![]() |
za vlasnike 2232bw samsunga:
imam ga oko tri mjeseca, sve pet do sinoc... smanjio sam kontrast i počeo je zzzzuuuujjjjjaaaaaaaatttttiiiiiiiiiiii, i to prilično iritantno:zdero2: znam da neki stariji modeli imaju sličan problem. pitanje: sto kazu u servisu na ovaj problem, neda mi se traziti po forumu? hvala na pažnji :amen: |
imam pitanje: stavio sam 2232bw na stalak i ne stoji skroz ravno nego je donji rub bliži meni od gornjeg, znači lagano ukoso prema meni! tak treba bit?
|
@qwertz3
Jel ti stalno zuji, meni se zujanje pojavilo samo u jednom testu slike, kolko se sjecam slika je bila crna sa bjelim crtama po sebi, inace u radu do sada mi se to nije javljalo.. @Dinamo 87 Pa da se pomakivati napred-nazad monitor da si to namjestis.. |
Citiraj:
a jel se smije s prstima ić preko ekrana, nemre se oštetit slika? dok sam ga na stalak stavio pol ekrana sam rukom pritiskao:lol2: |
Citiraj:
iskljucio sam iz struje i nakon ponovnog ukljucivanja prestao je zujati, nadam se za stalno |
Ajd vi meni recite koja je bitna razlika izmedju 2232BW i 226BW, osim u izgledu? Naime kupovao bih jednog od tih, ali ima dosta sumnjivih stvari oko toga. Vidim da je u hgspotu i vemilu 226bw jos uvijek 3k kn, dok je 2232bw 2,5k, sto nije slucaj u nekim drugim trgovinama, gdje je 226bw gotovo 500kn jeftiniji te stoji nekih 2550kn.
Znam da je 2232 noviji model, pa je to mozda razlog zasto bi njega radije kupio, no isto tako moze biti da je to samo drugacije zapakiran 226bw... Imate li nekih saznanja o tome? |
Citiraj:
|
jel zna netko gdje se mogu vidjet izložena modela Samsunga 2232BW i 226BW.. Naime ne mogu se odlučit izmedju ova 2 modela. 2232 navodno ima bolju sliku, kut, boje, ali nema montazu na zid i sranje sto se ne da zakretat prema napred, nego je max pod 90. i tu su problemi..
226BW mi je ljepsi, ima mogućnost montaže na zid, ali navodno losiju sliku, losiji kut i sl.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja imam 2032bw i nikako nemogu nariktati contrast - naime dopušta mi samo brightnes da mijenjam..kada stisnem na contrast napiše mi not aveliable - nije mi jasno zašto ? savjet neki ? hvala..
|
Zna li netko koliko samsung tolerira mrtvih pixela?Naime kupio sam 2032BW u feniksu i nakon sve skupa 3h rada pojavio se mrtvi pixel koji se nalazi malo nize od sredine ekrana, pa malo zivcira...
TIA! |
I ja sam konto tak kupit, znaci 2032BW.
Odi i vrati ga, mrtav pixel je mrtav pixel nema tu tolerancije, spakuj ga pa nek ti daju drugi. Jesi slucajno na tom monitoru igro neku verziju PES-a da mi kazes jel ima onog blura u igri slicno gostinu, ili ide kao na crt-u. Ovo pitanje je za sve koji imaju ovaj mode. Hvala svima!!! :) |
Citiraj:
Da odmah odgovorim galatasarayu: PES nisam nikad igrao, ali znam zaigrati raznih fps-ova (UT i sl.). Ghosting vjerojatno postoji, ali ga ne primjećujem niti mi on ometa igru. Kod tebe u PES-u je lopta najbrži objekt na ekranu, dok se kod mog UT-a okreće cijeli prikaz na ekranu - kome bi taj ghosting više smetao :) (a monitor imam godinu dana) |
Pa meni smeta, jer na mom prijasnjem LCD-u sve igre su isle OK al PES jako lose zato sam i priupito :)
Neki mi momak rece da ima taj 2032 i kod njega ima tog blura, nazalost. |
OMG ste ga nasrali,ghosting se ne primjeti ispod 16ms a monitor o kojem pricate ima 2ms ili 5ms znaci daaaaaaaaleko od toga.
"Motion blur" ovisi o postavkama i engineu same igre... |
Koristim 9293NW.
Relativno sam zadovoljan, neradi probleme slika je solidna, ali u igrama osjetno lošija od boljih modela jer nema DVI nego samo VGA konektor, pa mi je zo jedino što mu osjetno zamjeram, ali s obziorm na cjenu (1000kn prije pola godine kupljeno) sasvim solidan monitor. 19' Wide reza je 1440*900. |
Pozz, trebam malu pomoc...
imam Samsung SM 223bw.. i danas sam ga normalno upalila.. no vise se ne da ni zgasiti ni upaliti na gumbic na monitoru..... i jos nesto.. kod gasenja cijelog PCa ako se monitor ne zgasi u gornjem lijevnom kutu se pojavio neki plavi okviric gdje se izmjenjuje "Analog" "Digital" i nakon toga se monitor sam zgasio.. sad toga vise nema... nego sam samo ugasi... edit: zapravo sad sam skuzila da ni tipka za ulaz u meni na monitor ne radi... :( |
Došao sam do nekog Samsung T-200 20", s rezolucijom 1680x1050, do koje NEMOGU DOĆI.
Naime, reza najveća ponuđena je 1280x1024, skinuo sam drivere monitora, stavio ih, tek onda sam mogao odabrati 1680, ali nije mi htjelo prebacit, i poslije restarta kompa opet nije bilo opcije za odabrati 1680. 9800GT je grafa. Jel ima nekakvo rješenje ili kaj? EDIT: Eto uspio stavit na nativnu rezu, ALI UŽASNO IZGLEDA!!! Blurano, sitno šugavo i nikakvo. WTF |
Ima na njemu baš neka tipka ili u meniju ako se dobro sjećam da ga automatski prilagodi na nativnu rezu. Probaj s tim.
|
Ili koristi loš vga kabel. Imah takve situacije na nekoliko računala.
Probati sa provjereno ispravnim dvi-dvi kablom. |
Aj probat ću s drugim kablom ak nabavim, hvala.
Ovo za automatsku prilagodbu mi samo "AutoAdjust" sliku lijevo desno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:22. |