PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 4: Modern Warfare (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=72743)

Jelan@ 16.09.2007. 12:18

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 814800)
daj odite na kavu:kafa:

..ili po ljekove..
:D

De5tr0yer 16.09.2007. 12:22

vis, vis, cim se netko zanima za jelenu odma mijenja avatara:D

Jelan@ 16.09.2007. 12:32

zakaj di god da ja postam krene off topic ? :kafa:

De5tr0yer 16.09.2007. 12:40

Citiraj:

Autor Jelan@ (Post 814847)

:fiju:

sam da ce igra opet moc bit pokrenuta u dx7 modu da mozemo 500fps-a imat:) onda ne ginu HS-ovi.

jelena oces na kavu koji dan?

srle 16.09.2007. 13:58

C/P gamer, Collosus
Citiraj:

Evo ovako da *ukratko* malo napisem dojmove koje sam stekao igrajuci betu:

Grafika je cisto ***eno dobra, texture su ostre i detaljne, dim savrsen, heat effects, explozije znaci the Works cista petica.Cak gledajuci ovako grafiku na Xboxu360 vjerujem da nece trebat neka ubermasina za pokrenut Cod 4 na High details iako svi znamo da ce skoro svi igrati na Medium ili Low cisto zbog vise FPS itd.Lighting je odradjen odlicno i baca donekle na realizam npr picis po dark hodniku i odjednom izletis van na sunce malo je prvo sve bljestavo dok se kao vid ne prilagodi ali nije pretjerano da smeta igracu u gameplayu, uglavnom takvih sitnica ima masu koje igru cine praznikom za oci.

Svi igraci izgledaju pre***eno dobro unutar samog gameplaya i uvijek dodaju ili oduzmu neke sitnice tako da nikad skoro ni jedan igrac ne izgleda isto.Dodajte nenametljivi rank i name tag koji se vidi na frendly igracima uvijek i blizu i daleko neprijateljskog vojnika je relativno lako uociti neprijatelja i ciniti sta spada :D cak ako dovoljno dugo drzite nisan na neprijatelju vidjet cete njegovo ime tako da uvijek znate sa kim se napucavate.Uglavnom zeleni tag frendly, crveni tag pucaj dok se vise ne mice.

Znaci imamo Us Marines, Russian Specnaz (jes bejbe :), i vec standardne Sand Niggere teroriste :) i svi izgledaju ***eno impresivno, uvijek imaju neka ninja odijela na sebi ono cool faktor cista petica.

Ghillie suit zacudo radi jako odlicno i kad se zalegne igrac u travnate dijelove mape jako ga je tesko uociti ako se ne mice previse. Kemperi rejoice...iako se otkriva polozaj igraca kada puca na razne nacine uz pomoc radara, zvuka i muzzle flasha tako da nije overkill.Ovo je u beti trenutno efikasno jedino na Overgrown mapi jer jedina ima travnate dijelove.

Sto se tice mapa, za sad mogu reci da sam dosta zadovoljan, veliki plus mi je to sto su sve 3 mape vece nego mape u codu 2 sto po meni jako dobra stvar, vise varijacije, vise dinamike, manje onog *znam 4 pozicije napamet i tu kempam dok nesto ne prodje*Ljudi se dosta vise krecu i na TDM i na Tactical igri iako ima kempera jednostavno ,spawning je tako napravljen da se akcija uvijek odvija po cijeloj mapi a ne samo na odredenim tockama sto mi je super jer odredeni dijelovi mape su lijepo napravljeni i uvijek postoji vise nacina kako doci do jedne lokacije a da ne moras bas svaki put uletit u gnijezdo kempera koji su se ukopali na neko mjesto.Spawn koliko za sad vidim jako dobro rijesen rijetko se desi da se spawnas i da popijes metak iste sekunde poslije (znamo dobro kako je nekad igrat cod 2 tdm ili nedaj boze DM)

Svidja mi se to sto ako recimo na bilo kojoj mapi zelis doci na neku lokaciju u vecini slucajeva mozes doci nekom alternativnom rutom i nemoras ici *bas tamo* da bi dosao do zeljenog mjesta nego ide po principu razmisljaj, riskiraj i snadji se.

