![]() |
|
Citiraj:
|
Bio 24Mb update, revertali su anti cheat update. Valjda će sada biti bolje...
|
Fps se vratio na staro i nema više sttuteringa :D
|
Potvrđujem i ja što je kolega napisao.
Nema problema više. EDIT: Pitanje. Nekakav prijedlog kako i s čim snimati gameplay? Mislio sam ovaj default nvidia-in tool koristiti, je li to ok? |
Citiraj:
|
Jel bi ja mogao imati solidan FPS sa svojom konfiguracijom ili da se uopce ne mucim instalirati?
|
Citiraj:
Za youtube bi želio da se snima, da mogu kasnije obrađivati itd. Ovo od PUBG-a ne valja + ne možeš downloadati. Citiraj:
|
snimati mozes u puno toga, shadowplay nvidijin, plays.tv... ima raznih opcija
recimo tsm_viss koristi plays.tv |
|
Znam da ima. Zato i pitam. Najjednostavnije je? :D
|
Pa mislim da je sve to više manje jednostavno. Staviš rez. i fps koji želiš, folder gdje da snima i hot key za start/stop recording. Ovaj OBS je jako jednostavan osim ako želiš više mogućnosti u smislu kombiniranja više kamera itd... tada sve to treba poriktati kako spada... za obično snimanje in game ekrana je stvarno piece of cake.
|
Ok, probam pa javim? Koliko u prosjeku jedan PUBG meč je velik? 30 min gameplay bi mogao imati 10GB?
|
Hm, meni u dirt rally-u je prosjek vožnji od cca 3:50 to 7-8 min po stage-u i nikada mi nije bilo preko gige. Mislim nekih maks 800-900 mb. Koristim 30-35mbit bitrate i 1680x1050 rezoluciju.
|
Ok, hvala na info. Zanima me koliko će mi trebati da uploadam 10GB na Youtube. Moram se poigrati danas s tim.
Hvala svakako ;) |
no frks, bubni link kada uploadas.
|
Još jedno pitanje. Da li recording uzrokuje kakav pefrormance ili FPS drop?
|
Ja nisam osjetio ništa. Ne znam kako će u PUBG-u biti ali u DR-u imam sve maksano od grafičkih postavki. Mislim da se ne moraš brinuti.
|
Ako ne želiš uvijek da snimaš cijeli game možeš si postaviti da svaki kill ili death ti se automatski sprema. Trenutno ta opcija radi samo sa shadowplay. U pubg opcijama Uključi "highlights auto capture", nisam siguran što trebaš u shadowplay namještati posto nemam nvidiu.
|
Cijele mečeve ću snimati. Natukao sam pun k... dinnera, pa možda naučim ja nešto gledajući greške, a možda će nekoga zanimati. Ako budem imao volje, možda ubacim i hrvatske komentare, toga fali kod nas.
|
Večeras novi patch
Sve što je bilo na test serveru. Btw bacite oko na komentare ispod. Svih 600 stranica je takvo. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovo je Patch patch-a od patcha....
Vec mi se par puta desilo da se nes smrdalo sa postavkama i da mi je po defaultu bio AS server odabran.... skuzio totalno slucajno to pa si bacite oko na postavke servera. |
Ma to je normalan bug kod njih, nemam pojma kako ne mogu takve stvari fixati, banalne.
|
kolki je ovaj danas patch #7, kolko je velik?
|
Piše ekipa ovako:
Citiraj:
Citiraj:
|
ma aj kad netko upali steam nek ajavi kolko mu skida
|
Zašto te toliko muči ta veličina?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:57. |