![]() |
Citiraj:
Jućer se lagano ulogiram na lapu u dnevnoj i ženica baci pogled. Lagano zbunjena faca i pita - kaj se ne igraš više EVE ? Oh igram draga, ali u međuvremenu malko i WOW :goood::fiju: Mislim da će uskoro biti :banned: |
Once HC - always HC :D
Ja sam noćas nakon 3 mjeseca apstinencije opet okusio Arenu... :) |
Citiraj:
80% spellova,buffova,abilitya...ne radi na privatu vise od 10ljudi na privatu usporava sve drasticno 50% global featureva ne radi na privateu nekoliko stotina poznatih bugova na privatu .... .... .... ...i secer na kraju WoW Emu je na windowsima i fali mu 90% funkcionalnosti pravog WoW servera koji su na linuxu... Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
A Black Temple i 2/3 drugih instancea ili nema ili su prazni...lol. PS GM na privatu je dobro tjedana dana da se S.O.L.O. zgustas u MCu, BWLu, AQu......sa hackanim itemima i to je sve. Bilo kakav ozbiljniji gaming (PRO necu ni dovodit u kombinacije) je nemoguc ni pod razno, zato nemoj pricat price za njubine nego odi halat CoD4. Poz:chears: |
meni su ovi end raidovi u tbc dosadni...bt mi se uopce ne svidja a mh mi je malo dosadan zbog onih silnih valova mobova prije bosa tako da pomalo izbjegavam raidove
sad sam si napravila malu magicu pa se s njom zezam :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
uzeo sam si orca Warrior i sad sam na 14 lvl i neznam na šta da trošim talent pointove i neznam jel pametnije igrat kao warrior sa 2 oružija ili sa jednim oružijem i štitom ili da kombiniram? zasad sam potrošio na cruelty 2 pointa i na rend 1 i jedan na bloodrage. Jel može neko preporučit neki redosljed powera koji da koristim za napad a da imam dovoljno rage-a i da najbrže ubijam...
|
mislim da se već puno puta baš na ovoj temi govorilo o talentima za woriora :)
malo prelistaj stranice ;) |
Citiraj:
koliko se sjećam svog dwarfa..arms/fury je best kombinirati..ovisno o potrebama grupe i stilu igranja..od warr se pretežno očekuje da bude tank..uz druide,tako da bi ti toplo preporučio 1h + neki dobar štit..jednostavno potrebno je da držiš aggro dok drugi žderu,piju kave..odu do wc-a:D, pa se vrate i vide tebe jadnog samog..i sjete se bacit koju magiju... tako je igra napravljena..pa eto...nađeš jednog dobrog DPS paladina..i na konju ste...ti tankaj,on DPS,druid DPS..i još par castera...ma mrak.. poželim opet igrati....samo da se ne plaća..:hitthewal: |
nego za najbolji DMG output citaj iskljucivo za FARMANJE (skinning) s warriorom koji je najbolji talent build? pvp me ne zanima jel ak me neko ganka, logacu shamana i pregazit ih :D
dw ili neki 2h slam build? |
thedream - pa nije da se puno placa, oko 100 kn mjesecno kaj ne?
to je difinitivno najjeftinija zabava...jeftinije od izlaska u kino u dvoje npr :) |
Citiraj:
Fury sa dw, samo nije ti bas warrior za farmanje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ma u 2g igranja sam mogao kupiti odličan wide LCD monitor..to mi je dovoljan razlog..da se,nažalost..više ne igram u WoW-u... a još sam na CRT-u...i ludim zbog toga..:hitthewal::D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja jos igruckam...enh shaman, prezabavan iako dosta teško u areni...pogotovo 2v2 :) Imali 1700+ rating pa ...khm...malo pali (oko 1500 trenutno) :D al kotrlja se... Jel se itko misli prijavit na onaj 3v3 arena turnir...štanga je što se plaća 20$ prijava... |
Nikak da se natjeram da svog starog shabana narokam na 70lv i nahebem im se mamice, definitivno po meni najbolja klasa u igri.
Danas sam konacno magea navuko na 70lv, potrosio pare na glupog leteceg štakora. I sad sam shvatio kaj znaci konstantno igrat protiv premade-a u bg-u....jako lose za zivce |
Shaman? Atm je daleko od ičega što bi se moglo nazvat najboljim :D
WoW polako sve više i više umire... Ajde neka već jednom umre da mogu zaigrat neki drugi pošteni mmo :D |
kao prvo - Gogz molim te nemoj prepravljat moje kvotove...ako imas nesto za dodat onda izvoli napisat kaj hoces a ne brljat po mojim postovima
kao drugo - ne bih se slozila da je wow nekvalitetnija zabava od izlaska u kino, u kino sjedis u mraku i ne pricas, ovdje barem ima interakcije da se razumijemo, ja idem u kino i volim kino, ali se ne slazem da je wow zlo kao trece - demon, zakaj je shaman daleko od icega sto bise moglo nazvati najboljim? kao cetvrto - ako vam svima wow toliko ide na zivce, zakaj ga igrate? |
Citiraj:
btw i ja sam prešao na original jer je istina da je puno bolji doživljaj (pa jbg ipak se plaća :D ) ali to nije razlog da se kenja po private serverima. @flare, slažem se s tobom u potpunosti :beer: |
ehhh, ovako ekipa.
