![]() |
A gle, ne možeš očekivati da će 325 koji je neki all-around brod biti efikasan u dogfightu sa SH kojem je purpose-of-being da satare sve što je njegove veličine ili manje. :)
To je kao da očekuješ da će Audi Allroad biti u blatu usporediv sa Hummerom. :D |
Sve štima ali u 1 na 1 bi trebao imati bar malo veće šanse. brzina i okretnost mog 325a ni približno nemože poništit brutalni firepower SH-a. jedino ako ga (rijetko) uspijem zalockat sa sve četiri rakete pa mu to opalim. :D
|
Jesi isključio COMSTAB? Sa uključenim COMSTAB-om su brodovi tromi do neupravljivosti.
|
Vidiš, skroz sam zaboravio na to, probat ću večeras. Ali bez obzira na sve totalno se guštam. Evo danas sam upao u meč gdje nije bilo uopće horneta i fino sam ih namlatio. Napokon nakon xy godina imamo space sim. Moram malo škicnut i ovaj novi elite...
|
Makli su običnog Horneta sa mojeg računa, tako da sad više nemam odakle skinuti laser repeatere za SH... sada sam opako zaintrigiran uzeti dva Panthera u Voyager Directu za krila umjesto šugavih Behringa (a ni Omnisky Mk6 sa 315 mi nekako ne leže)... :D
|
Yup, do sada sam cijelo vrijeme igrao bez comstab-a. probao sam ga jučer uključit i nije mi jasno zašto uopće on postoji :D
uffff. vuče me da meltam 325a i odem na super horneta... |
Pustili su cijelu 300 seriju u AC za isprobati. Ovaj 350r je stvarno zvrk.
|
Jel ce netko bit online na AC izmedju 20:00 i 21:00? Mozemo jedan privatni match ili co-op Vanduul Swarm nabacit! :D
|
Ima netko trenutno raspoložen za AC?
|
jel se itko sreo jucer navecer? Cini mi se da ne :D
|
Dodao sam te ja jučer u contactse ali kad sam išao igrat već si bio offline
|
lol zainteresirao se za igru išao vidjet kolko košta.. Znači kolko sam skužio kupim ship za 50$ i tako krenem ? Kakvi su ovo paketi hahah $18,750.00 USD Tax Included:
VAT 25% pa ko bi to kupio |
Ukratko: trenutno imaš na raspolaganju samo combat simulator (Arena commander) koji je stvarno zabavan. A ovi paketi od 18000$ postoje zato jer postoje i ljudi koji si mogu to priuštiti. :D Možeš si kupit i auroru za 50$ i tako krenut pa kasnije kad igra izađe napredovati itd...
BTW, ima li sada koga da zajedno malo AC bacimo? |
A nzma samo prvi uput u životu tako nešto vidim :)) Na prošloj stanici je neko pisao da se može uzet za 20-30 $ ali onda je bez shipa ili ? Joj gledam već sat vrmenea na jutubu gameplaye prehebena igra!! Samo boji mse da bi mi štucalo na mojem e6600, 4gb ddr3,6570 2gb pa ako se odlučujem za kupnju mjenjam s burazom komp XD
|
Citiraj:
A paketi... ako ne želiš alpha/beta pristup igri, onda ti je $30+PDV (link). Ako želiš pristup alphi /beta i Arena Commander modulu, onda je $45+PDV (link1 i link2). Do početka veljače je bilo jeftinije jer do tog datuma nisu morali plaćat PDV, ali od 1.2. moraju zbog zakona EU tj. nije do njih. |
Sve mi se cini da cu ponovo skinut AC, moram to probat sad kad su malo sredili stvari :) Kad se ocekuje prvi planet module?
PS- https://robertsspaceindustries.com/c...Careers-Mining |
Nema definiran rok još uvijek ali mislim da je CR rekao da će bit za par mjeseci. Sad sam se već ispraksirao sa svojim 325A i mogu reći da sada protiv super horneta imam nekakvih 50-50 šanse da ga skinem, ali uz puno manevriranja i muke. U biti nije muka nego fina zabava. Šta ekipa ovdje ima od brodova?
|
Citiraj:
No 315p mi je nekako najdrazi, ujedno je i dio originalnog paketa koji sam platio (ustvari sam uzeo 300i LTI, ali sam ga meltao i zamijenio za 315p LTI kad je 300 serija imala prvo predstavljanje). Jedva cekam da stigne redizajn serije 300 i da konacno dobijem neki krevet u 315p :D |
Ja prvo krenuo sa 300 i kasnije melt u 325a kad je izašao onaj "arbiter". Isto imam LTI. Pa koliko si ti zbubao love unutra?
|
Citiraj:
Ali to sam vec odavno potrosio, sad samo vrtim to sto imam kad mi je dosadno, preskupo je (pogotovo s PDV-om). A covjek ima i drugih troskova u zivotu :) 315p cu sigurno zadrzat, iz sentimentalnih razloga (to mi je prakticki origigi paket koji sam uzeo i ima LTI). Ostalo ne znam sto cu, smislit cu dok izadje igra sto cu s ostalim :D |
Ja sam nabacao brodova na svoj acc... :p
- Pirate package - Cutlass black LTI - Freelancer package - Freelancer LTI - Herold LTI te od upgradea koje nisam iskoristio - Cutlass Blue upgrade - Freelancer MIS upgrade - Hornet F7C-M upgrade Budem odlučio kaj ću na kraju imati... :p ne... nisam bedast da sam toliko para ulupao nego sam radio design logo-a za neke guildove pa se nabralo na osnovni paket... :p |
Cutlass "free to try out " vikend je počeo. Probao ga, stvarno je težak i trom brod, ali kad raspali sa gunovima...
|
Sprema se patch 1.1. Dodali su multiplayer free flight i slijetanje! :D I Gladius je flight ready, dodan je Simpod i puno ostalih stvari je dorađeno...
PTU 1.1 Patch notes (in progress) |
Sažetak sa PAX East 2015, igra lijepo napreduje. Razočaran sam ponašanjem brodova, ali ovo me oduševilo, nadam se da će popraviti i flight model:
|
Kaj ti ne paše na brodovima? Meni je na početku bilo jako čudno a sada obožavam taj njihov flight model (imam 325a)
|
Ne paše mi šta se ponašaju ko kutija šibica u svemiru, pre responzivni su, kao da nemaju težinu i inerciju + nisu optimizirani za korisnike Hotas-a. Šta reći kad je najjači kontroler trenutno miš+tastatura ?
|
Citiraj:
|
Neo, jesi probao cutlassa? On je mrcina i jako se osjeti razlika naspram sitnijih fightera. S kojim brodom letiš? Što se tiče hotas-a nemam iskustva jer nisam nikad probao, ali kretanje brodova mi se stvarno čini odlično i realistično. Usporedbu radim po sjećanju na stare space sim naslove (npr. novi elite ili eve online nisam probao). Denton - da, odlično izgleda, baš me zanima kako će izgledati kad naderem recimo m50 sa slegde gunom. :D
|
Samo horneta i 300i, dok je trajala besplatna proba nedavno. Inače imam Constellationa pa moram čekat multicrew ship update.
|
ja probao cijelu 300 seriju, cutlass-a i ništa drugo za sada. kad su horneti bili u điru nisam imao na čemu pokrenut igru. Sad kad krene REC ću isprobati sve živo, pa i aurore. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:46. |