![]() |
Citiraj:
|
Vau, opet cemo igrati i to pod obavezno. Pussy ko ne bude :D
|
Citiraj:
:chears: |
@Drug sa Brkovima
slaba ti je ta pljuckalica za tunel, uzmi lopatu i udri, ucinak ce biti isti :D |
@ ECHO: Vidiš kako je je drazac odmah skužio. :) Ma gle, sve STALKERE sam prešao uzduž, i poprijeko po nekoliko puta. Dovoljno je reći da kada sam prvi put igrao CoP mi onaj ludi Rus (onaj sa uber mitraljezom, onaj koji je baždaren kao da je iz Zagorja:)) nije preživio, pa kada sam naknadno saznao kako ga spasiti sam išao igrati. Ispočetka. :) A za otežavanje igre nisam jer mi je ovako igra taman.
@ drazac: Eh, da, Lost Alpha sam mislio, nisam se mogao sjetiti. Uglavnom probati ću sa LURKom i SMPom na SOPu i Sigerousom na COPu. Poslužiti će dok ne izađe Lost Alpha i i Smrter...tnx! :) |
Citiraj:
kad bi to trebalo izač ? |
[Mod] Call of Pripyat Complete
|
Skida se:D bit će opet isponova nadam se da su ga dobro ispolirali:D i da vrijedi igranja.
|
Skida se i to, fali jos samo Lost i SMRTER 0.45 :)
|
Citiraj:
čekače on zimu il insomniju :fiju: aj ko ga isproba nek napiše dojmove i kaj ima nova :care: |
Jedna mala digresija i lagana tragikomičnost:
neznam koliko pratite vijesti iz svijeta, ali meni se čini da bi ubrzo mogao izać STALKER Shadow of Japan ;) |
Je,nadajmo se da nečemo imati ekspanzije Clear Pacific i Call of Asia
|
ja sam ovo mislio jučer napisati ali nisam htio iz respekta prema Japancima...
|
Citiraj:
|
Jel skinuo tko Complete mod da nabaci kakvo mišljenje da ga ne skidam bezveze ako je to samo texture pack...
|
Ja sam skinuo i poćeo igrati i za sada sam jedino primjetio poboljšanja glede izgleda igre(oluje,dan,noć) do sada nikakvih posebnih opcija/nadogradnji glede igre nisam primjetio(aludiram na Sigerius mod):D vidjet čemo hoće li biti što kasnije:) idem malo ubiti vrijeme sa igrom.:)
|
Citiraj:
|
Kada se igra stalker nema se vremena za kačenje ssa :D
|
Danas pocimam igrati ovo cudo (da, po prvi puta ;)), mozete li reci koji su modovi najbolji?
Najvise me zanima ono sto sam koristio i u clear sky, a to su malo veci backpack, tj kilaza, i malo sporije trosenje stamine. Ima li tako nesto i za ovo cudo? Da li poboljsane texture u tom complete modu ruse perf? |
Citiraj:
http://www.tweakguides.com/STALKER_1.html http://www.tweakguides.com/ClearSky_1.html :chears: |
Na zadnje 2-3 str. uglavnom imaš sve glede modova i koji se preporućuju.
Najbolje je igru odigrati u originalu, pa onda uključiti neki od preporučenih modova-Complet mod,LURK mod, dok je mene najviše oduševio Sigerius mod:D ima najviše opcija glede izmjene i u biti dobiješ neku novu igru:D |
odlicno, hvala :chears:
|
Gledam skrinšotove od complete mode-a, ponajviše oni sa mjesecom kako sja po oblacima, i reko woooooow. Isti dan, navečer, taj prizor ali u rezoluciji neograničeno x neograničeno u megawide formatu, ali nema tog woooow efekta ko kad istu stvar čovjek gleda na 24 inčeru.
Zašto je to tako :roller: |
Citiraj:
|
Wish granter u Complete modu za CoP??? nemoj me jest? :D odlično. bit će naoružavanje preko toga onda :D
|
Kako i na koji način to uključiti:D to nisam primjetio jer već igram automatski i neobračam baš pažnju koliko sam ih odigrao:hitthewal: i o čemu se tu radi:wtf2:
Da našao sam u nekom fajlu objašnjenje što i kako te što se može promjeniti od postavki:D Hvala. |
CTRL + F1, barem na clear sky-u :D
EDIT: u pravu si max ;) |
Ne nego Esc + F1, tako je bilo i u Clear skyu, ima na početnom ekranu na dnu piše i moraš zadržati Esc tipku a o čemu se radi probaj i bude sve jasno nije uopće teško za shvatiti :D
|
Probao sam sa obje opcije CTRL+F1 kao i ESC+F1 i ništa se nedešava:fuming: treba li nešto drugo podesiti ili......
|
Samo esc a potom F1.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:30. |