![]() |
Reklame u 4k :D :D :D
|
Dotaknul si se reklama... kad se sjetim 2011 kad je F1 bila na Mreži nakon kaj je HRT otprdio licencu, onda je bila jedna utrka, ne znam više koja, mislim da Hungaroring ali nisam 100%.
Ugl, bio je Safety Car i Jergović je laprdao gluposti (kao i inače), a kad je utrka počela, lik je ubacio reklame. Nakon 10tak krugova opet SC i opet on laprda. Krene utrka, on opet najavi reklame. Netko mu je jebo sve po spisku na forumu ili negdje i onda je u idućoj utrci javno rekao kako su sponzori izričito tražili da im reklame ne budu tijekom SCa i da su to platili više. Jebiga,.prošlo je 7 godina pa se ne mogu sjetiti utrke ali se sjećam te pizdarije. Možda i RTL ima sličnu shemu. Zadnjih nekoliko sezona gledam na RTLu i rijetko imaju reklamni blok tijekom SCa :) Sent from Mobara |
ono sto meni ide na zivce, je sto oni kad krenu s reklamama, ajde da puste jednu od 30 sekundi, nego zaredaju 5-6 komada, i propustis 3-4 minute trke.
|
U mclarenu gori pod nogama izgleda :D
Ko je sljedeći? Onaj bulijer pijanac http://www.bbc.co.uk/sport/formula1/43904342 |
Jbt, kad se sjetim Jergovićevih laprdanja, imam veze tu i tamo, promatranje krava dal će leći ili ne kad bu kiša na Spa itd... Ali jbg, na to smo bili (barem ja) osuđeni jer nije bilo druge alternative. Sad gledam F1 preko 1080 streama koji nađem na reddit-u, ja ful zadovoljan...
|
Dovoljna ti je Kanada 2011. 😀
Ja gledao pola jer sam morao na put. Snimku kasnije nabavio. Covjek bibliju prepricao 😁 Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Bravo Max. Bravo. Držiš 100% učinak.
Novi vikend novi Unfall. Bravo. Opet je dobio dodatnih 300 konja u zavoju. :) |
Citiraj:
Največi ljigež u svijetu F1 i to nadaleko. |
lik kad prica vidis da nema pojma i da samo razmislja kad ce mrdnut sljedeci konjak. Mislim da je on uredno najgori na gridu na tom polozaju.
|
Sav mastan.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
1 privitaka
|
Citiraj:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Neki troše vrijeme u garaži s mehanicarima, a neki pod haubom kod frizera :D
|
Jel ovo neka zajebancija? :wtf2:
|
Nažalost, nije. To je svj. Prvak.
|
Ovaj Hartley je majstor samo takav, rijetko se tak nest vidja :D
Williams ugodno iznenadjenje, sauber isto ok djeluje |
Mora Kimi zajebat svaki put kad ima pole u šaci.
Sutra bi moglo bit dosta zanimljivo , Kimi na mekšim gumama će morat ranije u boks od ostalih tako da bi se mogla ponovit Kina |
Kimi je griješio cijele Quale. Zadnji pokušaj je bio brutalan do one greške. Bio bi 0.3-0.4 brži od Vettela.
|
Vidim mclaren rastura
Bokte 3 sekunde ispod pacea prvih... Nisu ni u top10 po top speedu... Jebena ta šasija :lol: Ove godine ju ne spominju haha |
Citiraj:
http://hasmclarenwonyet.com/ |
Jebote led. Moj sin ima 4 i pol godine i nije vidio McLarenovu pobjedu, a kamoli naslov. Ovim tempom, mogli bi prvu pobjedu vidit oko prve pričesti a naslov za maturu...
Sent from Mobara |
Bolje da ne vidi uopće, što ga učiti na sroteks firmu / proizvod ?
Isto kao i onaj samozapaljivi AjmeMajkoD ardver :D Da sad ne tražim, kad je sutra utrka ? |
14:10
Sent from Mobara |
Volio bih da Stroll ponovi rezultat od lani, ili barem završi u top 10.
Alonso ima magnusena iza sebe, moglo bi bit sranja. A možda ona dva kmecavca napred naprave nereda pa opet neki sljuker završi u top 3. Možda se posreći mclarenu :D |
Ja bi da Ham i Vettel ponove svoje od lani :D
Sent from Mobara |
Bit će odlična utrka. Nemoguće je predvidjeti tko će pobijediti. Prvih 6 su svi tu negdje. PP ništa ne znači. Moguće je da Kimi ima najbolje karte zbog ultrasoft guma. Bit će dosta posla za SC. Williams solidan danas.
|
Williamsa izvukla snaga Mercedes motora na pravcu i low downforce
|
Ajmo Max!! Odmah na startu izbaci jednog a možda i dvojicu. :lol2:
|
Naravno opet Kimi bez sreće. Ocon skrene direktno u njega..
|
Za sada je sretan! Bit će nesretan ako mu zalijepe kaznu zbog ovoga. 100% je kriv za ovo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:47. |