mene je primilo da i ja probam taj famozni wow. do sad sam igrao gw i lagano mi je dosadio. znaci, kupio sam wow, game card, sve. nakon toga sam pricao sa prijateljem da ne mogu igrati ako nemam TBC, a ja ga naravno nemam, pa me zanima dali je to istina. trebam preporuku dobre instance (pvp po mogucnosti), gdje je nasa domaca (Hrvatska) ekipa. onda me zanima koliko ima patcheva za skinut i koliko su veliki. i dajte mi jos neke opce preporuke ! :beer: |
Može se igrati i bez TBC-a, jedino nećeš imat klase, profesije i lokacije koje dolaze u ekspanziji. A što se tiče updateanja, računaj na negdje oko gige downloada. Ili pitaj frenda da ti sprži patcheve.
Ne tražiš ekspanziju, nego pvp realm s dosta hrvatskih klanova. Ma i tako za imalo ozbiljniju igru ćeš morat doći lvl capa, a tek onda udaraj po raidovoma, bgu, instancama ili štatijaznam. |
Citiraj:
Kao drugo - "/cheer" sa ekipom u azerotu mi je jedno 73 puta nekvalitetniji od "izlaska u dvoje" u kino, na pizzu...ma bilo šta...ili nedajbože skatepark sa ekipom...no opet je zabavno, samo manje zabavno od ovih gore nabrojanih stvari...al hej svakom svoji gušti, i nekužim čemu ovako napadanje na malo šale... i molim te.. quote me on that "wow je zlo"...nesjećam se da sam to napisao... Kao trece - shaman je daleko najlošiji izbor za zaigrat PvP o kojem gore pričamo...u PvE-u je sjajan divan sve 5...ali PvP je dizaster...jedino resto donekle funkcjonira...devovi to znaju i izgleda da ima kojekakvih buffova u sljedećem 2.4 ali ni to neće ispravit "CC madness" koji vlada kod ostalih klasa... Kao enh shaman nemogu se približit nekome bez da me fear-a, dota, stunna, sheep-a, sap, sleep, bilnd, trap i nemam pojma šta ne...shaman je jedina klasa bez CC-a... Kao četvrto - opet me quote-aj da sam rekao da mi ide na žive...naprotiv, zabavan je i volim ga zaigrat...ali mi je izlazak van i "interakcija" sa pravim ljudima daleko zabavnija... |
Neznam dal si ikad naletio na enh shamana koji zna igrat. Koja god klasa da jesi mrtav si u vrlo kratkom vremenu zato kaj je moc u totemima, a to treba znat koristit
|
Citiraj:
znaci sve se moze. super ! trazit cu frenda nek mi zaprzi sve te patcheve. a, koji su za preporucit realmovi s dosta Hrvatskih igraca ? :beer: |
Citiraj:
Enh shaman je trenutno najgori pvp spec, rame uz rame sa feral druidom. |
Citiraj:
Druid ih isto sa onim kulcem rank 1 skida preopasno lagano... Jedina korist od totema je grounding, i earth bind pa onda stoneclaw (ubije lik earthbind, ja postavim stoneclaw, on dovoljno glup ide na stoneclaw i ovaj ga stunna...ali rijetki su takvi koji negledaju u imena totema)... Enh shaman je do 69 lvl-a prejak, ubija sve što mu stane na put...u arena kad sretneš likove sa 300+ resilience...šalaj baj šamane...sa svojih 25% crit rating i njegovim resilencom svaki 10-ti udarac mi je crit a critovi šamanu trebaju (za flurry i 10% više AP-a te clearcasting...).. Sve u svemu zaigraj sa enh shamanom arenu (2v2,3v3...) i zabavi se... Meni je ohohozabavno, ali preteško i preko 1700 trenutno nevidim da ću doći... U 5v5 je još moguće, ak ostala četvorka ima dobre CC-ove a ja spemam samo purge i random dropam toteme i zabavljam suparnički tim... |
Citiraj:
Ja sam zadovoljan s svojim hunterom..no koliko sam skužio da vrsta i oprema ne znače koliko samo znanje igrača..treba samo znat igrat, ništa drugo. Odlična igra, veselim se najavljenoj ekspanziji. |
Zanima me jel netko probao igrat WoW sa 7300Go 64bit 256mb i jel moguće s njom dobit preko 30FPS-a na 1280x800 ili tražim previše:D:chears:?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:49. |