![]() |
Masni, daj mi molim te reci koji ti je Batch number procesora???
ima 5 znakova SL6?? Nemoj vadit cooler da to pročitaš, nego pročitaj sa kutije ako je još nisi bacio Mislim da imaš SL6WF, ali ako imaš SL6Z3 onda mi reci di si kupio |
1 privitaka
Evo i rezultati iz Sandre :
Sa 462 Mhz (2.5 - 3 - 3 - 6) Oprala je ona sve na ovoj slici kad je radila na 480 (3 - 4 - 4 - 8) Ali nemam taj shoot, ali napravit ču ga! |
Ajd ti prika skini neku noviju AIDU pa da porazgovaramo. Imaš AIDU staru ko bibliju, nema AMD FX i ostalih trica. SKini noviju pa onda pošalji, baš me zanima kako stojiš u odnosu na FX...
|
tor... de mi reci na koliko tebi dela na toj tvojoj abitici an7?
|
Daj mi link od nove aide !!!
|
http://www.aida32.hu/aida-download.php
Neo, isti k.... kao i na NF7, jedino je razlika u gornjoj granici voltaža (ide više). I nisam se stigao baš poigrati snjom, bio bolestan ko konj, kompa nisam ni vidio. |
ej tor !
Koliko ti dobiješ bodova s Asusicom 9600XT dafault taktovi , i oc ako si ju clockao?! U 3Dmarku 2001se i 2003 i ako imaš UT 2003 U onom original UT 2k3 Benchmark-u |
Citiraj:
|
1 privitaka
Eto tu su novi rezultati ali mem radi na 480mhz na 3 - 4 - 4 - 8
Eto slike iz aide |
1 privitaka
Eto tu su novi rezultati ali mem radi na 480mhz na 3 - 4 - 4 - 8
Eto slike iz Sandre |
Stari moj To se zove brzi komp
|
Citiraj:
Pripazi malo, bilo je ljudi koji su je tak skurili... |
Citiraj:
ZAKAJ? |
KELLE?
jesi uspio sto sa nabrijavanjem proca? do koliko ti sad ide?:rambo: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Eh da bar ide preko 3.2, sad kad dobijem neke sitne pare pa ču kupit neko novo napajanje, a s ovim se više neću ni trudit.
Vec mi je pun ... prebacivanja ccmos jumpera. |
nemoj kupovat napajanje, probaj posuditi od nekog frenda pa testiraj:rambo: :rambo:
evo moj rezultat u sandri kad je FSB 290 MHz :rambo: |
1 privitaka
zaboravio sam napisat...
|
Citiraj:
Na koliko ti radi memorija Bio sam jučer u Ljubljani i kupio si memoriju TwinMOS Twister PC4000 2*256. Probao bi ju da si nisam skurio matičnu par sati prije toga. Čakam reklamaciju još par dana :( Danas si idem po 2.4C Masni, nadam se najboljem |
koliko si platio memoriju, kn?dal si jo probao oc, kak daleko ide?
|
ak mene pitas, memoriju sam platil oko 1600 kn
probo sam ju nabrijat i najviše kaj je išla je bilo oko 470 MHz, i to na prvo na 2.0-3-3-6, a uspio sam i sa 2.0-3-2-6 mislim da je to gornja granica, da nece preko 480 MHz mozda sa jos nekim dodatnim hlađenjem jos par MHz i to je to Lorde, jesi uzo proc? |
Citiraj:
|
kaj ga nema u linksu??
sad sam pogledo i piše da je raspoloživ, isporuka odmah?? i to samo 1350kn!!!:rambo: :rambo: |
Bio sam kod njih. Prošao sam sve trgovine. Nema nigdje
|
trebal si uzet prije bozica, brijem od gpremca:beer: , 2.4c kad je prodaval
dobro je reko, ak je to bio on, da poslije nove niko nebu imal intela, pogotovo 2.4c :beer: al zato ih ima u austriji koliko hoces, bio frend prije 2 tjedna:rambo: :rambo: |
Da sam pekar,
Da sam pekar, Koji noću radi. Da sam pekar, Da sam pekar, Bili bi me htjela. Onda nisam imao niti u planu to kupit |
Masni, upravo sam kupio 2.4C nije željeni serijski, ali šta se može. Sad još čekam srijedu da mi dođe ploča sa garancije :(
|
SVAKA ČAST!!!!!:rambo: :rambo:
sad ce bit veselo, kad se proc zavrti na 4000MHz!!:rambo: |
Bio bi ja sretan kad bi radio na 3700, mem 5:4@494 CAS 2.5
To mi je u planu za početak |
Citiraj:
Imam ver. 3.88.2, jednom sam dobio cak 4822/1927 ! Inace, malo sam razocaran s plocom jer ne mogu bootat s 240 FSB. Nadam se da je to samo do BIOS-a. Naprebacivao sam se ccmos jumpera, a bih jos i vise da nisam experimentirao s ClockGen-om. S njime sam uspio dobiti FSB 241 1:1 i 270 5:4. Ovo u sigu je trenutni rezultat nakon sto sam isprobavao sve i svasta, mijenjao voltaze i procesoru, podesavao graficku koja je na 300/600 rusila cak i Aquamark u demo modu, makar sam bez problema igrao Call of Duty... |
Citiraj:
|
Citiraj:
ja se samo nadam da kad ubodem vodeno, moj proc ce ici do 4000 MHz:rambo: :rambo: ovak sam ga na suho natjero preko 3600 MHz |
Citiraj:
mozda ti je hlađenje loše, mozda ti je to limit proca, mozda imas lose napajanje... |
Sutra probavam s novim napajanjem od frenda, a samo se nadam da nije problem u matičnoj koju sam kupio u hgspot-u,
jer je nemaju nigdje u Rijeci. I nadam se da neće biti ono "jao što nisam uzeo asus p4c800". Može li mi ko reći u čemu je razlika između p4c800 i p4c800 - e? |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:33. |