Crash mapa izgleda kao moderan grad u pustinji koji je donekle u rusevinama sa velikim kraterom u centru di se nalaze olupina helikoptera i rusevine zidova, sve je lijepo okruzeno sa par objekata u koje mozes uci i rokat sa prozora, par balkona, prolaza itd.. Uglavnom neki urbani enviroment koji je lijepo rijesen jer di god se kreces uvijek se mozes negdje sakriti, skloniti popeti, bilo da je to zid balkon prozor rusevina olupina auto itd itd..

Druga mapa je kombinacija nekog otvorenog hangara s jedne strane,i livade sa velikim kontejnerima i tornjem vani, dok vecina mape otpada na dosta veliku jednokatnu halu sa mnogo malih i velikih prostorija i brdo hodnika i vrata.Znaci uglavnom mapa je raj za kempere, sprejere i pumpere, a bacanje granata je cisti gust jer uvijek neki njub naleti :).Ovo mi je ujedno i najmanje draga mapa jer po meni nema neku preveliku takticku vrijednost, ali to je dojam koji sam dobio igrajuci sa xbox kontrolerom a ne misem i tastom tako da vjerujem na PCu ce biti vise zabavna.

Treca, najveca od tri i meni najdraza je Overgrown mapa,dosta je velika(veca je i od Brecourta ali sa punooo vise sadrzaja), i po meni je savrsena za snajpanje i medium-long range weapons, ono uglavnom za svakog ima ponesto, sa jedne strane mape se nalazi velika štala i veliki drveni most koji spaja dva dijela mape, sa druge strane ima cesta i dosta dvokatnica di se mozes buksat po prozorima i borit se za cestu, to sve vodi na drugi kraj mape di se nalazi neka benziska pumpa nesto vozila i rupa di se mozes skrivati,sa kontra strane mape se nalazi relativno velika livada na kojoj se nalazi vecina te famozne trave u koju mozes zaleci, iako su stavili koju kucu i garazu na tom dijelu mape da se ipak mozes takticki kretati i sakrivati od kempera koji vrebaju, a u centru same mape nalazi se udubljeno presuseno korito rijeke koje prolazi kroz sam centar mape i preko njega su preko par rupa i kuca spojeni svi dijelovi mape.Akcija je dobra svugdje i fakat covjek nezna di bi prvo krenuo :).Za sad toliko o mapama.jednostavno ima detalja koje nemogu sve zabit u rijeci.Uglavnom mnogo bolje nego cod 2.

Dolazimo do oruzja i perkova koja se odkljucavaju tako sto se dizes u ranku koji zahtijeva XP points a to se zaradjuje sudjelovanjem u samoj partiji (vise ili manje se dobije zavisi dali je defeat ili victory), onda krkanjem drugog igraca (10xp za kill, 5 ili 2 ako ste npr dvojica rokala po njemu, a teamate ga je ubio ti si ga ranio pa i ti dobivas nesto za doprinos :) ) Extra Xp se dobiva ako skenjas helikopter, roknes airstrike, bacis UAV (radar scanner) itd, ili napravis 3,5,7,10 killova zaredom a da ne otegnes papke.Te bonuse cim se dobiju dobro ih je odmah iskoristit jer ako umres ode i taj reward.

Novi Weaponi, Perkovi i attachmenti za weapons se otkljucavaju dobivanjem novih rankova i izvrsavajuci odredeni takozvani Challenge, npr da bi otkljucao Laser sight attachment za oruzje moras ubiti odredjen broj neprijatelja sa tim oruzjem, prvo 25, pa 75 itd itd, pa onda moras zabit odreden broj HSova, ubijanje iz crouch i prone pozicije,uglavnom vise manje stvari koje radis dok igras samu igru i ne forsa igraca da mora radit nesto extra (iako ima i par takvih) nego samo igrati sa specificnim oruzjem kojeg zeli upgrejdati.I tako uglavnom za svaki upgrade na oruzju moras izvrsiti odredenu zadacu.

