![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ironično, u Rusiji bi mogao napravit parnu Lokomotivu :) |
Engleski popis,baš i nemaju neke dobre napadače a Rooney ne igra prve dvije
http://sportske.jutarnji.hr/hodgson-...ozivu/1028548/ |
Gerrard kapetan :goood:
|
Jesam ja to dobro vidio da nema xavija i ineste u španjolskoj repki?
|
Bilbaovi i Barcelonini igraci ce se prikljucit nakon finala kupa kralja...
|
Čudan izbor Hodgsona.
Nema Scholesa i Ferdinanda. Terry je ove sezone pokazao da više nije što je bio a uvijek ostavlja mogućnost za neku spektakularnu glupost. :baad: Dugo nisam vidio vezni red s manje kreativnosti. Kako je Wilshere ozlijeđen, matori Scholes je jedini koji može nešto iskreirati. :baad: Za napad je IMO trebao pozvati Croucha. S tim da, ukoliko Rooney bude igrao, u ovoj ekipi bez Scholesa njemu je mjesto u polušpici. |
|
Nikica je 100% u pravu! Gledao sam moguće sastave konkurenata i apsolutno se slažem sa njim! I ne znači ništa ni "superiornost" Španjolske i Italije. Vjerujte dobit ćemo skupinu sa lakoćom!
http://euro2012.net.hr/hrvatska-na-e...atskoj-na-euru |
Izgleda da je Jelavić jeo mrazovca. :D
|
Jelavić još nije upoznao varana :D :D :D .
|
Citiraj:
|
Izgleda da ispadamo već u grupnoj fazi :kafa:
|
O bože. :D
|
Mogao nas je bar pustit da se nadamo :D
ivane ivane :D |
|
Japanska najava za EURO ;) hehe
http://www.youtube.com/watch?v=s38_BMjIxBE A kaj se nas tiče. Idemo po medalju! |
Imam feeling da bi to izgledalo ovako:
1. Španjolska - remi s Italijom i pobjeda protiv nas i Irske - 7 bodova 2. Italija - remi sa Španjolskom i s nama te pobjeda protiv Irske - 5 bodova 3. Mi - pobjeda protiv Irske, remi s Italijom, poraz protiv Španjolske - 4 boda 4. Irska - 3 poraza Iako, sreća je da prvu igramo s Irskom pa bi u tekmu s Talijanima mogli ući manje opterećeni od njih. S obzirom na dosadašnje rezultate protiv njih, nadam se da će zakon velikih brojeva još malo pričekati. |
Spanjolska-Mi 2-2
Mi-Italija 2-1 Mi- Irska 2-0 :) Cetvrtfinale Mi-? 1-0 Polufinale Mi-? 1-0 Finale Mi-? 0-1 :s |
Ja vam velim da pušimo od Irske i to sramotno, protiv španjolske također, a od italije možda uzmemo bod ili tri... uglavnom mislim da nemamo neke šanse.
Uostalom, Varan je rekao svoje :D Nije mi jasno zašto ekipa misli da su Irci piece of cake? Mi smo protiv njih igrali jako teške utakmice, njihova igra nam totalno ne leži. |
Talijane i Irce dobivamo, a sa Španjolcima igramo X. :)
|
ljudi s Ircima X ko twin towersi prije 2001. neće Bilić forsat 100% tu. Bunker u stilu Chelsea i koja kontra Jelavića i Modrićevo lutanje po centru.
Puni potencijal i ofanzivno nad nad Italijom i Španjolskoj ! |
Evo samo da napišem nešto prije tekme večeras: nemojte suditi o snazi repke nakon ove utakmice... ovo je priprema, a ne prava snaga tima :)
|
Ajd, bar smo nekog pobjedili, nije bilo loše:)
|
A baš nisu trebali primiti taj jedan gol.
|
Strinić bode u oči, ostali odlično odigrali :)
|
Nisam gledao niti znao,izgleda da su dobro odigrali
|
|
bome navijacima nije bilo dosadno :D
EDIT- Štanga :D :D :D |
Ajhaj kad sutra nas cijenjeni izbornik objavi konacan popis sa Neretljakom i Polovanecom :D Ne bi me uopce zacudilo :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:04. |