![]() |
Citiraj:
|
Krivo sam se malo izrazio. Mislio sam na site koji si linkao za Austriju. Kliknuo sam na Hock.
|
Obožavam Lotusov smisao za humor :D
Klik "Any driver replying with "for sure" to a press conference question will be slapped. Every time" :lol2: |
|
Citiraj:
ode ovaj sport u totalnu propast..ovo više nema veze sa formulom kakvu ja želim |
Užas u što se pretvara formula 1. Najgore mi je kad recimo komentatori i još gro ekipe priča kako je F1 vrhunac ("pinnacle") motorsporta :roller: Po čemu to? Jedino po količini novca bačenog u razvoj bolida koji je sporiji od bolida napravljenog prije 10 godina, koji vrijedi realno 1/3 bolida koji će se proizvoditi sljedećih godina, natrpani kersom, drs-om, turbinama, intercoolerima, ultra skupim baterijama itd. U svrhu čega?
Kakvo bacanje novca IMHO :nono: Ko zna gdje bismo bili bez ovih bolesnika u FIA-i. Anyway, za ovaj video kažu da se radi o novom Ferrarijevom V6 motoru za 2014, samo upakiran u LaFerrari auto da ga prikriju malo :) Meni zvuči neloše na višim okretajima, volim dublji zvuk motora. |
|
nazalost istina.
nadam se da ce ovaj zutokljunac iznenaditi, inace nista neocekujem od njih ni u 2014, steta |
Evo članka od strane srpskog službenog fotografa Formule 1.
Po meni jako zanimljivo štivo, pogotovo detalji oko Hamiltona, kakav lik... |
Schumacher je teško stradao na skijanju, navodno je stanje kritično.
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...-accident.html |
Uzasno! Schumacher mi je najdrazi vozac i obozavam ga. Nadam se da ce sve biti u redu. Molim za njega.
|
Molim se i ja, cijeli dan pratim stanje, bilo je kao sve ok, da bi me sad navečer ovo dočekalo.
NOVO 22:35 Sveučilišna bolnica u Grenobleu službeno je agenciji AFP potvrdila da je stanje Michaela Schumachera kritično. Istovremeno se oglasio i njegov menadžment, koji je izvijestio da je automobilistička legenda u komi te da mu je potreban 'hitan neurokirurški tretman'. Drži se MSC!!!!! |
Mrzio sam ga više od ičega al se nadam da bu se izvukao....
|
jedini zbog kojeg sam se živcirao.... za ove danas sam manje više ladan ko led.... :(
|
Pola zivota riskira glavu u F1, i onda ovako nastrada na skijanju.
Strasno. Legendo, drzi se. |
Nemrem vjerovat da je stradal na skijanju.
Nadam se da će se izvući. |
drz se schumi!!
|
uf nadam se da ce se izvuci
|
Nadam se da ce se oporaviti! Kako je zivot sjeban, kad pola zivota vozis F1 gdje riskiras zivot da bi onda na skijanju mogao otici... Bas steta.. Nadam se da ce prezivjeti!
|
Slijedi mu najteza trka u zivotu...
drz se schumi. Netko mora Drugu brki vaditi mast jos... |
Meni je Schumi broj 1 oduvijek. Nocas sam slabo spavao i sad idem na put. Udjem na face i vidim da mi je frendica poslala poruku da je morao na operaciju jer je bio u komi... :(
Kralju, drz` se! |
Moji ošli na put i kaže mi vozač kako je slušao njemački radio i da su rekli kako je Schumi pao u komu te ima jak krvarenje u mozgu.. :(
|
Ima, da. Tako pise rtl.de
Imaju najsvjezije informacije. Sad sam procitao da ce ga staviti u komu na 48 sati zbog toga. Ako translate dobro prevodi na eng. jer ne znam njemacki.. |
Drug nisam mislio nista lose, bas suprotno. Zalosno je da si ti iz toga izvuka nesto negativno.
Prica se da je bila druga operacija preko noci, ali to su price novinara. Ceka se presica u 11 h |
Imate najbolje informacije ovdje - http://www.bild.de/sport/motorsport/...1066.bild.html
šteta za Schumija, nadam se da će se izvuć :( |
Nisam mislio da ga mrzis nego se nadam da cemo te jos moci provocirati s njim u sadanjem vremenu, bez prosloga i da ces i dalje moci onako iskreno o njemu...
Evo link na eng http://www.mirror.co.uk/sport/formul...-still-2969745 |
Citiraj:
rekli su još samo da bi bez kacige bio već mrtav i da nema nikakvih drugih operacija u planu |
Yup, stanje ozbiljno i to vrlo.
Citiraj:
|
Samo se pomoliti mozemo i cekati dobre vijesti.
Drz se schumi |
Koliko san uspio uvatit, inducirana koma, smanjili su malo pritisak u glavi, sad samo cekaju. Iako se to moze prominit u sekund, nazalost znan iz iskustva :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:54. |