U beti dostupni attachmenti su Laser sight (dve vrste), Silencer, Grenade Launcher **i nije neki overkill koliko sam mislio da ce biti imas 2 shella i nekad uspijes utrpat nekoga nekada ne** (koji ako se uzme onda mozes imati samo 2 Perka a ne 3) ima jos par weapona specifican attachment ali su zakljucani do full verzije.Uglavnom attachmenti su jako fora i imaju svoju svrhu i funkciju i nisu samo za ukras.

Perkove necu previse opisivati jer bi predugo trajalo, ali uglavnom vec sve vise manje znate, neki su odlicni i koriste u samom fajtu neki nisu i to je to.

Sama oruzja su odlicno napravljena od izgleda pa do zvuka pucanja i recoil je neka zlatna sredina izmjedu cod 1 i cod 2 znaci nije ni too much ali nije ni arkadno ko cod 2 (vidjet cemo kako bude to funkcijoniralo na misu i tasti) uglavnom za sad mi se cini full ok! Ciljanje na veliku daljinu je ovaj put dosta teze nego u cod 2, em zbog ponasanja oruzja em zbog realisticnog vision blura koji je taman, tako kad skenjas nekog na daljinu imas osjecaj nekog ulozenog truda i zadovoljstva jer ipak treba malo vise skilla za takve killove.

Snajper mi je banana igrat na kontroleru jer je full tesko ali tu je standard hold breath i 3 vrste snajpera 1shot1kill (maybe nisam bas testirao) i semi auto snip sa 4-5 rundi za ispucat kad drzis breath, koliko ce ovo sve bit dobro to cemo morati pricekati da vidimo.

Za sad mi je M4-M16 ftw neka zlatna sredina mozes i close i medium i range ako imas skilla :
.
Submashine guns na boxu suxaju za igrat (radi kontrole) sve osim jednog koji je close-medium range weapon.

Lightmashine guns isto ownaju i u rukama specificnog igraca sa odredenim perkovima daje jedan jako dobar *hand cannon* koji moze mesti i biti ***en support.Na PCu ce rulat a tu ga rijetko tko koristi radi otezanih kontrola :S

Hitbox je odlican i za sad nevidim nekakvih djecijih bolesti od kojih je patio cod 2 i pritom nervirao ljude dok igraju.Kad ga resetas nekad treba vise metaka nekad manje, Hs je ***eno dobar (iako ga je tesko zabit sa kontrolerom)

Health regen je isti kao u cod 2, ali ovaj put mi se cini da su produzili malo vrijeme koje ti treba da bi se vratio na full health i to je cisto OK.Malo vise ce ljudi pazit kad igraju i nece srljati ko ludi.

Kretanje, skakanje i sprint je cista poezija u pokretu i tu su obavili ***en posao. Sprint nije overkill ali taman je koristan u onim situacijama di ti treba da nekog stignes, da zgibas ili da jednostavno pretrcis neku lokaciju brzo da te netko ne skine dok prelazis cestu.Nakon sto se istrosi sprint moras cekati odredeno vrijeme da se ponovo napuni i vremenski je po meni taman niti prebrzo niti premalo, isto tako mozes iskoristit sprint ako nije napunjen ponovo do kraja ali onda trcis onoliko koliko si uspio napunit. Ako dobro tajmiras stvar brzo kretanje je ***eno korisna i cool stvar.

Evo toliko za sad neda mi se vise nista pisat upravo sam digo rank na Gunnery Sargeant pa moram malo ic modat wepn :)

Hrconja 16.09.2007. 15:56

Citiraj:

jer si debela :stoopid:

srle 16.09.2007. 16:15

Citiraj:

ja te volim

Gabre 16.09.2007. 16:41

Citiraj:

Autor Destructo (Post 813644)
Ako još niste, pogledajte ovaj članak o Call of Duty 4 multiplayeru.
Kratak sadržaj:
-lista oružja koja će biti u igri
-XP, nagrade i kill streaks
-novost - perks (posebne sposobnosti, jedinstvene za vaseg lika)
--npr. last stand perk (imate sansu kad ste kriticno ranjeni, pistoljem se osvetiti protivniku)
-vrste gametype-ova
-mape i ostale informacije

Link: Call of Duty 4: Modern Warfare - Multi-Player preview

Pozdrav!

sve već postoji u Enemy Teritory: Quake Wars... samo što mi se kod nejga ne sviđa neki modernistički pristup oružjima i alijenski izgled vojnika...

