![]() |
TT pure power 600W.
Piše mu u sigu. |
Pff gledao Moj Komp.
|
Citiraj:
Pozz. |
Eto napokon sam ubo zalmana za grafulju.
Temp su kako slijedi: IDLE: Ambient 27C GPU 38C Core #1 38C Core #2 39C LOAD: Ambient 38C GPU 49C (nakon sat i pol MOH: Airborne, i sat GRAW2) Core #1 52C Core #2 52C Topla preporuka je i Coolermaster TLF-S12-EB 12cm vent za kućište. Potpuno je nečujan. Ledice i izrada su takve da fakat ovjetljava cijelo kućište kao da je unutra neonka. Imao sam dosta raznih ventova u boji ali ovo je vrhunac. Napokon mogu mirno spavati...:goodnite: |
ja mislim da je sonic bolji
|
Imam sljedeće temperature
http://img157.imageshack.us/img157/7...0071ld3.th.jpg hladnjak je freezer 64 pro a procesor x2 3800 939.Stavljen je sreberna pasta u tankome sloju i ravnomjerno je razmazana. 1.ovaj kuler nema dovoljno veliku površinu da prekrije kompletni procesor,manji dio procesora je nepokriven 2.zašto mi je razlika između temperatura jezgri 10 stupnjeva ? uslikano je na defoltnim frekvencijama i nije se vrtio nikakav program u pozadini.Kada kloknem procesor na 2400 mhz-a temperatura poraste oko 4-5 stupnjeva ali sve radi super stabilno testirano sa prime-om sa opterečenjem na obje jezgre u trajanju od 3 sata i nije javio ni jednu grašku. Da li su i vama po jezgrama toliko drasične razlike u temperatiri koja iznosi 10 stupnjeva u idleu.Kada se procesor optreti na stock frekvama ratlika u temperaturama između jezgri se smanji ali i dalje je oko 5 c. |
Citiraj:
A to što malo viti sa freezereom ti je isto normalno ionako ti je wafer sa jezgrom u sredini CPU pločice iza IHSa tako da onaj rub nije osebno bitan... |
Hvala na odgovoru jer sam već pomišljao kupiti neki "jači" kuler.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:05. |