![]() |
Ako ne trebaju blagodati Z68 chipseta, onda je to P67 PRO3.
|
a sto daju te blagodati i dal se to moze uzet do 1000 kn
|
Ja sam uzeo z68 extreme3 gen3 sa blagodatima za malo vise od 1000 kn... tocnije 1080 kn sa besplatnom dostavom u portio.hr
Citiraj:
|
Pa baš i nije besplatna dostava kad si platio
|
Jesu li te blagodati PCIE 3.0 ili ima jos nesto sto ne primjecujem?
|
Citiraj:
|
zato i pitam koje su to blagodati z68 chipa
|
Virtu, Intel SRT
http://www.pcekspert.com/articles/865-1.html |
Čini mi se po ovome da se i ne isplati nabacit još 300-400 kn gore za taj čip ili?
|
Vrlo jednostavno, ako ti trebaju te značajke uzet ćeš Z68, ako ti ne trebaju uzet ćeš H/P67.
|
Da to sve znam onda nebi postavio upit ovdje -.-
|
I uzet ćeš Z68 zato jer, po sadašnjim informacijama, biti će podržani Ivy Bridge procesori s1155, dok za P67 za sada šute i nagađanja su da neće biti podrške.
|
jel svejedno koji model z68 ili ovaj sto je gore sato naveo z68 extreme3 gen3 naravno radi cjene pitam
|
Citiraj:
Ako ti sâm ne znaš što ti treba zašto misliš da bi drugi znali to ti treba? :) |
pitam za omjer cjene i dobiti znaci ako vec uzimam nesto da to potraje par godina a ne da za godinu dana vidim da sam se za***a za 200-300 kn
|
Citiraj:
Po tome ti je onda bolje čekat Ivy Bridge pa da onda znaš što ide na koju ploču/čipset. ali i tako onda možeš u nedogled sa načekavanjem. ako oćeš budget ploču i recimo i5 2500K, dovoljna ti je ASRock P67 Pro3 jer u tom slučaju CPU neš mjenjat barem 2-3 godine, tj. nećeš imat potrebe. želje i nemiran san je ipak nešto drugo :D |
Citiraj:
Dobro si mu odgovorio |
Citiraj:
|
Citiraj:
Takav sam odgovor trazio svaka cast brko onda ide p67 |
Zanima me gdje nađete podatke koliko faznu regulaciju ima koja ploča? Na stranicama većine ploča nisam uspio ništa o tome naći...
Koja je najisplatljivija Z68 ploča (da ima dobru faznu regulaciju)? Pretpostavljam da Asrock Z68 Pro3 ima samo 4+1 pošto ništa ne piše na stranicama proizvođača? |
Ova je prihvatljiva, Asrock Z68 Extreme3 Gen3.
|
|
Zamjena za GA-EP45-DS3L
Pozdrav!
Krepala mi matična Gigabyte GA-EP45-DS3L. Trebao bih hitno naći neku povoljnu zamjenu. Ne treba biti Gigabyt, a može i polovnjača. Na nju bi išao proc Intel Core 2 Duo E8400. Hvala! |
|
Ali obje su sa za DDR3 memoriju a moja stara je za DDR2. Može li cijena biti malo niža? Mislim da može biti i uATX.
|
Nije ti baš neka ponuda sa ddr2 pločama,a 775 socket je već pri kraju... rađe prodaj cpu i ram dodaj love još malo i pređi na neki am3 (x3 455, ECS A880GM-A3 i ddr3 rame) ili pentium sandy (g840) i h61 ploču i ddr3 rame, imat ćeš malo bolje performanse i kaj je najbitinije garanciju. A ak nemaš živaca za sve to pogledaj ovu rabljenu ploču.
|
Molim preporuku za matičnu 775, nešto ako ima provjereno :) da radi dobro i da nije preskupo...
|
Samo malo da detektiram koje komponente imaš...
http://www.pohrani.com/f/13/71/2YLmNTxb/kugla.jpg EDIT Uh, uspio sam detektirati hardwer. Uzmi ovu. Odoh se odmorit. |
:respekt:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:45. |