Pygm4li0n 17.09.2007. 01:07

Citiraj:

Autor Hrconja (Post 814743)
daj se nemoj upucavat ^^

frconja aj' olabavi..

ja sam odavno upucan, i to aimbotom :D

a moja fascinacija je cisto socioloske prirode, jer ne naletis cesto na klinku sa crossfire'om :stoopid:

@Jelka, hvala na kaljkulatoru, uspio sam izracunati da si u vrlo 'napetom' razdoblju svog' zivota ;)

ontopic; Srle, gdje je ovaj kolos s Rodosa objavio ovaj svoj 'ukratki' osvrt ?

Hrconja 17.09.2007. 10:35

codhr.com narafno :)

Milentije 17.09.2007. 10:58

Citiraj:

Autor Pygm4li0n (Post 814680)
mislim da je nakon ovog' antologijskog posta, zauvijek redefiniran pojam; 'Sugar daddy' :goood:

btw jel' ovo sto cuci pod stalkerom a) tvoj komp, ili b) taticin ? :stoopid:

u slucaju da je tocan odgovor na pitanje pod slovom a) zanima me koliko ti imas god. ?

u slucaju da je pod slovom b) odgovor na prethodno pitanje me sasvim neznatno manje zanima :p

Citiraj:

Autor Jelan@ (Post 814786)
a je ,stavljala bi komp od svog tatkolice na forum :kafa: ccc...
ovo je moja mala beba tamo dolje,a godiste sam 89' pa si zbrajaj > kalkulator ovde

Citiraj:

Autor Hrconja (Post 814788)
VOLIM TE

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 814800)
daj odite na kavu:kafa:
sam pazi da te ova ne izgrize:lol2:

Citiraj:

Autor Jelan@ (Post 814831)
..ili po ljekove..
:D

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 814859)
...jelena oces na kavu koji dan?

Citiraj:

Autor srle (Post 815138)
ja te volim

:fiju:
Moglo bi ovde biti svacega.....

Samo da mi to budemo mogli upogoniti na ovim sadasnjim konfama kako treba i sve super, i naravno da ne sucka puno prometa prilikom igranja MP-a.
Svidja mi se i to da su se ostavili WWII scene jer postala previse isfurana.
Sada kad ides na iskrcavanje na Normandiju nema vise pucanja na one svabe. Nletis na svabu i vidis poznato lice. Oho, pa to je moj pajdo Himller oto Von Karina. I tako ostavite puske i zakuvate kafu....

BTW Jelan@ kako ti gonis taj crossfire na toj ploci?

Newbie Pro 17.09.2007. 11:04

Quake Wars je do jaja. Dosta mi je clippanja i cd key in use pi*darija.

Hrconja 17.09.2007. 11:28

Citiraj:

Autor Milentije (Post 815752)
BTW Jelan@ kako ti gonis taj crossfire na toj ploci?

na ploci je zalemila southbridge tako da neradi vise :zdero2:

Jelan@ 17.09.2007. 14:34

Citiraj:

Autor Pygm4li0n (Post 815607)

a moja fascinacija je cisto socioloske prirode, jer ne naletis cesto na klinku sa crossfire'om :stoopid:

