![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nadam se da je sad sve jasno :smoke: |
aha, nisam se nikad zamarao sa Mbit-ima, jer kad sam prešao sa dialup-a na Adsl i 1Mbit me je i više nego zadovoljio....
...al nije mi jasna jedna stvar....kaj to ne određuju ovi iz T-coma, Optime, itd... kolku ćeš brzinu imat ovisno o paketu koji imaš, ili si ti sam biraš brzinu.... |
Citiraj:
|
Puca ikome veza danas cesto?
|
U osijeku ništ:),možda su neki radovi u tijeku,nazovi ih pa pitaj...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Aj ljudi neka neko pošalje koliki mu je ping na Zagreb, meni javlja nekih 500 ms, bolest, moram zivkat optimu ili?
|
Citiraj:
http://www.speedtest.net/result/273342566.png |
pas mater. novi modem i opet se deskonekta. šta da vise radim?
sutra budem zvao optimu... |
Evo zva sam optimu, skresali mi brzinu prema ruteru, sad sve radi normalno, pogledam ping preko opere opet oko 500, upalim firefox ping normalan oko 50. Ko tu koga?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
vec pola godine mi provjera dostupnosti izbacuje da će mi optidsl biti ponuđen prvo kroz 6 pa kroz 3 mjeseca, ali sada odjednom me jednostavno obavještava da mi nažalost ne mogu ponuditi uslugu :hitthewal:
|
Citiraj:
u vezi napona, nekidan bas kad sam dobio modem stari je nesto vario i non stop je pucala a malo kasnije vise nije kad je prestao varit...napon je 210-220v što je i malo čak. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja sam sinoć iz bridge moda prebacio u router mod jer je veza pucala:Machineg: |
Da imam edimax neki crni...budem probao danas.
|
Vidim optima podigla traffic na 25 gb,nice,nego di ja sad mogu vidi kolko sam prometa potrošil?
|
Citiraj:
|
koji Wireless ADSL Router mogu očekivati da dobijem od optime? vidim da se spominje nekakav edimax...kakva su iskustva s njim? da li se još nešto može dobit?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja imam tilgina i sve je super osim sto mi se 2-3 put zgubil, ali se mehanickim restartom popravi (10min posla)
|
Citiraj:
korisnik.optinet.hr ali ne radi provjera potrošnje već nekoliko dana |
Citiraj:
|
ja sam prešao na optinet i prezadovoljan sam..
dobio sam edimaxa. nema nikakvih oscilacija u brzini. uzeo sam paket 4096/640 kbps, s tim da mi brzina ide i do 5 mbita, a upload do 800. za sada je super.. |
zanima me dali tko od vas koristi optima blast uslugu, ili smo iskoristite onih prvih 12h besplatnih svaki mjesec...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:09. |