PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Warhammer Online (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=91691)

Wolfblade 23.11.2008. 13:32

Citiraj:

Autor JVC HX-Z10 (Post 1199360)
da, i detektiraju ti nevidljive neprijatelje :)
i dobro ti covjek veli, karak-hirn je dosta popunjen, sad kaj na svakom PQ nema ljudi...a, jebiga, nije to mjerilo populacije

e da Zmalamuth, jel znas mozda oce mithic ubacivat jos instanci?

oce pogle podcast na njihovoj stranici imaju ti sve

Zmalamuth 23.11.2008. 14:00

meni na lvl32 je sad ludo zabavan, jer imam snipe na 150ft i rokam sorcere ko lud, svaki drugi mi je crit na 1100, + jos par laganih Burn out shotova, pa malo ga suknem minobacacem.
Meni je zakon.
Ali za Tier3 ti je bolji Path of Grenadier jer ima dosta jak Aoe attack, posebno kad dobijes Napalm bomb, a sad u T4 kad sam stalno u nekom premade sa Guildom, radim jeben Dmg, evo bas razvalili Serpents Passage 500:0, 81k dmg sam napravio.

@ezav
koju klasu igras?

Moja Guilda je casual uglavnom, makar sa tim nasim Casual igranjem smo 2 Order Guilda na serveru i 6 ukupno.
A guilda je Ex-yu.
za sada primamo skoro sve preko 18 godina i lvl20
a ako si healer onda vec na lvl10.

ima nas raznih koji igraju svaki dan 4-5h, koji igraju svaki drugi dan po 2-3h, tako da je svima zabavno.

opet da malo reklamiram
www.warhr.hr

ezav 23.11.2008. 16:09

Shadow Warrior rank 11 ...

Lik :

http://www.wardb.com/profile.aspx?id=344323

HAL 12.12.2008. 12:43

Besraman bump!

Ukoliko igrate WAR i dosadno vam je na trenutnom serveru, ukoliko igrate neki od drugih MMO- ova (wtf!?), ili tek planirate zaigrati WAR pridružite se snagama Ordera na serveru Karak-Hirn; u guildu Committee.

Committee je ex-yu guild sa preko 100 članova, od čega je 30-tak iznimno aktivno u svako vrijeme. Jedan od najjačih RVR (PVP) guildova smo na serveru, a borbe za zone, Keepove i Fortresse u kojima sudjelujemo postaju legendarne. :fiju:

Ukoliko imate želju i volju pridružite nam se. Prijave su otvorene na www.warhr.com/forum (posebno su nam bitni healeri - Archmage i/ili Runepriest).

ezav 16.12.2008. 23:35

Jesam na karak-hirn .. ali kaj nije limit za upad u gildu 20Lvl???? ... bar vam tak pise na prijavama. . pa dok ne stignem do levela tega ne vidim smisao prijave :D ...

HAL 17.12.2008. 09:55

Citiraj:

Autor ezav (Post 1222473)
Jesam na karak-hirn .. ali kaj nije limit za upad u gildu 20Lvl???? ... bar vam tak pise na prijavama. . pa dok ne stignem do levela tega ne vidim smisao prijave :D ...

Pa uvjet je lvl 20, ali to je max. tjedan dana igranja :goood:

ezav 17.12.2008. 10:46

EEE.... ha cuj kada imas svoju firmu i radno vrijeme od 12-16 sati onda je to mjesec dana igre zalvl 17 :( ...

HAL 17.12.2008. 10:57

Citiraj:

Autor ezav (Post 1222676)
EEE.... ha cuj kada imas svoju firmu i radno vrijeme od 12-16 sati onda je to mjesec dana igre zalvl 17 :( ...

U tom slučaju samo polako i uživaj u igri, a kaj se ulaska u guild tiče imaš free pass od mene :D

ezav 18.12.2008. 12:40

Ma polake igram i uzivam .. igra je dobra pa i to malo fraj kaj imam bez griznje savjesti trosim na WaR :D .. jedino kaj onak u mjesec dana skupim dan i 11 sati igre in game a platil celi mesec to malo smeta :( ....

Hvala na free pass .. no postovati cem pravila, mislim da nije fer prem drugima koji oce u gildu .. eto sada sam lvl 18 (naravno vec dan i pol warDB nece update radit ) .. tak da se nadam da cem kroz tjedan dan dojt do r20 .. pa ondak ispunim prijavu...

b.b. 20.06.2009. 21:49

war acc

dajem na korištenje Warhammer online account, prvi vlasnik, kome se ne da kupovati, a zanima kako izgleda ili bi htio malo igrati, neka se javi, na pm ili na bskardasan ((at)) gmail točka com

JVC HX-Z10 16.04.2010. 14:01

ekipa jel igra jos ko ovo? gledam malo datume, izgleda da dizem temu iz pepela :)

razmisljam si da bi opet uplatio mjesec,to mi je najbolji MMO dosad al sam stao zbog faksa. Bio sam u onom HR gildu committe, al vidim da nema vise njihove stranice... kakvo je opce stanje u toj igri, jel ima ljudi kaj tamo?

HAL 16.04.2010. 15:37

Citiraj:

Autor JVC HX-Z10 (Post 1622782)
ekipa jel igra jos ko ovo? gledam malo datume, izgleda da dizem temu iz pepela :)

razmisljam si da bi opet uplatio mjesec,to mi je najbolji MMO dosad al sam stao zbog faksa. Bio sam u onom HR gildu committe, al vidim da nema vise njihove stranice... kakvo je opce stanje u toj igri, jel ima ljudi kaj tamo?

Ima nas, ima, ali odavno nismo samo CRO guild i odavno smo prerasli samo jednu igru i postali gaming community u malom. Najaktivniji smo trenutno u Aionu zapravo, jednostavno nam je WAR dosadio nakon godinu dana bugova.

Sada smo na: www.thecommittee-guild.com

WAR je još živ i čini se da će uskoro ekspanzija, koja znači i povratak nas u igru :)

Btw. koji ti je nick bio u igri?

JVC HX-Z10 16.04.2010. 19:33

ajde super da je ziv :)

Hm, igrao sam witch huntera i dosao sam do 40lvl-a al ne sjecam se nekih opakih bugova, pa kaj ne sreduje Mythic igru?

Aion sam probao, al nemrem to smislit, kad sam warhammer probao, sve ostalo mi je bezveze. Moji frendovi to igraju i super im je, al im je to prvi MMO, pa eto, nek im bude :)

Nick mi je bio - Sruk, igrali smo ja i sestra. i bio sam aktivan dok se nije selilo na drugi server jer nas je kaos rasturao.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:06.