Aha,dakle postoji vjerovatno određeno razdoblje života u kojem bi osoba pogotva ženska bila u mogućnosti ili pak Smjela imati crossfire,jer naravno dob te kupovine je određen zakonomi ako se slučajno nabavi dotične 2 kartice prije razdoblja od 30 godine žiovta očito se postaje slučaj istraživanja jer nedo bog da se to desi,pa kamenovat ce ga.Pa naravno,ko bi ikad maloj klinkici koja očito još nezna ni pisati ni čitati kupio grafičku karticu ili ,jao meni , još 2 .Inače,za tvoju informaciju,to šta mi živimo u socijalnoj banana zemlji i to što si prosječni građanin naše nam Republike Hrvatske ,bivše nam Jugoslavije,nemože priuštiti neku bolju grafičku ili još 2 i još je k tom žensko , stvarno nije moj problem,jer vani normalno svi kupuju SLi i Crossfire i po istraživanjima čak 78 % europljana ima ili Sli ili crossfire,jer inače korporacije nebi radile zahtjevne igrice nego bi svi mi zajedno ostali na duke nukemu ili tetrisu.Pa stoga sory šta imam bolju grafiku.

atha 17.09.2007. 14:39

Svaka cast na odgovoru, napisala si toliko gluposti da me zabolila glava. Od 78% pa do totalno nevezanih stvari za sasvim normalno pitanje koje je postavio drugi forumas.

Zivjela i dobro se udala. :chears:

Jelan@ 17.09.2007. 14:47

Citiraj:

Autor atha (Post 815936)
Svaka cast na odgovoru, napisala si toliko gluposti da me zabolila glava. Od 78% pa do totalno nevezanih stvari za sasvim normalno pitanje koje je postavio drugi forumas.

Zivjela i dobro se udala. :chears:

Vjeruj mi , da tebe neko hebe u mozak stalno stalno stalno s istim stvarim di god da dodes i sta god da radis isto bi rekao

Gjurovski 17.09.2007. 14:50

Mislim da moja slika u potpisu govori sve..... :fiju:
@atha da bome se i ja bacam u trosak, sad mije 7950gx2 na reklamaciji a uskoro stize i 8950gx2 tj. vec se zna cijena... :)))
Evo tko nije vidio neka gleda:) http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37655
Pa mozda se skrumpirati za seriju osam i kroz mjesec dana na nekoga Amd-jca na 5600 2 gige dd2 i originalni COD4 kada izade....
Samo ce me na prosjacki stap natjerati, ove kartice brze izlaze nego sto sto mi se placa uplacuje na tekuci.. :)

De5tr0yer 17.09.2007. 15:32

o j ebo vas da vas j ebo.:D
jelena je über geek sto se tice svega, ima crossfire na sli ploci (jednostavan pencil mod ne bi covjek reko), a mislim da se ne zelite nac s njom lice u lice kad vam donese koju kilu trinitrotoulena...
zna cura puno, a da ne kazem sto radi ferovcima
zivi bili i dobro se ozenili:chears:

Pygm4li0n 17.09.2007. 17:05

Citiraj:

Autor Jelan@ (Post 815932)
Aha,dakle.. blabla roar* roar* wof*wof* growl* growl* te ostalo ostrasceno - feministicki-defenzivno, pasivno-agresivno ujedanje, od kojeg' bi se dostojanstveno ogradio svaki iole osvjesteniji likantrop :rolleyes:

Dakle.. kada vec ostajesh tako puteno 'razjarena' aluzijama na vlastiti spol i dob, potrudi se da ne upadas tako nespretno u klisheje doticnih.

moja cak benevolentna znatizelja nije imala skrivenu agendu da uvrijedi niti jednu etiketiranu sferu tvoje adolescentske, zenske osobnosti, vec mi je bio interesantan i nadasve simpatichan koncept; nekakve 'klinke' koja navlachi nekakvog progresivnog taticu za rukav zicajuci crossfire. Nazalost moje simpatije bivahu gotovo paranoichno misinterpretirane i poistovjechene sa nekakvim lovom na cyber vjeshtice i puritanskim zatiranjem blazene nam amazonske emancipacije, da sam cak sklon posumnjati da taj mistificirani crossfire ima neku dublju simbolicku ulogu i svrhu u tvome zivotu, pored 'bolje grafike' ;)

p.s.

dok god ti tatica kupuje 'igrice' biti ces 'klinka' ma koliko ti sise nabujale :fiju:

i ako pokusavas biti dio odredzene subkulture koju sacinjava 98 % 'čukaca', nastoj se malo manje prikazivat' kao 'kuja' :frend:

Semper Fi

i tako.. nakon ove preuranjene ejakulacije, idem pisat preuranjeno pismo deda Mrazu da hocu original CoD4 pod borom :Machineg:

De5tr0yer 17.09.2007. 18:01

koji debeli OT...
za one koji znaju kakva je nije ni bitno dok vi koji niste niti pokusali upoznat ne mozete reci nista... mozda svi znamo vise od nje, a mozda smo u sumi.

