![]() |
petak?
|
pa ajde
|
Ja u petak putujem na Maidene i na more!
|
Ajmo u četvrtak ;)
Šta kažete na to? |
Pa meni svejedno...
Ali dajte,nek bude normalni sastanak kao sto su i prije bili,u Cityju! |
Meni je u Pevecu bilo sasvim normalno, prirodno okruženje, a tek afterhour...
|
Ne znam...Ugl,men je puno bolje bilo u Cityju neg u toj birtijetini,ak hocete tamo,odite nakon sastanka i napijte se ;) :)
|
Citiraj:
Tebo je svejedno di kad popijes sam jednu kolu. KAd krene pivo onda ces nas shvatit. :D Inace i meni bilo sasvim normalnu u rupi "od sumraka do zore" |
i meni još što je šveps 7kn,a nije neka druga marka nego orginal:D,ajde onda sutra u koliko sati?
|
Ja ću možda doći na kavu ako mi se bude dalo.
|
Ja isto tesko da cu pit stogod do subote.
Vadim papire za posao, a u petak ujutro moram na ljecnicki, tako da nist od alkokole |
pa onda nek bude u Cityju...Ak necete nis pit,da se ko ljudi nadjemo,a ne zelim u onu birtijetinu,jadno mi...Ko' neke pijandure da smo(Mislim,ne znam za vas,mozda vi jeste :D,al ja nisam :D) Ugl..
|
nisi zato sto si mlad. dodje to s godinama :D
|
I kada?! Ja putujem u nedjelju ujutro u 4h.
I kad je ovaj kvazi miting na koji nitko neće doći?! Meeting 4/5. Ajde uploadajte slike! |
ROFLMAO,vrištim!!!
|
Citiraj:
Citiraj:
Je li to bio meeting ili se vas dvojica zajebavate??? :stoopid: |
Bio je! Popio sam 11 piva!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bogami skupo zavrnuti rundu ako vas bilo 14 :lol2:
Ja sam već stariji čiko i meni 5-6 pivi u cc2sata sasvim dosta.:beer: |
BUMP
Nesto sam vas pozelio, a opet me nekako strah krenuti tako daleko ovim svojim kršom od aVuta. De da vidimo ko bi bio zainteresovan za iducu sedmicu (ponedjeljak 8., utorak 9., ili srijeda 10.). Ako nas bude dosta dolazim i ja sa Silvanom. :D Treba da kupim neke stvarcice u Linksu pa da spojimo ugodno sa korisnim. |
Citiraj:
|
Ako budem u Osijeku, dolazim svakako... :)
|
Citiraj:
Citiraj:
1. Domy 2. Milentije w/ Silvano 3. LAcy |
1. Domy
2. Milentije w/ Silvano 3. LAcy 4. Momir (svi dani mi odgovaraju, al nema alkohola za mene :D) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Posao, a sta ces. Imaju u firmi onaj aparatic i ak dodjes sumljiv moras da piris, ja sam sam jednom i za sad je sve ok. :D |
doću i ja valjda,kad je to na kraju?
|
Ajde dajte neki datum ova gore tri ponudjena.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |