![]() |
Citiraj:
Od nas oni nikakve koristi nemaju.. Sad idu u aziju ganjat High Oil i Iron regije. ;) Oil im možda netko i dadne, al za Iron trebaju prijeći preko Indije, Kine i USA. |
Gledam broj populacije po drzavama. Slovenija je predzadnja sa 0 stanovnika. :D
|
Citiraj:
Join eRepublik, experience the world without Slovenia! |
vama radi erep?
ps.ima ko da prodaje q5 kucu? |
Citiraj:
sta se tice kuca, citao sam da ce uvest neki novi sistem, sad dal ce ovi koji imaju kuce profitirati ili izgubiti vidjet cemo :dontknow: ako ima ko kakvi info slobodno podijeli s nama :beer: |
Navodno će se kuća potrošiti nakon nekog vremena pa će trebati novu kupovati. A i trebao bi se uvest novi raw materijal - kamen.
Navodno. :D |
lol, meni ionako kuca ne sluzi vise svrsi. :D
|
Citiraj:
|
@Nybelung - zajebavas ili kaj? :D
@phnx http://ereptools.net/market/product/ind/10/q/5 hmmm. kolko vidim q4 je jeftiniji preko 10g http://ereptools.net/market/product/ind/10/q/4 |
Citiraj:
Navodno će postojati razlike između dvije puške iste Qvalitete (ciljnik, municija..), sve ovisi o novom načinu ratovanja. ;) |
sve ok, al malo je glupo da ce kuca biti potrosna :S xD
|
Citiraj:
Kad je admin blesav svašta tu može biti. :D |
Citiraj:
sad kaj bude, vidjet cemo :D |
da uzmem q4 kucu u kombinejšn sa q3 klopom ili ne... ocu dojti do fm cim prije...
i di ima za procitat kaj nam spremaju ovi iz erepa.. a kaj se tice Ddos napada... http://forum.pcekspert.com/showthrea...=58661&page=21 peti vic od gore |
ma ni ja sad nisam pametan, isto mislim uzet q4...
jos mi 15k fali :D |
ja sam tek na 32k...
banali su me radi previse rodbine prvi put pa sam moral ispocetka bez familije... |
Citiraj:
meni ide ok bez rodbine, mislio sam na faxu dok bi bio kaj bi "brat" igral prek moba al su nekaj sjebali wlan :D |
ma dvaput mrtav pijan zadrzavas riganje i kliknes sa svih osam i mam te chope. nazical sam lvl18 acc pa sam nastavil... a od frendova nazical 100 golda za q3 firmu... rok za vratit golde mi je bil prije 4 dana... fala kurcu kaj su svorc pa kave daju odgodu... sad imam 35 golda pa neznam dal da kupim kucu ili vratim nekom pare.. a ovo drugo mi i ne mirisi bas...
|
ps. danas je neko stavil na trziste q3 wpn po 12kn... nazalost, dosel sam prekasno i dok sam se logiral sa accom koji je u hr,a ne sa orgom, ulovil sam samo 5 komada... bolje je bilo kad je padal asturias..kupil sam mozda 2k irona za 2golda.. nikadnisam toliko prebacivanja napravil u jednom danu
|
xD :D
|
Ma nije moguće, evo bugrepublik proradio
|
"Sutra izbori, zora svice, VOTE RATRAK i bolje bit ce!
Ravna livada - Vedro nebo - Ratrak precednik - Bog te j*bo! Ku*ac velik, mjesec žut, pokazat če nam Ratrak put!" Ovi su mi carski slogani s Ratrak-om :D |
HaHaHa. Lud je ko struja. :D
Kad GP pobijedi, uvalit će mu netko impič za Ratraka. :roller: |
Haha.
|
Citiraj:
Ne može odmah sad, al za par dana ce ga bit moguce stavit na glasanje. :goood: |
|
imam par pitanja u vezi osnivanja/kupovanja kompanije. Zamolio bih nekoga ako ima volje da me doda na msn (ima u profilu) da mi razjasni neke sitnice :)
|
Imas na chatu #eskola .
|
Citiraj:
|
Dunno ali ne zalim za njima. Ionako su se stalno borili za Srbiju i protiv Eden-a.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:24. |