@pygmalion: mozda ti se zelja i ostvari, iako ne znam kolko godina imas... moja preporuka je da sparas za hellgate london:)

ajmo mi sad da se ne locka thread o igri pricat dalje...

Hrconja 17.09.2007. 19:55

Pygm4li0n OŽENI ME

srle 17.09.2007. 23:58

evo jos malo novina
http://www.gotfrag.com/cod/story/39872/

Pygm4li0n 18.09.2007. 00:13

Citiraj:

Autor De5tr0yer (Post 816077)
koji debeli OT...
za one koji znaju kakva je nije ni bitno dok vi koji niste niti pokusali upoznat ne mozete reci nista... mozda svi znamo vise od nje, a mozda smo u sumi.

@pygmalion: mozda ti se zelja i ostvari, iako ne znam kolko godina imas... moja preporuka je da sparas za hellgate london:)

ajmo mi sad da se ne locka thread o igri pricat dalje...

"ne mozete reci nista" ova recenica zvuchi kao nekakav sintagmatski aksiom, ali ju koristis u paradoxalnom smislu :p

da, prestar sam da mi 'tatica kupuje igrica' , ali kad je Mrazek u pitanju, nebi mi bilo prvi put da izvodim tajne malverzacije sa njegovim poklonima :fiju:

Hellgate London !? nikad cuo.. :o posipam se perijem i idem googlat !

@Frconja, ak' zgledish k'o ova pretila Natalie Portman na svom' avataru, mozes mi biti sekundarna konkubina :kafa:, a ako budes jako dobar, mozda te stavim i u SLI sa svojom malom :D

ontopic; najavili su da ce se kao hommage WWII jedno legendarno 'orudze' prenijeti i u Modern Warfare.. ste skuzili koje ? :cool:

p.s.

Djurovski, sta ti mislis da ova tvoja dvoglava zvijer nece t'erat novi cod adeqvatno ? Ja sam optimistican i uvjeren da hoce.. i to na max. !

Jer cinjenica je da cod4 ne donosi nista revolucionarno, cak stovishe ako se rachuna koji je downgrade cod2 bio nakon UO, mozemo racunati da cemo sa cod4 jos uvijek biti u minusu..

manje mape, manje tipova igre, vozila da ne spominjem..

sve je to pomno smishljeni marketing.. ipak treba mlatit lovu jos godinama, pa nas moraju hranit na kapaljku..
tako da ce cod4 u svoj svojoj ljepoti po meni biti ushminkani cod2 prebacen u moderno doba..

i zato se nadam da ce se u skladu s tim predvidjanjima i ponashati na nashim compovima.. :kafa:

unatoch optimizmu, ja svejedno planiram upgrade :fiju:

srle 18.09.2007. 00:29

tesko da oce mozda mislis na kalaš jer je u velikoj slicnosti sa stgom 44 (mp)

Pygm4li0n 18.09.2007. 00:43

Citiraj:

Autor srle (Post 816525)
tesko da oce mozda mislis na kalaš jer je u velikoj slicnosti sa stgom 44 (mp)

ne, 100 % ..jedno oruzje iz CoD2 ce biti i u CoD4.. ne znam dali je u xbox beti vec upotrebljiv/o, ili ne, ali u full release'u ce biti.. a ja mislim da sam skuzio i koje :DualWiel:

Gjurovski 18.09.2007. 14:30

@Pygm4li0n pa naravno da ce tjerati, sad bas maximala me niti nezanima samo da i de u 125fps-a :)
Jedina relativa je ovdje dvoglava zvjer ako ne slozim kombu koju sam si zacrtao morat cu se zadovoljiti i sa 30-40 fps-a :)

bozzomfeeder 08.10.2007. 00:09

demo 11.10. :chears:

Veki-os 08.10.2007. 00:20

Citiraj:

Autor bozzomfeeder (Post 834530)
demo 11.10. :chears:

Jel to 100% ? :nuts:

svebee 08.10.2007. 00:31

opa! :D :) od mene očekujte malu usporedbu između low-end (9600SE :D) i high-end (8800GTX) :beer: željno išekujem(o)....

