![]() |
Citiraj:
|
Ne vidim BL2 dlc?
Ali nekakav Diabotical je besplatan, kao neki shooter sa malim robotima. Jel probao tko? I nekakav Spellbreak. PvP sa spellovima |
Citiraj:
Tam ce bit |
Citiraj:
|
Citiraj:
Diabotical je vrlo vjerojatno zadnja velika nada za arena shootere po uzoru Quake. Igrao sam closed betu i bilo je dobro. Naravno, bilo je poteskoca tada. Jucer sam odigrao jedan game i cinilo se super. Brzo se pali (za razliku od QC), naslo game odmah, a sam osjecaj igranja je super ako volis takve igre. Svakako preporuka da se barem isproba. |
Citiraj:
|
Kad vidim one prekrižene cijene pored svih igara šta sam dobio besplatno... Hrpa love :O Ali najžalosnije je da ne stignem igrati skoro ništa:(
|
Jel netko od vas ima problema sa skidanjem od njih jer mi je trebao skinuti 2 igrice cca 120 GB a skinio je samo 7GB u 14h a brzina neta mi je 13MB/s.
|
petak je, moguće da je ekipa sjela na ovu novu pucačinu..
|
ja skidam THPS 1+2 od jutra, došao je na 41%, znači skida 0kb/s :D
|
Znači nisam jedini.
|
Meni od prošlog četvrtka je brzina nikakva, evo cijelu noć mi skidalo diabolical. A ima 5 Gb, inače skinem za par minuta.
|
Uskoro free: Railway Empire. Epic daje džaba, a Steam samo 50% popusta. :D
Ali... je li vrijedno igranja? Pitam kao veliki fan Railroad Tycoon 2. |
Kako je ono sa epic launcherom, ako stopiram DL i instalaciju na pola, hoće nastaviti kasnije opet? Skidam GTA V :fiju:
|
ja sam došao do 80% tony hawka, i desio se 24h rekonekt, sve iz početka sam morao
dal na ''pause'' reagira, neću testirat, neznam zašto ne fixaju barem te elementarne stvari |
Hmm pa meni to radi normalno (imam 10 mbita koji pucaju cca 20 puta dnevno) Možda nekad restaritra pa iz početka krene al ovako i onako mi se igre skidaju danima pa ne primjetim
|
Citiraj:
AKo nisu izmjenili to, što se ne nadam baš. Obično pauziranje i nastavak downloada radi kao i svim drugima, ali pod uvjetom da launcher ostaje otvoren dok se ne nastavi download. |
Daj jbt skida mi se od sinoć od 10 valjda, sad je na 31% pa skidati ću ovo do sutra popodne i cijelo vrijeme ne smijem ugasiti komp? Kako su im serveri tako spori? Ne mogu vjerovati
|
Pojma nemam šta im je u zadnjih min. tjedan dana sa serverima. Uredno sam skidao punim brzinama kolike i imam.
Dok zadnjih dana stoji maltene non stop 0mpbs - gdje tu i tamo skokne na nešto, pa se patch od 100mb skine za 2 sata ... |
Jesu li zato raskomadali igre?
Pisalo mi download 16 gb, kad se to skinulo (teškom mukom), dolazi poruka da treba skinuti još 8GB. :D Stvarno im je usluga govno, srećom samo uzimam džaba igre. :D |
|
Citiraj:
Nasao sam na jubitou ovo i pomoglo mi je, izmijeni se cfg fajl i to je to. https://www.youtube.com/watch?v=HkT3...hannel=FusedGT |
Citiraj:
|
Evo meni tokom večeri skinuo gta V :D :goood:
|
Citiraj:
|
https://www.rocketleague.com/news/ro...-september-23/
Citiraj:
|
Top! Rocket League je zakon.
|
|
Watch dogs 2 kakav god da je, isto free...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:08. |