PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Rapidshare (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=83088)

win32 23.03.2009. 13:39

Citiraj:

Autor Vejita (Post 1306651)
Kada kupujes dobijes samo username i pass a onda si ti za svaku sigurnos promjenis oboje i ukucas si mail tako da acc si zakljucas od ljudi koji ga zele "posuditi" a kada ti je zakljucan samo je zakljucano da nemres uci u postavke ali ti svejedno neko more skidati s njega ali ti ga nemre drpiti.

Za skidanje imas Flashgot, jdownloader itd.... ili mozes si u postavkama da ti automatski skida kada kliknes na link.

Posto imas premium taj file od 10GB bi mogao skinuti 5x2GB ali samo ako je tako uploadano jer inace su ti od 100-200MB partovi jer zele da mogu i ljudi koji nemaju premium skidati od njih.

Skinio sam program Orbit downloader...pa me zanima recimo ako ima neka stvar cca 20-ak fileova.....znaci ja sve linkove kopiram u taj program i to je to...on skida link po link?
Dali se moze u postavkama sloziti da mi skine recimo cijeli taj neki free ogroman program od 20 dijelova...tj. da skida 20 linkova....jedan kada zavrsi da odmah automatski skida drugi?

Vejita 23.03.2009. 13:46

Preporucujem ti jDownloader jer on ti nakon skidanja sam extracta sve, a kada pejstas linkove onda mozes staviti i password ako ga ima. Za Orbit ti neznam dali ima mogucnost od 20 linkova da skida odjednom jer recimo flashgot ima samo 8. jDownloader ti ima do 20 linkova odjednom da skida.

Big Guy 23.03.2009. 13:48

svaki manager skida file po file (ili više odjednom, ovisi kako složiš), većina to radi automatski, samo je fora što neki imaju drugačije načine ubacivanja linkova u listu
npr Flashgot radi automatski, selektiraš linkove i ctisneš ctrl + c za copy i onda te Flashgot pita ako želiš dodati te linkove u listu za skidanje

EDIT
stavljen je novi Rapiduploader na
http://rapidshare.com/rapiduploader.html
sada taj radi sa collector accountom

Stormbreaker 24.03.2009. 10:48

Jel sada onda za uploadanje bolje koristiti manager ili taj novi uploader?

Vejita 24.03.2009. 14:23

Web stranica jer ovaj novi uploader bas i neradi kako bi trebao jer ti je super kada dođe na oko 90% i onda ti okine aborted .... opet, jer to ocito nije sklepano kako bi trebalo.

Big Guy 24.03.2009. 16:41

meni radi ok
sada sam uploadao 5 GB po 200 MB, nije bilo problema
http://i41.tinypic.com/73i7q0.jpg

Vejita 24.03.2009. 16:51

A jbg kada ti imas brzu vezu. Meni se negdje ocito "zaljulja" veza pa pukne slanje ali mi je cudno sta nikada mi nepuca veza kada saljem preko stranice.

Big Guy 24.03.2009. 19:09

hehe, carnet optika je inaće najstabilnija veza, bar u HR

nije brzina važna, makar je istina ako brže uplaodaš, manja je šansa da će se nešto dogoditi
stranica je ipak bolja od uploadera, samo je problem što to ručno treba jedan po jedan file...

Vejita 24.03.2009. 19:18

Mogli su ovi na RS staviti da nije limit max 200MB na sve linkove kada se stavlja vise fajleka nego recimo 10x200MB ili koliko vec je velika lista.

Stormbreaker 25.03.2009. 07:51

Citiraj:

Autor Vejita (Post 1307543)
Web stranica jer ovaj novi uploader bas i neradi kako bi trebao jer ti je super kada dođe na oko 90% i onda ti okine aborted .... opet, jer to ocito nije sklepano kako bi trebalo.

Ma da, ali problem je što preko stranice moram stalno biti kod kompa, 1 po 1 file stavljat na upload... :hitthewal:

Darth Revan 25.03.2009. 11:08

Da li je moguce uzeti jedan RS acc, i onda ga nas recimo dvoje ili troje koristimo, da podijelimo troskove? znaci taj jedan username i pass da nas vise koristimo recimo nas dvojica ? i koja je razlika uzeti službeno preko neta acc ili ovo kao na "crno" od nekoga ? tnx

Vejita 25.03.2009. 12:03

Nesmijete koristiti vise od jednog usera jer postoji mogucnost da ti blokiraju acc.

flyer1 25.03.2009. 15:37

Citiraj:

Autor Vejita (Post 1308143)
Nesmijete koristiti vise od jednog usera jer postoji mogucnost da ti blokiraju acc.

ja sam se isto mislio odlučit na takav korak s frendom, na godinu dana...al ne znam kako mogu skužit, pošto obojica nećemo naravno ''vozit'' istovremeno, a oba smo na ''dial up'' načinu konekcije, znači stalno novi ip....

svebee 25.03.2009. 15:46

Citiraj:

Autor Darth Revan (Post 1308095)
Da li je moguce uzeti jedan RS acc, i onda ga nas recimo dvoje ili troje koristimo, da podijelimo troskove? znaci taj jedan username i pass da nas vise koristimo recimo nas dvojica ?

moguće, isprobamo i radi bez problema, istovremeno naravno (obojica istovremeno skidamo preko noći maksimalnim brzinama npr.) - kakva je vjerojatnost da te ulove? neznam, ak nemaš sreće dobit ćeš blokirani račun :)

Citiraj:

Autor Darth Revan (Post 1308095)
i koja je razlika uzeti službeno preko neta acc ili ovo kao na "crno" od nekoga ? tnx

nikakva (osim što je ovaj drugi jeftiniji nešto), također ovaj "na crno" može biti ukradeni pa se preprodaje pa te samo nakon koji dan dočeka poruka "Your account has been (b)locked." :D

Vejita 25.03.2009. 19:18

Ako su 2 IP-a spojena i skidaju istovremeno, a sada dali oni paze na to ili je to samo da se nebi zlorabilo a nista napravilo u vezi toga to vec neznam jer nikada nisam to radio.

rodney 25.03.2009. 22:59

meni su lockali acc pod izlikom da ga koristi vise usera..
(samo ja sam koristio acc i imao sam onaj lock al dzabe.. sreca pa uzeo acc od ljudine - ako cita ovo, evo :chears:)

Big Guy 26.03.2009. 09:35

hehe
u teoriji zvuči dobro, ali kada probate tih 10% potrošnje onda tek vidite kako je to dobra stvar :D
skinuo sam danas cca 35 GB u 2 sata i potrošio 3.5 GB prometa od 5 GB
konačno premium useri imaju promet kako treba

Vejita 26.03.2009. 10:06

Da zato mi je cudno zasto mi je promet stalno na max. :D

Vejita 26.03.2009. 15:52

Uđem na log i vidim 8 IP-ova i prvi je iz Hrvatske. :D

Code:

Dear customer xxxxx,

Based on your download logs, your Premium Account xxxxx was shared with other people. This is not allowed.

It might also be possible that your account has been hacked and other people were using it as well without your knowledge.

To protect us and yourself from hackers, we have changed your password to xxxxx.

Feel free to change your password to something suiting you better.

Please notice that if we detect many different IP addresses in your account in the future, we reserve the right to permanently close your account.

You can check the IPs using your account in the log section of your premium zone.

Best regards,
RapidShare.com - Support

Big Guy 26.03.2009. 18:31

dobro da su te upozorili :) i da ti nisu odmah obrisali acc

Vejita 26.03.2009. 18:41

Muci me sta je prvi IP iz kroejše i šta koristim bit defender koji skenira svaki dan + Spybot - Search & Destroy + ona njegova zastita i user i pass mi je random generiran tako da nema nikakve veze slovo s slovom, a FW nikako da uparim si s AV jer FW mi blokira skeniranje sve dok ja to nedopustim.

Vejita 11.04.2009. 03:55

Lutrija. :D

Citiraj:

RapidShare is giving away 50.000 Euro in cash

April 09, 2009
Are you looking forward to your next well-deserved holiday? Wouldn't it be great if you won the lottery and had lots of money to spend additionally?

We are holding a drawing for 50.000 Euro in cash, and the best part of it is: you can participate for free!

You simply exchange 50 RapidPoints for one lottery ticket in the Premium Zone, and your ticket will automatically participate in the drawing. You can even get more than one ticket if you want to increase your winning chance. If you don't have a Premium Account, you can of course participate using a free Collector's Account.

Our FAQ describe how to collect RapidPoints,. The Premium or Collector's Zone always shows your current amount of RapidPoints and lottery tickets.

On June 1st, 2009 we will draw the winner out of all lottery tickets.

The winner will be notified by e-mail, so if you want to participate in the drawing, please check if the E-mail address associated with your account is correct.

Big Guy 11.04.2009. 20:03

bar je samo 50 bodova za jednu srećku

ajde, mogu žrtvovati koju tisućicu :D

demetrius 13.04.2009. 21:44

su maknuli limit na brzinu za free usere jer mi fino na 490 kb/s skida??ili je happy hour?

Big Guy 14.04.2009. 11:20

nema happy hour za free usere, pogodio si vrijeme

Vejita 14.04.2009. 17:20

I ja sam pogodio oko ponoci i skidao je na 1050.

khm 18.04.2009. 14:24

nema se sta pogadjat kad stalno skida max brzinom, ja skidam vec neko vrijeme kao free user i nema ogranicenja sta se tice brzine

Big Guy 18.04.2009. 15:25

pa super je to onda
premium useri uživaju sa onih 10%
free useri uživaju sa dobrim brzinama :)

konačno je RS opet dobra konkurencija ostalima

demetrius 18.04.2009. 15:38

ja prezadovoljan,sa jdownloaderom skoro ko premium skidam,gubim 3 min zbog automatskog restarta routera nakon svake skinute fajle.

Vejita 26.04.2009. 00:08

Ulogiram se sada i primjetim da mi pise ovo:

Traffic left: 25 000 MB :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:19.