![]() |
Malo budem OT ali ima veze sa stalkerom. Zanima me otisak na majicu sa natpisom stalker recimo slično ovome
http://wedonetwork.co.uk/wedotech/wp...alker-logo.jpg primjer na crnu majicu bijeli takav otisak naprijed. Ima li u Hrvatskoj da to netko radi u stilu naručiš veličinu boju majice i otisak i oni ti to naprave i pošalju? I da je dovoljno kavlitetno a da se ne uništi nakon par pranja. Nešto sam našao na internetu ali okolo u susjedstvu ništa ovdje kod nas. |
Našao sam neki mod "rebalanced" koji mi je bolji od "priboi mod-a" i postavljen na master i max. postavke pa je vrlo zahtjevan malo malo sam "out of the death":D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
e ovak davno sam preso par puta SOC i sad bi ga opet igro ali sa nekim modom.
Ono koji mod stavit da ima bolju grafiku,realnost itd...? Koji je najbolji mod da je u kompletu sve a da ne moram instalirat 200 modova jer svaki nes drugo radi i di ga skinut? |
A čuj, Complete mod 2009 ti je najjednostavniji za instalirat. Imaš .exe fajl koji ti se sam nabilda u igru. i to ti je to. Svi ovi drugi moraš Copy/paste i ako fulaš negdje, ode sve u klinac :)
ali ti je zajebato kod tog moda, da recimo neki Stash ti je prazan ako ga nađeš, a prethodno nisi našao nečiji PDA ili ubio nekoga da saznaš... to mi je jedino bezveze. |
Ja sam svježe instalirao Patch 1.005 i samo Oblivion Lost 2.2 mod.
Sve radi - za pet! :goood: |
Dali je moguće naći negdje exoskeleton. Trenutno sam u dijelu igre kad se vratim na površinu nakon što sam ugasio brain scorcherer. Igram sa lurk modom.
|
stavio sam l.u.r.k. mod i igra izgleda kao clear sky a ne soc.
grafika je fakat hebeno poboljsana, jedino kaj mi se zrusi na nekim mjestima al to je valjda do mod-a oruzja su odlicna i ima ih stvarno puno, a kako tek zvuce realno Ovaj mod bi svima preporucio Ja sam stavio i onaj patch za mod kaj vraca minimapu i jos neke sitnice |
Citiraj:
|
evo mali :offtopic:
http://www.vecernji.hr/vijesti/od-20...-clanak-227869 al ima veze sa igrom :fiju: |
Citiraj:
|
:D RSV, mogao si i do sad. 50 dolara i vode te bez jebemti.
|
http://www.moddb.com/mods/lost-alpha
najiščekivaniji mod za SoC. trebao je biti vani još u lipnju, ali su se dečki odlučiliu na jedno višemjesečno peglanje. Pogledati video obavezno. Fakat će igri staroj 4 godine dati jedan kvalitetan i veliki facelifting :D |
Citiraj:
Impresivno, stvarno impresivno! :) |
Citiraj:
No, ja se samo nadam da neće doživjeti sudbinu Black Mesa moda, da bude u najavi 6 godina, sa hrpom SS-ova i gameplay videa. No dobro, Black Mesa je upitna dal taj mod uopće i postoji, ili je to sve jedan veliki hoax. Ovo je barem reality i nadam se da ćemo ga uskoro igrati. Po ovim video zapisima, izgleda da ćemo dobiti sasma novu igru. |
:D be happy samo da izađe i sam sam malo nestrpljiv.:fuming:
|
neradi mi link
|
Citiraj:
http://dez0wave.tk/ |
Jedno brzinsko pitanje... Koji je najjednostavniji mod da igra sto vise slici na COP? MIslim na upgrade oruzja i atmosferu, ali da prica i questovi budu sto slicniji originalu..
Call of Pripyat sam igrao samo sa Vanilla sky modom za ljepse nebo i to je to, ostalo mi nije bilo potrebno. Sad se bacam na SOC ali nezelim da mi bude "s konja na magarca" dojam.. |
Citiraj:
ja recimo sam znao usred noći reči da me prebaci u monolith :D onda nekako izvućeš živu glavu iz BAR područja, išuljaš se kraj onog sela i army skladišta gdje je Freedom i uđeš u CNNP bez ispaljenog metka :D a monolitovce možeš ubit i idalje će biti zeleni :D tu je i LURK mod, ali ni jedan drastično ne mjenja gameplay. S konja na magarca? a razlika 2 godine u datumima izlaska... malo si prezahtjevan, momak :D |
Stavio sam complete 2009 mod jos prekjucer, nije mi se dalo cekat odgovor, igralo mi se :D
Grafika je odlicna sa ovim modom iako ju ni ne promatram previse, vise se brinem oko nemani i neprijatelja dok imam samo koznu banditsku jaknu.. Sto se tice gameplaya jedino sto me uzasno zivcira je to da nemogu pogodit covjeka sa 50 metara, metci lete svugdje samo ne tamo di sam nanisanio, lutrija je zaletit se na 3 army-evca iz blizine, a iz daljine ih nemos pogodit (+ imaju hiljade granata gamad). Isto tako, igra mi uzasno zastajkuje, basic settingsi su 1680x, object lightning, maximum. Advanced setingsi na otprilike pola i sa quadom na 3.6, 2gb rama i 3870x2 mi se dogadjaju ogromni frame dropovi (skroz stane igra) i nekad je uzasno za izdrzat... |
Igram trenutačno Fallout...a još prije sam započeo STALKER:SoC pa me zanima gdje nabavljate te modove i koji bi preporučili da je najjednostavniji za instalirati?Htio bi nastaviti igrati sad kad čitam vaše postove:D
|
pa daj samo malo protrči kroz temu i skužit ćeš ako ne sve, onda većinu. evo, malo skrolaj prema gore, direktor od preduzeće je objasnio da je Complete 2009. jako jednostavan - samo exe. file aktiviraš i to je sve.
|
Citiraj:
i pročitaš reviewove malo, vidiš SS-ove i odlučiš se za njih nekoliko i javim nam oko uskrsa kakvi su :D toliko ih ima da ti treba godina dana kad bi ih sve detaljno pregledao i preigrao ;) |
Citiraj:
Fala stari,skinuo Complete 2009 mod i krenuo,pa jebote to je sasvim nova IGRA,brutalno nešto,brutalno!Zarazio sam se:D:chears: |
Citiraj:
|
OK,thx al došao sam do Molea i spasio ga njega i ekipu,na početku sam igre,al nikako se nemogu zaštitit radijacije,ubija me:( Nemogu dovoljno votki naći kolko me stalno polako ubija.
|
Citiraj:
|
Sacma? U kojem je dijelu igre? Ja sam u stashu kod rookie sela nasao onu dugacku sacmu sa 2 patrone. Sa slug ammo-em rjesava vojnike iz 2 metka a i da se iz dosta velike daljine pogodit.
|
eto 24satne prilike za legalizaciju dva komada odjednom za sitne pare:
http://store.steampowered.com/sub/5011/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:39. |