PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Kako ste došli do nicka na forumu? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8484)

Facelessone 17.03.2006. 19:12

R. Salvatore- Dark Elf Trilogy ima jedan elf wizard koji se zove facelesosne pa otuda i moj nick , a na nekim forumima je moj "stari" nick (overlord)

csx 17.03.2006. 19:33

Pošto stalno igram Pro Evolution Soccer, uzeo sam si ono "evolution", a csx je onak iz fore....pa je nastalo csx.evolution :D

Sky 17.03.2006. 19:40

Citiraj:

Autor $$kiLL3Rr
ja sam bio skyfucker ...

Ne, nisi bio, sjećao bi se. :D
Anywayz, Sky je bio moj tag iz osnovne, žena iz likovnog nam je dala da radimo grafite /da, luda je bila ko puška/, kako sam došao do Sky ne sjećam se, samo znam da je ostao. ;)

Pomo 17.03.2006. 19:56

Pomo- moj standardni juzername, sestra me tako zove (Tomislav-Tomo-Pomo)
Avatar je iz Ghost in the shell: Stand alone complex, juzer title također

Swarm dude 17.03.2006. 19:56

Swarm dude sam dobio zato što obožavam Starcraft (Swarm a.k.a. Zerg), a dude je čisti dodatak ;)
HR_ je došlo kad sam igrao nfsu2 online pa sam vidio Deutschlandere kako imaju HRxWillow, HRxDjango, tj. prefikse od svojih klanova. Samo Swarm dude mi se učinilo prazno pa sam dodao HR, a x zamijenio sa _
Tako me nisi nikada trebali pitati iz koje sam zemlje, već su odmah znali da se radi o Hrvatskoj, Mirku Filipoviću, Janici Kostelić i Severini :D

A athino ime sam djelomično demistificirao ;). Atha dolazi iz davne perzijske religije, zoroastrizma.
To je dualistička religija, tj. imaju dva boga: Ahura Mazdu (bog dobra i Sunca, simbolizra ga vatra) i Ahrimana (bog zla). Zend Avesta su svete knjige zoroastrizma, a atha je najstarija knjiga sa himnom posvećenom Ahuri :)

Crash009 17.03.2006. 20:07

Crash...

hackers, ako je tko gledao film (a ne sumnjam da nije) onda će znati, a ovo 009 nemam pojma odakle mi

mamutarka 17.03.2006. 20:26

bilo to prije 4-5 godina...u vrijeme battlefielda 1942...igrali ja i frend umreženo i ownawo me...i ja da se malo napravim pr0 promjenim si nick u igri u Mamut..onko bzvz i nije skužio i owno sam ga...i otud :D

Sam Fischer 17.03.2006. 20:28

Znam da mi se netko iz obitelji prije puuuno godina(desetljeća) prezivao Fišer pa otuda, a ovaj Sam je došao eto tako random :D
Puno me ljudi povezuje sa Sam Fisherom iz splinter cella, al prvobitno nije imalo veze sa tim:)

tor 17.03.2006. 20:32

Hm, moj nick se vuče još iz vremena UT originala, trebao je biti thor (neki bog grmljavine ili tak neš) ali je ispao i ostao tor.

SniperWolf 17.03.2006. 20:53

Citiraj:

Autor tor
Hm, moj nick se vuče još iz vremena UT originala, trebao je biti thor (neki bog grmljavine ili tak neš) ali je ispao i ostao tor.

Moj je isto iz UT-a. Prije par godina sam na LANu UT99 rulao : CoolRamb Wolf bi bilo... kao vuk samotnjak, sâm ''radi'', a sniper jer sam bio poznat po svom preciznom sniperu (CTF-Face :D:D:D)
novi nick...DJFearache (u cod2 npr) Čitao sam o DJ-u Starscreamu, pa sam spojio 2 riječi kao što je i on napravio. Fear = strah, ache (ono iz headACHE, toothACHE itd) :)
http://img428.imageshack.us/img428/2...led17sq8qp.gif :cool:

brentaal 17.03.2006. 21:04

Citiraj:

Autor panorama
Možda te je Opel Blitz inspirirao: goood :Privitak 5932

ekšli, moje prezime me inspiriralo, ali ovo je dobra fora : cheers2

E.T. 17.03.2006. 21:05

Ja sam filmofil...obozavatelj SF-a (Blade runner,2001. ...) pogotovo SW-a i ST-a, te "starih" Spielbergovih filmova...Tako da pred nekih 6-7 godina kad sam trebao upisati nick sjetio sam se filma koji je uz SW ostao kao najupecatljivije sjecanje iz mog djetinstva a to je E.T. (extraterrestrial) pa eto otud E.T.
http://www.imdb.com/title/tt0083866/
Negdje me se moze naci i pod nickom A.I. (isto Spielberg) (recimo na ElectronicArtsforumu)...

