![]() |
a ne znam vise... tako je bilo a i zvuk je imao svako malo neka pistanja... visoke frekvencije
boli me glava od ovoga, dosao sam do zakljucka da mi je lakse kupit nove Dv kazetice za 30kuna... :rolleyes: |
Sapunica?! pa sapunica ima stotinjak epizoda samo,a ovoga se ne bi niti Santa Barbara posramila...
Vjerujem ti da ti je tesko i ja sam mislio odustati,brdo podataka a njima svima(citaj TINU) je to samo tako:D ,a ja jos jadan niti ne znam nabrojati 5 formata iz glave... ali sve u svemu fora je to... jos kada bi vidio neciji gotov filmic kako to izgleda,ima li netko za posalti ne mejl nesto od par Mb iz kucne radinosti cisto da vidim kako to vama ispada.Kvaliteta i to.... |
Citiraj:
|
...e da...za snimanje s video kaseta toplo preporucam Sony video SLV-SF 950 (6.ooo kuna i vrijedi svake lipe !).moja preporuka...moja preporuka...moja preporuka.rezultati su izvrsni, jer ima smartfile generator i real scan RR noise filter s modovima podesavanja slike i korigaciju bjeline na video materijalima.takodjer mozete sinhronizirati video s programom za autoring preko porta.
|
Citiraj:
kad smo vec kod menija.. kako se napravi pokretni meni? znas ono kao na orignalnim DVD u pozadini menija su neke scene iz filma i nesto se mice... naravno da se isplati mucit i naucit! samo sad mi treba mali odmor... - neman vise DVD/RW , jos moram formatirat HDD i moram nekako nabavit pinnacle 9 i ovaj DreamWorks Imagine sto si spomenuo pa cu opet pokusat! mora bit nacin neki da iman sliku ka DV a da stane na DVD... sljedeci eksperiment mi je snimanje u 16:9 formatu... ;) |
Citiraj:
|
tin. jel ti imas svoj studio ili nesto?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
...da......radim po narudzbi...cijena je o-ho-ho ali si mogu priustiti cak i da odbijam klijente...i jos sam pretrpan poslom a poceo sam ko i ti... |
MIATO ODI NA PINNACLE IZASAO JE UPDATE 8.10.4.0.....RIJESILI SU BURNING ENGINE PROBLEM !
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:28. |