![]() |
Citiraj:
Mislim, lutrija ga je pronaci i treba puno strpljenja, ali - moze se. Ja sam skoro osam mjeseci pratio dropove dnevno i visio na Mediamarkt, Saturn, Otto, Baur, Gamestop, etc. Gdje su iskopali ove brutalne ciiene u HR?! Toliko ovdje PS5 kosta kod preprodavaca koji su uspjeli ugrabiti vise komada dok nisu poceli uvodit pravilo jednog primjerka po kucanstvu. |
Citiraj:
Mall prodaje po normalnoj cijeni, čak i jeftinije jer su na bug forumu pisali da je cijena 3700 kn u poslovnici za disk verziju |
Citiraj:
Nisam znao. To je super cijena. |
A tak je bilo u onoj turi povodom otvorenja poslovnice, prije dva tjedna ili kad već. Možda su sad i oni digli cijene 😀
|
Nisu.
Na face su potvrdili, 3773kn disk verzija. Ali ih nema više. |
Sve bi to bilo odlično da ograniče na jednu konzolu po osobi i gotovo, a ne da ulete kojekakvi preprodavači i odma 5 komada uzmu da prodaju na njuškalu za više, a onaj koji bi se počastio za Božić i guštao ostane suvog k***a.
|
To bi bilo najpoštenije. Ovak maloprije vidim na fejsu da je frend u kratkom roku prodao 3 komada po 4500 kn. Pretpostavljam da je uzeo u mallu, nema di drugdje
|
I eto, 300EUR zarade, ni orao ni kopao. :)
|
Da je strpljiv mogao je i za 5000 utopiti sva 3 komada s obzirom da se prodaju ko vruće kifle :D
Situacija do sada ne viđena, igram se na konzoli već 6 mjeseci i da ga hoću prodat sada ode odmah,a umjesto da izgubim par stoja budem još dobar. Naravno nije mi ni u primisli prodavati ga ali za ne povjerovati da je moguće ovako što, ali eto, nažalost ipak je. |
Čisto da se zna, napisali su u komentarima na fejsu da je cijena konzole 3773 kn.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
bio sam ja u 11:55 danas, nije ih vise bilo, 3773 KN
|
Stiže 15-ak komada oko 17h ali izgleda da su sve rezervirane.
|
Ekipa ima li neki dobar šareni RPG za single player? Jesam pitao google, od onoga što sam vidio da je po listama u tom žantu Diablo 3 mi se čini najprivlačniji, ali volio bih više nešto ala WoW. Ima li tako nešto iz 3-eg lica ali da nije samo luda makljaža ala God of war nego da ima spellova a ne samo super brzih kombinacija tipki.
Thx :) |
Final fantasy X remaster i final fantasy viii remaster ili final fantasy vii remake ali je vise action rpg nego rpg...slijedece planiram kingdom hearts, šarenije od toga ne ide
|
Citiraj:
|
pozz ekipa,
razmatram uzeti PS5 radi cijena grafičkih koje apsolutno nisu normalne... ovako koliko vidim najbolje je čekati da ima mall.hr? Može se negdje fizički otići i rezervirati/kupiti po nekoj normal cijeni? Vidim da na nabava.net ima digital za 4800 kn a dsik verzija za 6k |
Citiraj:
Čekati dojave i loviti dostupnost. Ovo na Mall.hr je bilo jednom, pitanje hoće li ih još biti. |
I ja sam isto u lovu na ps5, trenutno mi se čini najboljom opcijom da ću ga preko Amazona uspjet kupiti, prime kupci imaju prednost pa sam onih mjesec dadna besplatnih iskoristio i sad čekam..koliko čitam par dana poslije nove godine bi trebao biti nekakav restock pa, nada umire zadnja.
|
znači tipično hrvatski, moram vući veze da kupim "običnu stvar" :D
ok, hvala na tipu, ako bude ostalo kaj toga ako ja nabavim, javim trebat ću i extra kontroler koliko gledam i dobar je onaj dock za punjenje za 2 kontrolera? Ili ima neka druga preporuka? Sorry na noob pitanjima - ali je li mi kasnije pametnije/povoljnije kupovat igre koje su ono CD/DVD format ili digitalija samo? |
Ovisno što misliš s tim igrama.
Osobno, samo disk verzija, igram, prodam, kupim dalje. Prodam za istu lovu kakvu sam kupio, eventualno popušim 50kn. Digitalija, postoji fora s accountovima, ali, eto, ja to ne radim. Ako ne misliš tržiti, nemoj se zajebavati uopće s disk vezijama igara. |
fala, kužim :)
ja sam tu isto old school - prodaš/kupiš i vrtiš za ~ istu paru a acc ako se nekaj odjebe eto problema i kasnije transfer pretpostavljam problematičan... |
Citiraj:
Samo da te upozorim, s obzirom da nema puno ljudi PS5, tržište je slabo/nikakvo. Lako se kupi, teško se proda. |
Citiraj:
Samo što je u vezi PS5 u svakoj državi ista stvar. |
Moj day 1 PS5 me stvarno sve više i više impresionira. Išao ga jučer prvi put očistiti od prašine kad ono čisto, nigdje ništa se nije skupilo. Tiha je od prvog dana, prede kao maca. Najbolja konzola ikad
|
Citiraj:
Citiraj:
valjda bude uletilo :D |
Citiraj:
I ja sam svoj nedavno otvorio nakon cca 11 mjeseci korištenja, ne intenzivnog, i stvarno čist ko da ga nisam ni koristio |
Citiraj:
|
Meni se ne da, pa vam vjerujem na riječ :)
|
Sony kupio Bungie za 3.6 milijardi dolara
https://twitter.com/hermenhulst/stat...11325062897667 Sony Interactive Entertainment to Acquire Leading Independent Videogame Developer, Bungie Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:14. |