam u mrežu :)
|
ajmo ljudi gridat :D
|
ajde kada se netko pojavi neka mi pošalje poruku preko hamachija pa da probamo...
|
Citiraj:
Aha.. jos kako se server odredjuje? za grid. |
Jel itko zainteresiran za Toca RD3 MP. Ima više staza, vrsta utrka i online multiplayer je puno bolje napravljen.
|
Citiraj:
A što se tiče GRIDa noviji je, i tvom B3 bi više godio ;) |
evo i ja cu nabavit GRiD pa ti se javim da nabacimo još koju utrku. kako je prošla jučerašnja?
|
Evo i ja sam za probat koju trku. Nick je Pak.
Nego, stavija sam hamachi, vidim vas par tamo ali kako nisam do sada to radija pretpostavljam da u igri idem na lan, tražim session i to je to ili ... Može objašnjenje na PM ili ovdje ako će još kome koristit. |
Citiraj:
Citiraj:
zasada nas je 5 u mreži, molio bih da mi se netko javi ako sam na hamachiju pa da samo probamo jel sve šljaka... dakle ime servera: GRID PCE password: grid verzija igre v1.2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
DTM kolega, nadam se da voziš C AMG ;) EDIT Ljudi amo se zaGRIDat danas, konačno ;) |
ajde danas bacite neko vrijeme barem okvirno :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:44. |