![]() |
Koji majstori ugrađuju kuhinjske nape? Trebalo bi zamijeniti staru, a uopće ne znam što da guglam da dođem do nekoga tko to radi - uglavno me vodi na neke stranice za majstore općenito gdje napišeš što trebaš pa ti se netko kao javi.
|
Citiraj:
|
Ukrasnog kamena se nakupi dobra težina tak da je impregnacija must have a također ak žbuka nije u najboljem stanju nemojte se čuditi ako pola zida završi na podu nakon nekog vremena...
|
Čisti novi armirani beton. :D Betonirao sam ovo ljeto. :)
|
Premaži impregnacijom kako su ti savjetovali i nemaš straha... Ne može škoditi 😉
|
Budem, to je čast posla.
|
Još jedna bitna stvar - piva...
Bez pive nema posla. |
Citiraj:
|
Moze prijedlog za suko mjerac potrosnje struje? Cim jeftiniji, a da ima prikaz potrosenih watta…
|
U feroterma sve to imas za kupit. Stakla, vodilice, drzace za zid itd...Pa baci oko i probaj nesto slozit
|
Citiraj:
|
Ne vjerujem da će odvlaživač išta napraviti pošto to nije klasična vlaga.
Postoji jupol "plastični" (ne znam sad komercijalni naziv) koji "začepi" zid / plafon pa ta čudesa nebi trebala izlaziti (nebi se trebala osjetiti), sa druge strane kažu da zid treba "disati" i da nije baš pametno koristiti ovaj "plastični" unutra ... Vidim da imaju nekih novih JUPOL Clima control, JUPOL Antimicrob, JUPOL Amikol, JUPOL Strong protect, svaki sa nekim posebnim karakteristikama pa možda bi neki od tih više odgovarao. |
Citiraj:
Ima brdo postavki koje ni ne koristim. |
Citiraj:
Biti će vrlo "lelujavo" i neka se netko malo jače nasloni ode sve kvragu. Mislim da ti je pametnije (a možda i povoljnije) kupiti novu kadu sa kabinom. |
Citiraj:
Ali da, odem za koji dan u feroterm pa cu i njih pitati može li se nesto tako izvesti |
Staklo ti ima uporište na 3 strane: onu na zidu cijelom dužinom koje drži lajsna, na podu naravno i po 90 na to s "rukom" koja pridržava na zid koji je okomit na taj s lajsnom.
U tvom slučaju radije uzmi kabinu, walk in tuš stakla su za tuševe u niši ili da pokriju recimo 2/3 širine kupaone na samom kraju prostorije. Za kvadratne kade rješenje je kabina pogotovo u tvom slučaju gdje ti je kada naslonjena samo na jedan zid. |
Vidjeti ću što bude u ponudi da mogu kupiti. ako postoji trostrana kabina za ugradnju na kadu 90x90.... to bi bilo genijalno.
Vidtjeti ću na licu mjesta |
Citiraj:
Citiraj:
Ja ih imam po tavanu, ali ne mogu ući u stambeni dio, no jednog dana ću možda taj tavan/potkrovlje prenamijeniti u stambeni prostor i ne mogu prihvatit da koji miš pregrize kanuf i uđe u sobe :D |
di u ZG ima najveći izbor klima, zanima me daikin, micubiši, tošiba, di ima za vidjet izložbeno unutarnje jedinice? ak uopće ima negdje
|
Citiraj:
meni treba majstor za klime neki pouzdani :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
https://www.bitpromet.hr/aluminijski...m-25m/prid/340 |
Je, ima ekipe kaj stavi onu fasadnu kutnu pvc mrežicu mjesto alu profila...
|
Cek je ovo i siporeks/ytong poskupio nenormalno ili se ja krivo sjećam cijena, 25x20x62.5 je 50kn, moga bi se okladit sa je bio ispod 30 prije par godina?
|
Našao račun iz Peveca .
2020 sam platio 48 kn Ytong a onu našu kopiju porobetona 32 kn Nije poskupio po tome https://www.ikoma.hr/hr/gradjevinski...-ts-b-24-9911/ |
12.5cm Ytong je bio oko 18kn u Pevexu i Bauhausu, sad je oko 25kn.
|
E te manje ne znam. Ja sam uzimao 25icu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne znam, mi smo sami radili stirpor na vikendici jer je bilo nisko i stavili smo taj profil, a kad su nam doma majstori radili fasadu su isto stavili takav profil na dno, meni se to čini vrlo uobičajeno
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:04. |