![]() |
trebao bi biti, jedino ga jos nema na bittrexu, doci ce do kraja mjeseca i onda ocekujem da ce do 2$ ici
|
Kupljen na 21k
|
nisi bas odmah morao, vidis da je na ath, morat ce malo pasti, al dobro, za long run ce biti dobar
|
kakve su vam prognoze za neo? držat ga i dalje ili odrezat i prihvatit gubitke?
|
Ne panicari. Na 32 dolara je, ici ce on preko 40 ponovo.
|
Citiraj:
Jucer sam nesto sitno zaradio na njemu i onda ga ponovno kupio..i sad, kao što svi vidimo je poprilicno potonuo a btc raste kao da sutra ne postoji. A cilj mi je vratit se na kraju u btc. U svakom slucaju, holdat cu pa cemo vidjet di nas sve skupa ovo odvede. |
jebemti NEO. kupio 20 komada za 99. dajte pumpajte to
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Porast će on i prije, baš dok ovo pišem gledam kak je na 95 već...
Kad se ovako btc digne, druge valute uglavnom roknu jer svi iz panike prodaju + žele uloviti porast na btc Tad je vrijeme za kupnju Nakrcao sam se ujutro, kupio NEO po 84 Neću još prodavati...kad namjeravam prodat, napisat ću tu pa pratite ako želite |
Jel tko imao STORJ prije ove velike stepenice?
|
Koja burza vam je najbolja/prakticnija za trajdanje?
|
Ona na kojoj je tečaj povoljniji :D
Najviše Bittrex koristim. Edit- valjalo bi OMG kupit....još si razmišljam malo |
Napokon prodan neo :D 24h mi je trebalo :D
Limit Sell 38.00000000 2006.31827125 Limit Buy 37.50000000 -1989.84375436 Kupljen sada po 38.09$, sell ide na 38.60$. |
Citiraj:
NEO opet gore, sve ostalo u portfelju mi se crveni. Jucer tradeom opet digo nesto PAY-a. Sve mi se cini da cu van iz pola Stratusa, kaskaju. |
Citiraj:
Ic ce on jos gore sutra/preksutra. Moja procjena do 45$. Onako odokativno. |
Prodan NEO po 948
Kupljen OMG po 146 Mislim da će OMG danas do 167 odletit...tako nešto...sad je već na 149 |
Citiraj:
Slažem malo majnere i trgujem, diš bolje :D |
Kupljen BTC od frippera po 1200usd,holdan, puta 4 jos malo :) to mi je najvece dostignuce, sve drugo na burzama spusim 10ak posto...
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Mislim da bi bio red da ti vratim pare a ti meni BTC :D
Neo on hold, čekamo još malo :) |
Citiraj:
Ontopic, NEO prek 41$ |
Znam da ide on i više danas, ali neću riskirati...sada sam skoro na 100$ zarade i biti će uskoro sell..
Lol u sekundi ode ispod 40 :D |
Citiraj:
|
Izašo van sa 30$ zarade, nemrem ja to pratiti :D
|
Ja trenutno samo NEO držim i IOT, pregrmio one dropove i sad čekam...
|
Citiraj:
NAravno,kad sam prodao skočio je preko 40 $ Što se ovo dešava sa BTC-om? Dođe mi da sprašim 2000 $ odmah u njega? |
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Dečki bježite iz nea. kupujem ga. :D očekujem da će ga sutra kina dignut iznad 50.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:35. |