![]() |
Citiraj:
Dali se moze u postavkama sloziti da mi skine recimo cijeli taj neki free ogroman program od 20 dijelova...tj. da skida 20 linkova....jedan kada zavrsi da odmah automatski skida drugi? |
Preporucujem ti jDownloader jer on ti nakon skidanja sam extracta sve, a kada pejstas linkove onda mozes staviti i password ako ga ima. Za Orbit ti neznam dali ima mogucnost od 20 linkova da skida odjednom jer recimo flashgot ima samo 8. jDownloader ti ima do 20 linkova odjednom da skida.
|
svaki manager skida file po file (ili više odjednom, ovisi kako složiš), većina to radi automatski, samo je fora što neki imaju drugačije načine ubacivanja linkova u listu
npr Flashgot radi automatski, selektiraš linkove i ctisneš ctrl + c za copy i onda te Flashgot pita ako želiš dodati te linkove u listu za skidanje EDIT stavljen je novi Rapiduploader na http://rapidshare.com/rapiduploader.html sada taj radi sa collector accountom |
Jel sada onda za uploadanje bolje koristiti manager ili taj novi uploader?
|
Web stranica jer ovaj novi uploader bas i neradi kako bi trebao jer ti je super kada dođe na oko 90% i onda ti okine aborted .... opet, jer to ocito nije sklepano kako bi trebalo.
|
|
A jbg kada ti imas brzu vezu. Meni se negdje ocito "zaljulja" veza pa pukne slanje ali mi je cudno sta nikada mi nepuca veza kada saljem preko stranice.
|
hehe, carnet optika je inaće najstabilnija veza, bar u HR
nije brzina važna, makar je istina ako brže uplaodaš, manja je šansa da će se nešto dogoditi stranica je ipak bolja od uploadera, samo je problem što to ručno treba jedan po jedan file... |
Mogli su ovi na RS staviti da nije limit max 200MB na sve linkove kada se stavlja vise fajleka nego recimo 10x200MB ili koliko vec je velika lista.
|
Citiraj:
|
Da li je moguce uzeti jedan RS acc, i onda ga nas recimo dvoje ili troje koristimo, da podijelimo troskove? znaci taj jedan username i pass da nas vise koristimo recimo nas dvojica ? i koja je razlika uzeti službeno preko neta acc ili ovo kao na "crno" od nekoga ? tnx
|
Nesmijete koristiti vise od jednog usera jer postoji mogucnost da ti blokiraju acc.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ako su 2 IP-a spojena i skidaju istovremeno, a sada dali oni paze na to ili je to samo da se nebi zlorabilo a nista napravilo u vezi toga to vec neznam jer nikada nisam to radio.
|
meni su lockali acc pod izlikom da ga koristi vise usera..
(samo ja sam koristio acc i imao sam onaj lock al dzabe.. sreca pa uzeo acc od ljudine - ako cita ovo, evo :chears:) |
hehe
u teoriji zvuči dobro, ali kada probate tih 10% potrošnje onda tek vidite kako je to dobra stvar :D skinuo sam danas cca 35 GB u 2 sata i potrošio 3.5 GB prometa od 5 GB konačno premium useri imaju promet kako treba |
Da zato mi je cudno zasto mi je promet stalno na max. :D
|
Uđem na log i vidim 8 IP-ova i prvi je iz Hrvatske. :D
Code:
Dear customer xxxxx, |
dobro da su te upozorili :) i da ti nisu odmah obrisali acc
|
Muci me sta je prvi IP iz kroejše i šta koristim bit defender koji skenira svaki dan + Spybot - Search & Destroy + ona njegova zastita i user i pass mi je random generiran tako da nema nikakve veze slovo s slovom, a FW nikako da uparim si s AV jer FW mi blokira skeniranje sve dok ja to nedopustim.
|
Lutrija. :D
Citiraj:
|
bar je samo 50 bodova za jednu srećku
ajde, mogu žrtvovati koju tisućicu :D |
su maknuli limit na brzinu za free usere jer mi fino na 490 kb/s skida??ili je happy hour?
|
nema happy hour za free usere, pogodio si vrijeme
|
I ja sam pogodio oko ponoci i skidao je na 1050.
|
nema se sta pogadjat kad stalno skida max brzinom, ja skidam vec neko vrijeme kao free user i nema ogranicenja sta se tice brzine
|
pa super je to onda
premium useri uživaju sa onih 10% free useri uživaju sa dobrim brzinama :) konačno je RS opet dobra konkurencija ostalima |
ja prezadovoljan,sa jdownloaderom skoro ko premium skidam,gubim 3 min zbog automatskog restarta routera nakon svake skinute fajle.
|
Ulogiram se sada i primjetim da mi pise ovo:
Traffic left: 25 000 MB :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:19. |