MadManBD 08.10.2007. 01:30

Citiraj:

Autor Veki-os (Post 834538)
Jel to 100% ? :nuts:

jest.

Pygm4li0n 08.10.2007. 03:45

Citiraj:

Autor svebee (Post 834545)
opa! :D :) od mene očekujte malu usporedbu između low-end (9600SE :D) i high-end (8800GTX) :beer: željno išekujem(o)....

bas me zanima dali ce imati rendering method preference kao CoD2 :kafa:

se sjeca tko kakav je bio demo za CoD2 ? i sta je sve sadrzavao ?

MadManBD 08.10.2007. 09:20

Citiraj:

Autor Pygm4li0n (Post 834612)

se sjeca tko kakav je bio demo za CoD2 ? i sta je sve sadrzavao ?

1 SP misija u africi.

Gabre 09.10.2007. 02:53

nakon viđenih trailera, željno iščekivam igru!

samo se bojim zahtjeva, pošto i cod2 je bio zahtjevna igra za popizditis,a ovo će bit još barem duplo zahtjevnije.... :( one sjene, trava, ubit će svaku grafu ispod 2 milje kuna...

hmmm 09.10.2007. 03:49

ma bit ce configa razradenih i sve ce se sredit.
nego... kako ce se moci skinuti demo, torrent ili? mislim da ce im se stranica srusit ako bude direct download.

Newbie Pro 09.10.2007. 17:52

Citiraj:

Autor hmmm (Post 835394)
ma bit ce configa razradenih i sve ce se sredit.

Eto jednog od najvecih razloga da igra bude govno kao prethodnik.

hmmm 09.10.2007. 18:18

ah ja oduvjek furam u potpunosti najnormalniji defaultni config. max detalji i sl. naravno jer mogu, ali ako s ovom grafom ne budem mogao povuc koliko mi treba za MP normalno da cu pokusat nekako natjerat da radi.
to necu radit da na mapi vidim nesto sto neprijatelj ne, nego cisto da nemam slideshow

Pygm4li0n 09.10.2007. 18:54

Citiraj:

Autor Newbie Pro (Post 835811)
Eto jednog od najvecih razloga da igra bude govno kao prethodnik.

Elaboriraj :stoopid:

Newbie Pro 09.10.2007. 19:41

Ukratko, cuda se mogu napraviti s configom u cod2, pocevsi od nade skripti (sto je recimo bezazleno), lag skripti, fps setupa, sto sve ima posljedice pri igranju online. Elegantno rjeseno preko bindanja. Takodjer promjena paketa u sekundi pomocu bindova, pucaj po nekom i rijetko kad pada isprve. Sve se to da uredit za cas i vidio sam to mnogo puta na djelu. Ergo, igra se pretvara u custom made govno. Ima toga jos mnogo, ali ne znam tko ima volje sve napisat.

Ako igra bude koncipirana tako da se mogu u opcijama podesit sve zive stvari sto se tice grafike i zvuka, pored toga jos kontrole, onda bi moglo bit odlicno.

killerbee 09.10.2007. 19:59

Inače samo da vam velim da me Call of Duty 4 jako razočarao. Testirao sam ga 2 mjeseca i dajem ocjenu 4/10 jer je igra bezvezna. Grafika nije ništa spektakuarno, reloadovi traju po 10 sekundi, bashati ne skoro uopće i ne može, glupo vrijeme radnje i jako jako dosadan MP. Toliko od mene.

nino 09.10.2007. 20:13

A di si ga testirao 2 mjeseca :stoopid:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:24.