![]() |
Dižem malo temu, kako izaći iz tog moda,ja nikako nemogu izaći, a nemam ništa što bi podržavalo to, malo toga piše u manualu....a zapravo ništa o tome kako izaći., hvala
|
Kakvog moda? Ne čitamo misli.
|
Progresivno skeniranje nemoze raditi preko kompozitnog ulaza (to je onaj zuti) nego samo preko HDMI i komponentnog (to su ona 3-5 izlaza na dvd-u) ako si nesto pogresno podesio pa nemas slike ima caka da se resetuje na fabricke postavke mora ti pisati u uputama, nesto kao drzis dugme play ili sl. pritisnuto dok palis dvd na prekidacu i on se resetuje ali procitaj u uputama mora biti.
Ako ipak nenades javi pa cu da ti ja pokusam naci kod sebe a to je isto za sve pioneer dvd-ove. |
Da malo obnovim temu.Dugo nisam koristio player,pa je došla zima i eto potrebe za gledanjem DIVXa.Ali ima jedan problemčić,naime,neke mi DIVX filmove jednostavno neće vrtit do kraja,jednostano stane 20 min prije kraja filma.E sad,posto su danasnji filmeki najčešće veći od 700MB, da nije fora u tako velikim fajlovima?Zna li itko o čemu se radi?
|
Stara tema ali...
Dotični dvd mi je sve vrtio bez problema,uglavnom. Bilo je problema sa divxom većim od gigabajta,samo je stao.Međutim, zanima me nešto drugo. Prije par mjeseci sam dvd odnio kod poznanika u Zagorje. Htjeli smo pogledati oriđiđi film. Player se jako čudno ponašao tj. nije "slušao" daljinski. Od desetak pritisaka na tipke prihvati možda jednu. Isto tako je bilo kad sam pokušavao pritiskati tipke na njemu. Jednostavno nije reagirao. Film je odvrtio ali nisam mogao ništa "premotati" niti pauzirati.Mislio sam da je dao svoje (star je nekih 6-7 godina).Kad sam došao kući opet je radio kao i prije.Na par televizora sam ga probao i nije bilo problema. Nije mi jasno što se desilo...možda problemi sa strujom? Mislim da su tamo imali problema sa padanjem napona.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:25. |