Fleks 17.03.2006. 21:16

Filip - Fleks

Neko me davno tak nazvo i svidlo mi se.

Sad me večina frendova zove Fleks.

JC Denton 17.03.2006. 21:43

Ah.. ja sam po 3. put pokusao preci Deus Ex (2 puta sam zbrljo disk i izgubio stari save.. .onda jos nisu CD przilice bile bas dostupne :D) .. i htio sam neki nick razlicit od svih koje sam imao na ostalim forumima... i eto, postao sam JC Denton :) A i nekako mi je JC faca s onim cvikama :cool: : CoolRamb

Dragutin 17.03.2006. 21:52

Dobio sam ime po svom starom.:o

.: Tyrael :. 17.03.2006. 21:53

Ja sam svoj uzeo iz igre diablo 2, po arkandjelu Tyrael-u, bila su mi turbo fora ona njegova krila i način na koji je arkandjel prikazan... Sve u svemu zakon lik...

zippo 17.03.2006. 21:54

Dao sam si po predmetu koji je stalno sa mnom bez obzira gdje bio - Zippo lighter : goood : obzirom da pusim ko turcin :smoke: bez njega ne mogu a sve ostalo ne priznajem za upaljac : nono :

Renesis 17.03.2006. 22:08

Hmm ja? nemam pojma, bilo je genesis, pa je to negdje bilo zauzeto, pa sam postao renesis.... iako mi se u zadnje vrijeme sve više sviđa Brozna, kako me inače zovu... Al onda me niko na netu ne bi znao :)

silver322 17.03.2006. 22:19

trebao mi je nick na nekom auto forumu , imam srebrni auto , posto je bio vec silver dodao sam 322 po broju rege. i tak je ostalo

blondie 17.03.2006. 22:26

plavuša ,ali nisam glupa:D

Chika spasoje 17.03.2006. 22:51

chika spasoje=superman, na davnom lanu smo stavljali nikove iz zajebancije i ja sam puknio ovog i to mi je prvo palo napamet kad se trebalo regat na forum. na nekim forumima sam chucky a u nekim igrama sw4rp.

JC Denton 17.03.2006. 22:57

Citiraj:

Autor blondie
plavuša ,ali nisam glupa:D

Tješi se , tješi... :p

buljo 17.03.2006. 23:56

Ekipa iz osnovanjaka me zove Zigy (to mi je dala jedna cura kad je bila kod mene, nije bitno zašto:D a kak je došla; zovem se Igor pa Igy pa nekak Zigy :D)

U srednjoj su me zvali po prezimenu, i pošto nije da se brzo izgovori onda su skratili na Buljo.
I eto pola Zigy pola Buljo, a ekipa sa mora me zove Purger.:)

piNheaD 18.03.2006. 00:45

Ovaj nick sam uzeo jer volim gledat horor filmove,a Hellraiser mi je jedan od najboljih.Svi znamo tko je Pinhead http://www.hellraiserthemovie.com/pinhead.html
Moramo priznat da lik ima cool posao,gospodari paklom.Mora netko i to radit: lol2 :

Panzer 18.03.2006. 00:57

Nick sam uzel jel sam zujal kaj da napisem i vidio igru, neku WWII strategiju, uglavnom imala je nekaj Panzer pa sam to napisal ;)

buljo 18.03.2006. 01:05

Panzers: Phase one, to oću igrat a neznam di mi je dragi priđiđi CD1 :D

Router 18.03.2006. 01:09

ja sam htio nesto sa Tomek isto zbog imena , ali nisam nista slozio , a taman sam u nekom katalogu alata nesto citao o glodalicama ili oberfrezama iliti na engleskom Router , i tako sam to iskoristio . ipak je to najkreativniji alata za obradu drveta

Panzer 18.03.2006. 01:30

Citiraj:

Autor buljo
Panzers: Phase one, to oću igrat a neznam di mi je dragi priđiđi CD1 :D

Codename: Panzers Phase Two, evo sad sam nasao igru...

