![]() |
Citiraj:
Ni jedan jedini kontrolirani napad cijelu utakmicu. Baš ništa. 0. |
ajmo dat jos jednu sansu ovom "mandrilu"...
nevjerojatno. ak tip sad ne podnese ostavku ili mu je ovi ne uvaljaju znajte da nam se sprema dugogodisnja diktatura |
Kako sada bezmudi i nekompetentni Slaven Bilić izgleda savršeno... Ovo je idiot nad idiotima...
|
Bas me zanima kaj bu sad rekao. Da je Bilic napravio prevelike greske da se isprave u tak kratkom vremenu. Nebu taj dal otkaz. To bi bio pretesko za njegov ego.
|
Ajde Štimac sad navali s komentarima posli utakmice.
Sigurno ima atomski dobre razloge/izgovore ka i dosad :D |
I'm all ears!
p.s. normalno da ne bu al otkaz kad ima svoje igrace..svi mu papcici lizu jajca jer iza njih stoje svi, menadzer do menadzera...kaj buju oni rekli nego sutili ko pickice! MAFIJA! |
Sad će biti zanimljivo. Nešto ala;
"Nezasluženo smo pobjedili." "Nije bilo sreće." Dajte napravite neki capture. Ja ne stignem sad... |
Vida je kriv za sve. Necu ga imenovat ali to je nedopustivo.
|
Nešto neŠtimac!
|
Štimac daje ostavku??????
|
Ne treba on nudit ostavku. On treba otic.
|
Citiraj:
|
!!!
steraj se! sve uhljebi jedva cekali za pozicije.. niko nema rjesenja! ne kaos.. bravo fakeri! jucer smo isli na francusku kakvi su to KOMEDIJASI! |
...koju naravno brend neće primiti
|
u šoku sam :)
|
Citiraj:
|
|
Pa naravno da ga treba pustit da vodi dodatne - nek syebe do kraja.
Da se čak i plasiramo, te nas počne vodit nekakav "trener svih trenera", teško da bi se do Brazila išta prominilo, koliko je ovo sve skupo trulo (HNS i ostali polusvijet koji ga okružuje). |
Citiraj:
Porast ce mu rejtnig i kod mene s gnjusa na gnoma ali ako ne ode past ce mu jos vise. |
Moram priznati da mi je Stimac porastao u ocima bar malo jer nisam ocekivao da ce imati morala ponuditi ostavku..
Dalje, sumnjam da postoji struka na svijetu koja nas moze izvuci iz ovog ponora.. Uzas smo takticki, fizicki i psihicki.. Samo da nas zdrijeb pomazi i da dobijem sto lakseg protivnika.. Ja bi osobno Prosineckog za trenera. Pozna sve igrace, dugo je bio s njima ali od toga vjerovatno nista.. Eto Štimca ponovno na tvu kao sukomentator.. :) |
Citiraj:
|
Ma sta je porasao, pa to je izrezirano za masu, znalo se da ce pedalu davnih dana dobit, sad je samo za ocekivat kojj uhljeb ce biti novi stimac...
|
Citiraj:
Kljuno novi izbornik. |
|
Kljuno 100%
|
Citiraj:
trece stimac nikad nije ni tribao doc na ovo misto,ali protiv mafije nemozes...jer netko ko je vodio dva kluba u karijeri...bezobzira prvoligaska drugoligaska..zadnja na tablici ili prva,nemoze bit izbornik... za bit izbornik triba iskustvo,znanje,pamet i ono najbinije triba procitat protivnika...kao belgija nas...kad su skuzili da ce vrsaljko bit na desnom boku,ostavili cilu stranu otvorenu,hazarda pustili da radi sto ga je volja,a defura zalipili za modrica...a sime jadni 30 centarsuteva jedan prosao preko penala...ajme ajme! |
Šukeru budi pametan sada kad treba biti!
|
Stimac ce sigurno ostat do kraja kvalifikacija, ali u medjuvremenu ce karma napravit svoje, tako da ce nas Francuzi utabanjat u tim jebenim kvalifikacijama kao nitko do sad. Budimo realni, bolje nismo ni zasluzili, a ova provlacenja do sad jednostavno moraju bit kaznjena.
|
Nece HNS i IO prihvatiti ostavku.
Ipak je to pakt Mamic-Suker-Stimac. Kao sto kolega Magare kaze, Stimac da ima i truncicu morala (kako on kaze, ovo je moralan cin) ne bi ponudio ostavku, vec otisao. Nema se tu sto za reci, krivi su i igraci ali Stimca treba definitivno na lomacu! Tak ti je to kada na celo nacionalne vrste stavis derp amatera koji je do sada vodio...Zagreb i...Zrinski? D: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:31. |