Inace, ak volis takve strategije preporucio bi ti Soldiers: Heroes of World War II (http://www.3dgamers.com/games/soldiersheroesww2/) i nadolazeci Company of Heroes (http://www.3dgamers.com/games/companyheroes/, pogledaj screenshots ;))

ZED 18.03.2006. 01:37

Kad sam bio manji "inspirirao" me ZED iz policijske akademije i od onda mi je to nick
(zlobnici ce rec da sam brijo na ZED-a iz paklenog šunda:rolleyes::D)

Amdejac 18.03.2006. 07:30

Kad sam se htio registrirati na forum trebalo mi je nešto kratko pa sam probao sa Amd i prošlo je iako sam već imao i donju mail adresu. Sad se po forumima registriram sa Amdejac jer Amd zna biti zauzet, a blesavo mi je stavljati neke brojke i znakove tipa AMD#0001_zLj.

7carlos6 18.03.2006. 07:57

Carlos mi je bilo ok jos ko klincu jer svi iz ekipe su imali neko Mexicko ime.Od onda mi je to nick.Kad sam se ovdje registrirao bilo je zauzeto pa sam dodao 76 jer sam 76.godiste.:gringo:

Željac 18.03.2006. 08:34

Ime mi je Željko, svi me zovu Žac ali taj je nick bio u korištenju, stari susjedi me zovu Željac i od tuda moj nick !

:beer: :beer:

flare 18.03.2006. 14:44

...kad sam pocela s forumima i cijelom tom spikom dala sma si nik galadriel jer sma u to vrijeme bila totalno zaludjena lotr-om i svidjalo mi se kako zvuci kad se iozgovara galadriel :)...no, ubrzo nakon toga zakljucila sam da je taj nik predugacak i da mi jednostavno ne pase...i onda sam razmisljala kako da se nazovem i odlucila se za flare jer mi je jedan frend rekao da je to nik koji me u potpuosti opisuje :)

:)

smigl 18.03.2006. 16:37

smeaogle :) golum iz lotr :) toliko mi se svidio lik da sam na prvoj godini faksa dok sam igrao cs stavio taj nadimak i tako su me svi zapamtili. jebiga sada me vise nitko ni ne zove imenom pola ni ne zna kako se zove :) cak me i profesori /asistenti zovu smigl :)

newalss 18.03.2006. 17:11

Nick, ovakav kakav je sad, je ispao zahvaljujući mojoj kroničnoj zaboravljivosti. Na prvom forumu sam se registrirao kao nevals (naopačke od mog pravog imena Slaven). Kad sam zaboravio lozinku otvorio sam novi profil s nickom newals. Onda sam se prijavio na ovom forumu kao newals pa sam opet zaboravio lozinku. Tako je nastalo sadašnje newalss. Prije mjesec dana me moderator spasio od četvrte verzije nick-a...: sweating
Koja je ono bila tema...?: stoopid

G0RKI 18.03.2006. 17:36

Citiraj:

Autor Facelessone
R. Salvatore- Dark Elf Trilogy ima jedan elf wizard koji se zove facelesosne pa otuda i moj nick , a na nekim forumima je moj "stari" nick (overlord)

Na iskonu?! :D

4444josip4444 18.03.2006. 19:07

Zovem se Josip, a ove četvorke su eto tako....

LuXor 18.03.2006. 20:19

U 5-om osnovne sam ucio o egipćanima i cuo za grad Luxor i otuda LuXor :-)

-POP- 18.03.2006. 20:36

Prije slušao dosta Maidene. Eddie je maskota Maidena. Prvo palo na pamet.

6Finger 18.03.2006. 21:10

Elensar vezano na lotr Elen znaci nesto i sar nesto sve skupa nekakav vilin zvijezda sjaj ako se dobro sjecam, ima nekie 3 god od nastanka ovog nicka.
Naravno kao i dost drugih htio bih promjeniti nick, 6Finger mi nekako najbolje odgovara jer sam rodjen s 6 prstiju na ljevoj ruci. Ovih dana cu zamolit modernatora da promjeni moj nick ako je ikako moguce.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:31.